{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Portugal

portugal-old-house-facade-flowers-cover
lisbon-portugal-trolley-car-narrow-cobblestone-streets-sidebar

Reiser til Portugal

Portugal fortjener virkelig sin plass i historiebøkene. Folket bærer stolte tradisjoner og du vil garantert få smaken på det gode liv i Portugals billedskjønne omgivelser. Hvis du føler deg rastløs er det bare å hive fra seg badehåndkleet og stupe uti det friske Atlanterhavet. 

Spør oss om reiser til Portugal

Rundreise på ferie i Portugal

Lisboa oser av historie og tradisjoner. Hovedstaden er en av Europas vakreste storbyer og inneholder blant annet en rekke gamle palasser og monumenter, og har en helt spesiell karakter, med taubane, trikk og heis som tar deg opp bratte bakker til de aller beste utsiktsstedene.

De portugisiske øygruppene Azorene og Madeira ligger utenfor kysten av Nord-Afrika. En reise til Azorene er som en reise tilbake i tid. Algarvekysten i sør er veldig populært og du kan få rimelige flybilletter til nærliggende Faro. Portugal har også et av de beste surfestedene i Europa og hva er vel bedre enn å tilbringe dagen i bølgene i Atlanterhavet? Vi samarbeider tett med en av de beste surfcampene i verden og deres surfecamp i Ericeira har de beste bølgene og en fantastisk stemning i surfeleiren. Finn ut mer om surfing i Portugal her.

Er du mer interessert i å finne din indre zen, er det også mulig å kombinere surfing med yoga. På den måten får du adrenalinet ut av kroppen din til sjøs og finner indre ro når du er i leiren. Denne kombinasjonen har vist seg å være ekstremt populær de siste årene!

Frivillighet i Portugal øker også i popularitet. Det finnes mange fine prosjekter som du kan bli involvert i, for eksempel et ulvevern-prosjekt eller et matprosjekt i Lisboa. Les mer om frivillighet i Portugal her.

Lei en campervan og dra på road trip i Portugal

Portugal er kjent for sine vakre kystlinjer og den varierte naturen i innlandet. Vil du oppleve det i ditt eget tempo? Ja, da bør du leie deg en campervan og reise fritt rundt i landet. Stopp når du vil og dra videre når du vil. Sjekk ut dette road trip forslaget i Portugal.

Reisetips til Portugal

Portugals mattradisjoner har blitt formet av kolonitiden med tydelig påvirkning fra andre deler av verden. Pepper, karri, safran, kanel og ingefær er velkjente smaker i portugisisk mat og middagen inntas sent på kvelden, gjerne i 8 tiden. Måltidet avsluttes selvfølgelig med et glass portvin! Vin spiller en viktig rolle i Portugal og det finnes en rekke vingårder over hele landet. Det dyrkes druer både på Atlanterhavskysten og på høyslettene innenlands, så ta en tur til landsbygda og smak velkjente portugisiske portviner! Og, ikke dra fra Portugal uten å ha tilbrakt en kveld i Lisboas trange sidegater der du lytter til den «melankolske» musikken; Fado.

Hvordan kommer du deg hit?

Vel, du kan selvfølgelig hoppe på et fly og lande på en av flyplassene i enten Lisboa, Faro og Porto.

En annen og mer bærekraftig måte å komme dit på, er med tog. Reisen er uten tvil lengre, men opplevelsene ombord på toget er noe helt annet. Det er en fin måte å få med seg naturen, omgivelsene og nye steder - med en Interrail-billett kan du begynne reisen din sørover gjennom Europa.  Les mer om konseptet her.

Vil du reise til Portugal?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Portugal og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Portugal

Portugal byr på mange spennende byer, og hovedstaden Lisboa er kjent for å være en av Europas vakreste. Her kan du besøke historiske palasser og monumenter, mens langs Algarvekysten kan du slappe av under solen på deilige strender. Portugal er generelt kjent for fantastisk mat og vin, så det er bare å glede seg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...