{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
halong-bay-vietnam-sunset-boats
vietnam-halong-bay-boat

Halong Bay – Et av verdens naturlige underverk

Helt nord i Vietnam finner du Halong Bay. Bukten er fylt med mer enn 1600 kalksteinsklipper som troner ut i Sør-Kinahavet. Halong Bay har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1994, og tiltrekker seg årlig millioner av turister fra hele verden. Du kan besøke Halong Bay på en dagstur eller booke deg inn på en seiltur med én eller flere overnattinger. Vi anbefaler den siste, og kan selvfølgelig hjelpe deg med å planlegge dette inn i reisen din.

Spør oss om reiser til Halong Bay

Halong Bay byr på mange opplevelser

Halong Bay er som nevnt et usannsynlig vakkert sted. Kalksteinsklippene er et spektakulært syn, spesielt mens båten cruiser stille gjennom vannet, da er det umulig å ikke bli forelsket i omgivelsene rundt. Halong Bay har mer enn bare vakker natur: god mat, flytende byer, deilige strender og gode muligheter for kajakkpadling. I tillegg kan man sove under stjernene til lyden av dyrene på øyene rundt. Dette er en helt unik opplevelse som ofte etterlater seg et større inntrykk enn hva man forestilte seg før man dro.

På de fleste seilturene i Halong Bay er det kapteinen selv som fanger maten underveis på turen, og det betyr at du kan få servert ferske fiskeretter til både til frokost eller middag. Se for deg at du padler i en kajakk gjennom de smale passasjene og inn i små grotter, mens kapteinen din kokkelerer frem en deilig frokost med fisk, ris og stekte grønnsaker. Nam!

Hva slags seiltur bør du velge i Halong Bay?

Godt spørsmål! Det kan være vanskelig å velge mellom alle de forskjellige mulighetene, derfor hjelper vi deg med å velge den turen som både passer til din reiseplan og til ditt budsjett. Les mer om seilturer i Vietnam her.

Hva er forskjellen på Halong Bay og Lan Ha Bay

Halong Bay den mest kjente bukten i den delen av Vietnam, men den er ikke alene om å tiltrekke seg reisene. Lan Ha Bay kan vel kategoriseres som Halongs tvilling-bukt, i tillegg er ikke adskilt av land. I Lan Ha Bay finner du øya, Cat Ba Island, som er like populær blant de reisene til Vietnam.

Hvordan kommer man seg til Halong Bay?

Halongbukten ligger ca. 170 kilometer fra storbyen Hanoi. I 2018 ble det bygget en motorvei som går mellom Halong City og Hanoi, som gjør det mye lettere for reisende å komme seg til bukten. De har også åpnet en ny flyplass (Van Don International Airport), litt over 50 kilometer fra Halong Bay, hvor du kan reise til Ho Chi Minh City som også jobber med å åpne en flyplass for internasjonale flygninger i nær fremtid.

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL VIETNAM

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...