{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
phuket-thailand-james-bond-island-cover
phuket-thailand-promthep-cape-lookout-sidebar

Phuket - Strender og opplevelser

I Phuket kan du virkelig nyte livet! Slapp av under en sval palme, svøm i krystallklart vann og utforsk øya som byr på førsteklasses strender, mystiske templer og mye mer. Phuket er Thailands største øy, og et av de mest populære reisemålene i Sørøst-Asia. Vi tilbyr billige reiser til Phuket.

Spør oss om reiser til Phuket

Hvis du blir lei av å slappe av i skyggen under palmene, finnes det nok av aktiviteter og opplevelsesmuligheter i Phuket. Utforsk øya og besøk akvariet eller prøv lykken med havfiske. Avslutt dagen med et romantisk øyeblikk ved Phukets sørligste punkt i Cape Promthep. Her kan du nyte en spektakulær solnedgang. 

Mat og drikke i Phuket

Det finnes noe for enhver smak i Phuket, og internasjonale retter er godt representert ved flere restauranter. Men glem for all del ikke å prøve den lokale thai-maten - den er helt fantastisk! Her kan du velge blant alle de kjente Thai-favorittene, Tom Yam suppe, Red Curry, Pad Thai... Listen er lang! Spør de lokale om tips, de kan ofte hjelpe deg med å finne de beste restaurantene.

Shopping i Phuket

Ikke pakk med deg for mye, for du kan shoppe nesten hva som helst i Phuket! Husk likevel på at det er en populær turistdestinasjon og derfor ikke like billig som i andre deler av Thailand. Sjekk ut de lokale markedene hvor du kan kjøpe alt fra frukt og grønnsaker til fargerike saronger, smykker og vesker. 

Klima i Phuket

Klimaet i Phuket er tropisk med en gjennomsnittstemperatur på rundt 33 grader, og det er alltid veldig fuktig. Regnsesongen er mellom mai og oktober. Den mest behagelige perioden for reise til Phuket er fra desember til februar. 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL THAILAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...