{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Chiang Mai - Thailands perle
Reiser til Chiang Mai - Thailands perle

Reiser til Chiang Mai - Thailands perle

Rusle rundt byen til fots eller lei en sykkel, sentrum er ikke større enn at du enkelt beveger deg rundt på egenhånd. Det kan være vanskelig å tro at Chiang Mai har hele 170.000 innbyggere. Tuk tuk'ene finnes på hvert et gatehjørne, og for lengre turer kan du praie en songthaew - billig og greit! 

Spør oss om reiser til Chiang Mai

Aktiviteter i Chiang Mai

Thai matkurs og meditasjon er to inspirerende og koselige aktiviteter du gjerne bør få med deg. For litt mere fart og spenning prøv bambusrafting eller jungeltrekking til rimelige priser. Sørg for at du alltid har en langermet genser med deg ettersom kveldene kan bli litt kjølige, spesielt gjennom vintermånedene. Under regntiden som varer fra juli til september bør du ta med regntøy og gode sko. Det er absolutt verdt å ta turen til Golden Triangle og Chiang Mai!

Templer

Chiang Mai er kjent blant annet for sine mange templer, faktisk hele 160 av dem - hvorav det mest populære er Wat Phra Doi Suthep som ligger 15 km fra sentrum. For å komme opp dit må du klatre 290 svette og varme trappetrinn... bonusen er imidlertid fantastisk utsikt over byen fra toppen!

Natteliv i Chiang Mai

Når natten senker seg stiger pulsen. Antall nattmarkeder øker raskt, og her kan du få tak i stort sett alt du kan tenke deg - og enda litt til. Ikke vær redd for å prute, og sørg for at det er nok plass i kofferten til alle de gode kjøpene dine. Skaff deg skreddersydde klær av god kvalitet til lave priser eller spennende og eksotisk pynt til huset. Når shoppingen er unnagjort er det klart for litt dans og musikk på byens mange barer og nattklubber. Bubbles og BangRak er to KILROY-favoritter, men merk deg imidlertid at de stenger tidlig så møt opp i god tid.

Reisen til Chiang Mai

Det finnes flere måter å reise på til Chiang Mai avhengig av ditt tidsskjema og budsjett. Å fly tar bare en times tid fra Bangkok og er definitivt den mest komfortable reisemåten. Er du på et strammere budsjett kan du benytte buss (rundt 12 timer) eller tog (rundt 14 timer). Husk å ta med varme klær ettersom bussene ofte har heftige airconditioner!

Noe for smaksløkene dine!

I Thailand får du alltid servert bra mat uansett om du spiser fra et gatekjøkken eller på en luksusrestaurant. Ansuarn Market er et matmarked som er åpent om ettermiddager og kvelder. Kjøp litt fra hver av de mange matbodene og nyt et herlig fler-retters lokalmåltid til hyggelige priser!

Vil du reise til Chiang Mai?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Chiang Mai og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL THAILAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...