{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Ho Chi Minh City - Saigon!
Reiser til Ho Chi Minh City - Saigon!

Reiser til Ho Chi Minh City - Saigon!

Det finnes mange grunner til å bli noen dager i Ho Chi Minh City, hvorav de mange historiske severdigheter bare er èn av de. Gjenforenings-palasset, Ho Chi Minh City Museum og War Remnants Museum viser alle deler av den moderne vietnamesiske historien og er definitivt verdt en visitt. Saigon, eller Ho Chi Minh City, er den største, mest moderne og definitivt den travleste byen i Vietnam. I nord endrer været seg endel gjennom året - så reiser du fra Hanoi og hit på sommeren er det friskt og behagelig, mens på vinteren møtes du av en herlig varme. Klimaet er tropisk med stabilt vær og rundt 30 grader gjennom hele året. 

Spør oss om reiser til Ho Chi Minh

Chinatown

Chinatown, eller Tho Lon, ligger i det 5. distriktet og er et must når du besøker Ho Chi Minh City. Her finner du en rekke innendørs markeder samt pagoder og templer. Markedene er spesielt livlige tidlig om morgenen.

Gatemat i Ho Chi Minh City

Saigons gatekjøkkener er verdt å ta en nærmere titt (smak) på, spesielt akkompagnert av det berømte og friske ølet Bia Hoi - du finner det overalt. Mange av KILROYs reisende opplever i tillegg det livlige cafe- og utelivet i Ho Chi Minh svært gledelig, etter å ha reist rundt i Vietnams mer landlige og enkle omgivelser.

Cu Chi-tunnelene

En av de mest populære severdighetene er definitivt Cu Chi-tunnelene rett utenfor Ho Chi Minh City. Byggingen av tunnelene startet så tidlig som i 1948, og fungerte som skjulested for Viet Minh-soldatene (mot de franske troppene). På grunn av tunnelenes ekstremt gode strategiske posisjon for å angripe Saigon ble de kontinuerlig utvidet under Vietnam-krigen. Selv om Cu Chi-tunnelene er en sann turistmagnet hvor du må bevege deg gjennom horder av turister er de et absolutt must å få med, samt at du gjerne får et annet perspektiv på Viet Cong etter dette.

Saigon eller Ho Chi Minh City

Det formelle navnet i dag er Ho Chi Minh City, oppkalt etter grunnleggeren av landets kommunistiske parti; Ho Chi Minh (1890 - 1969). Det tidligere navnet Saigon benyttes dog fremdeles, og er merkelig nok det mest brukte alternativet blant byens innbyggere.  Det mest politisk korrekte er Ho Chi Minh City.

Råd i trafikken

Vietnam er et svært trafikkert land, og særskilt Saigon! En regel blant backpackere for å krysse de såkalte "motorbike rivers" er som følger: Bestem deg for hvor du vil krysse veien og beveg deg bent fremover - gå rolig fra fortauskanten på en rett linje uten å gå tilbake (aldri gå tilbake igjen!). Vietnamesiske motorsyklister er vant til å navigere rundt hindre i veien, og så lenge du beveger deg i samme retning vet de hvor du er og hvor du vil gå mot. Se alltid mot trafikkens kjøreretning, og gjør deg selv synlig - du vil se gamle mennesker (erfarne veikryssere) som vifter med hatter eller paraplyer.    

Overnatting

Under høysesong for organiserte rundreiser (vår og høst) er hotellene i High End av Ho Chi Minh City ofte fulle hvilket har en effekt på alle hotellkategorier - men generelt sett er utvalget av hostels for backpackere bra. Den vestlige delen av det 1. distriktet er populært blant backpackere.

Vil du reise til Ho Chi Minh?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ho Chi Minh og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL VIETNAM

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...