{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
koh-tao-look-out-cover
Valeriy Ryasnyanskiy Cun31wl1g2e Unsplash

Reiser til Koh Tao - Skilpaddeøya

Skilpaddeøya, kjent som Koh Tao, er et tropisk paradis og kan regnes som alle backpackeres drøm! Øya er berømt for sitt krystallkalre vann, hvite sandstrender og ikke minst sitt fantastiske marineliv, som gjør det til et mekka for dykkeelskere fra hele verden. Som navnet tilsier, vil du garantert spotte en skilpadde eller to. Koh Tao er den perfekte destinasjonen for deg som elsker sjølivet, og tilbyr uforglemmelige opplevelser for snorkling, dykking og dykkerkurs.

SPØR OSS OM REISER TIL KOH TAO Thailand

AKTIVITETER PÅ KOH TAO

Som du kanskje har skjønt så er dykking er et must når du reiser til Koh Tao. Sikten under vann er vanligvis 15-20 meter, og med litt flaks kan du oppleve opp til 40 meter sikt. Øya tilbyr alt fra grunnleggende dykkerkurs til avanserte dykkerturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren dykker, vil du finne noe som passer deg. Populære dykkesteder inkluderer Chumphon Pinnacle, Sail Rock, og Shark Island, hvor du kan oppleve alt fra fargerike korallrev til majestetiske hvalhaier.

Men Koh Tao har mer enn bare dykking og snorkling å tilby. Prøv en seiltur, fjellklatring, rappellering, klippestuping, jungelvandring, yoga eller ta et kokkekurs. Er du mer av den avslappende typen så kan du nyte late dager på noen av Thailands vakreste strender, se solnedgangen fra Sairee Beach, eller ta en idyllisk båttur til skjulte bukter.

For en autentisk tilnærming til det klassiske øylivet kan du starte dagen med en kopp kaffe ved Mango veiwpoint, ta en fottur til øyas høyste punkt Two View, nyte en rolig lunsj på en av de mange beach barene, før du avslutte dagen med middag på The Gallery. Ikke gå glipp av Queens Cabaret som gir deg the show of your lifetime. Du har ikke vært på Koh Tao uten å oppleve klubbens dronninger, som serverer lip syncs og dansenumre ut av en annen verden! Etter en dag full av aktiviteter, kan du kose deg med øyas livlige natteliv. Området rundt Sairee Beach har et bredt utvalg av barer og nattklubber, hvor du kan danse natten lang.

MUST VISIT & NÆRLIGGENDE ØYER

Vi anbefaler også utflukter til nærliggende øyer som Koh Nang Yuan, som er kjent for snorkling og dykking, samt en utrolig utsikt. Andre nærliggende øyer som Koh Samui og Koh Phangan er også verdt et besøk for å utforske det tropiske farvannet enda mer.

Shark Bay, også kjent som Thian Og Bay, er kjent for sitt krystallklare vann og et rikt marint liv, inkludert hyppige observasjoner av svarttippede revhaier. Denne bukten er perfekt for snorkling, med sitt rolige, grunne vann og vakre korallrev like ved stranden.

John Suwan Viewpoint tilbyr en spektakulær panoramautsikt over Koh Tao, hvor du kan se begge sider av øya fra ett sted. Denne turen er kort, men bratt, og belønner deg med en fantastisk utsikt over det turkise havet og frodige landskapet.

THAI MAT

The Gallery topper listen over restauranter i Koh Tao, og det ikke uten grunn. Slående utsikt, god atmosfære, utsøkt og autentisk thaimat gjør at vi gir stedet en soleklar 10/10. Stedet tilbyr en "trust the chef"-rett laget med lidenskap og kjærlighet. Som et rimligere alternativ er Infinity Thai Food verdt et besøk. Et sett hyggelige ansatte og fantastisk mat som passer alle smaker gjør at du virkelig får valuta pengene.

STRENDER

  • Sairee Beach: Perfekt for solnedgang.

  • Mae Haad Pier: Sentrum for transport og aktiviteter.

  • Freedom Beach: Rolig og avslappende.

  • Chalok Baan Kao: Mindre kjent, men vakker strand.

 

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan kommer jeg med til Koh Tao?

Du kan nå Koh Tao med ferge fra fastlandet i Thailand. De vanligste avreisestedene er Chumphon og Surat Thani, som er lett tilgjengelige med buss eller tog fra Bangkok.

Når er den beste tiden å reise på?

Den beste tiden å besøke Koh Tao er mellom februar og april, når været er tørt og vannet er rolig. Dette er også den beste tiden for dykking og snorkling.

Hvilke overnattingsmuligheter finnes der?

Koh Tao tilbyr et bredt spekter av overnattingsmuligheter, fra budsjettvennlige hosteller til luksuriøse strandresorter. Uansett hva du leter etter, vil du finne noe som passer dine behov.

Hvordan kommer jeg meg rundt på øya?

For den ultimate opplevelsen anbefaler vi å leie sykkel eller scooter, det er en super enkel måte å komme seg rundt på øya. For å nå ut til de forskjellige strendene kan du leie en longtailbåt.

BÆREKRAFTIG TURISME PÅ KOH TAO

Kilroy er opptatt av bærekraftig turisme, og Koh Tao er en øy som også tar ansvar for sitt miljø. Flere organisasjoner på øya arbeider for å bevare de marine økosystemene og fremme miljøvennlig praksis. Ved å besøke Koh Tao, kan du delta i strandoppryddinger, lære mer om korallrevsbevaring, og støtte lokale initiativer.

PLANLEGG DIN REISE TIL KOH TAO MED KILROY

Kilroy hjelper deg med å planlegge den perfekte reisen til Koh Tao. Med vår ekspertise og lidenskap for eventyr, kan vi skreddersy en reise som passer dine interesser og behov. Kontakt oss i dag for å starte ditt tropiske eventyr på Koh Tao!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL THAILAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...