{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
lisbon-city-view-colourful-building-cover
lisbon-city-view-with-tram-sidebar

Reiser til Lisboa – Portugals sjarmerende hovedstad

Lisboa er en vidunderlig og sjarmerende by i hjørnet av Europa. Her finnes både historie, kultur, fest og natteliv, fred og ro, shopping, gode restauranter, sol og strand. Hva mer kan man ønske seg av en storby? Lisboas plassering ved Atlanterhavskysten gjør den til en attraktiv destinasjon for reisende som vil kombinere storbyferie med badeferie. Byen er full av hyggelige områder og historiske høydepunkter, men har samtidig mye å by på for dem som er redd for å kjede seg: fantastisk shopping, et festlig natteliv og vakre omgivelser.

Spør oss om reiser til Lisboa

Verdt å se (og høre) i Lisboa

Når du er i Lisboa bør du besøke området Belém, som er fylt med severdigheter. Se for eksempel gamlebyen Alfama og gå på eventyr i trange gater mellom vakre, historiske bygninger. Nyt en god kopp kaffe og den kjente Belém-kaken før du fortsetter mot flere historiske høydepunkter i denne vakre bydelen.
Et annet must i Lisboa er å høre "fado", hele Portugals nasjonalskatt hva sang og musikk angår. Disse melankolske sangene høres over alt i Portugal og Lisboa, og er ganske unike. Hør dem på barer, kafeer og gatehjørner.

Shopping i Lisboa

Det finnes mange shoppingmuligheter i Lisboa. Et av de mest populære shoppingstrøkene er Avenida da Liberdade, og utenfor byen finnes en rekke shoppingsentre, bl.a. Amoreiras. I den hyggelige bydelen Bairro Alto finner du mange små og sjarmerende butikker med noen av Portugals mest populære designere. Hvis du liker mer tradisjonell portugisisk shopping, bør du besøke Chiado-distriktet. Ellers finnes det mange markeder i Lisboa.

Nattelivet i Lisboa

Det koker i Lisboa! Både bokstavelig talt (i hvert fall om sommeren) og i overført betydning, for denne forførende byen er full av atmosfærefylte og vibrerende nattklubber og barer. Prøv å gå en tur på Avenida 24 de Julho og hele veien til Alcantara-broen, så skjønner du hva vi mener. Også i Bairro Alto ligger det mange livlige steder. Ved havnefronten i den gamle havnen finner du det gamle varehuset Dockas og Alcanara-området som byr på mange klubber og restauranter. Nattelivet i Lisboa begynner ganske sent, det skjer sjeldent noe før midnatt.

Utflukter fra Lisboa

Reisen til Lisboa bør også inkludere et besøk til noen av attraksjonene utenfor byen. Du finner for eksempel den sjarmerende og elegante havnebyen Estoril bare 25 minutter utenfor byen, fine resorts i badebyen Cascais og den mer rolige byen Tavira. Hvis du er her om sommeren eller tidlig høst kan du ta en dukkert i Atlanterhavet. Og hvorfor ikke fullføre utflukten med en seiltur til øya Ilha de Tavira eller kanskje til Terra Estreita? Vi kan også anbefale den lille byen Guincho, et perfekt og relativt rolig sted hvor du kan slappe av eller prøve windsurfing.

Vil du reise til Lisboa?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Lisboa og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...