{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Pattaya - Mer enn bare go-go barer
Reiser til Pattaya - Mer enn bare go-go barer

Reiser til Pattaya - Mer enn bare go-go barer

Pattaya er en av Thailands største destinasjoner. Til tross for et frynsete rykte for å være et eneste stort "red-light district" reiser mer enn fem millioner turister til Pattaya hvert eneste år. Og det er ikke bare enslige menn, men også mange backpackere og familier som finner veien til Pattaya!

Spør oss om reiser til Pattaya

Under Vietnamkrigen, ble Pattaya i Thailand et populært reisemål blant soldater. I dag er Pattaya en merkelig miks av go-go barer, bordeller, golfbaner, familierestauranter og selvfølgelig strender.

Attraksjoner i Pattaya

Det er ikke å stikke under en stol at Pattaya tiltrekker seg et stort antall turister på grunn av sitt natteliv. Du finner barer og go-go barer i hver minste lille krok og overalt hvor du går hører du jentene som hyler etter passerende menn. Det som er sikkert er at uansett hva du er ute etter er utelivet i Pattaya en opplevelse, på godt og vondt.

Blant andre attraskjoner har du steder som som Underwater World. Som navnet røper et dette et gigantisk akvarium med et fascinerende mangfold av havdyr. Videre kan det være morsomt å stikke innom det internasjonale slangeshowet eller apesenteret. Pattaya kan også by på flere fornøyelsesparker og museumer i tillegg til templer og gigantiske Buddha-statuer.

Strendene i Pattaya

Hovedstranda i Pattaya strekker seg nesten 3 kilometer fra nord til sør og ligger i grunn midt i sentrum av byen. Stranda tilbyr mange forskjellige aktiviteter og du finner også et stort utvalg barer, diskoteker og restauranter langs strandpromenaden. Det er liv på stranda natt som dag, og livet her er en av de unike tingene du ikke må gå glipp av hvis du først befinner deg i Pattaya. Hvis du er ute etter en litt mer laidback og roligere strand er Jomtien Beach sør for byen mer familievennlig.

Mat i Pattaya

Utvalget av mat og restauranter er enormt i Pattaya. Du finner stort sett alle de store internasjonale kjøkkenene, men husk at du er i Thailand og dermed er nok også thaimat det beste valget. Kjøp gjerne mat på gata, det er som regel helt trygt og også spennende.

Shopping i Pattaya

Pattaya byr på gode shoppingmuligheter og byen har mange enorme kjøpesentere. Så trenger du et lite avbrekk fra strandlivet, go-go barer og hylende jenter, så kan det være deilig og avslappende og rusle rundt på et av disse. Kjøpesentrene har også kinoer, cafeer og restauranter.

Klimaet i Pattaya

Pattaya nyter et behagelig tropisk klima som betyr at det enten er tørt og varmt, eller fuktig og klamt. Den beste perioden å besøke Pattaya på er rundt jul og nyttår, men også utover våren.

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL THAILAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...