{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Hanoi - Sjarmerende Vietnam!
Reiser til Hanoi - Sjarmerende Vietnam!

Reiser til Hanoi - Sjarmerende Vietnam!

Mange reisende har Hanoi som sitt favorittsted i Asia. Byens frodige boulevarder og koselige smågater kombinert med lave bygninger og åpne parkområder gir den en herlig atmosfære. Legger man til de travle handelsdistriktene, god kaffe, fantastisk gatemat og de mange og vakre templer, pagoder og kirker - ja så ender man opp med en vinnende cocktail!

Spør oss om reiser til Hanoi

Det viktigste å oppleve i Hanoi er alt det som ligger innimellom. Sitt på fortauskanten og nyt en Phe Bo - nudelsuppe - og se livet fare forbi. Her vil du oppleve kaos og harmoni på samme tid. Rusle rundt i gamlebyen, enten til den så smått moderniserte og trendy vestsiden av Haon Kiem, eller til de mer travle dog fremdeles autentiske nordområdene hvor de fleste vietnameserne selv oppholder seg og vil gi deg et godt inntrykk av dagens Vietnam. Både i og utenfor Hanoi er det et mangfold av templer, pagoder og markeder og utforske. En tur til nabobyen Bat Trang er også å anbefale, hvor du kan studere fantastiske pottemakere på nært hold.

Utenfor Hanoi

Av områder rundt Hanoi anbefaler vi en tur til Nord-Vietnam eller til Halong Bay. Er du derimot på reisefot sørover er Tam Coc et must, beliggende rundt 100 km sør for Hanoi. Tam Coc er også kjent som en land-variant av Halong Bay, hvor du får oppleve enestående kalksteinformasjoner enten på egen sykkel eller fra elvebåt.

Overnatting

Det finnes et bredt utvalg hoteller og hostels i Hanoi hvor mange fremdeles tilbyr gode priser, imidlertid har flere av de små hostellene de siste årene oppgradert til 3 og 4 stjernes standard som følge av en ekstrem økning i eiendomsprisene. Hanoi er en by som bør traskes rundt i fremfor annen transport, så vi anbefaler å finne et hostel i nærheten av Hoan Kiem - gjerne i nordenden (eventuelt vest) av innsjøen. Herfra kan du spasere til de fleste stedene av interesse i selve sentrum.

Vil du reise til Hanoi?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Hanoi og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL VIETNAM

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...