{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
san-jose-costa-rica-city-view-cover
san-jose-house-costa-rica-sidebar

Reiser til San José - inngangsporten til Mellom-Amerika

San José er hovedstaden og den største byen i Costa Rica. Med sine ca. 350 000 innbyggere bor 1/3 av Costa Ricas befolkning her. Selv om folketallet er forholdsvis lavt er byen full av liv og røre. Det skal godt gjøres å kjede seg. Byen har masse studenter fra hele verden pga. universitetet som ligger her, Universidad de Costa Rica. Folk er vennlige og imøtekommende, og hjelper deg gjerne. Hos KILROY finner du billige reiser til San José!

Spør oss om reiser til San José

San José er et godt og naturlig utgangspunkt for videre reise i Costa Rica. Det er lett å komme seg rundt, selv uten de store spanskkunnskapene. San Jose har ingen strand, men det tar ca. 2-3 timer med buss ut til den Karibiske kysten, og ca. 2- 3 timer ut til Stillehavskysten. Begge kystene har magiske strender, men surfinga er best ved Stillehavskysten. Utvalget er stort! Pass bare på å komme deg på riktig buss, da det finnes både direktelinjer og mindre direkte linjer… I noen tilfeller må man bytte buss i hytt og gevær.

Ingen gateadresser

Det finnes ingen gateadresser i hele Costa Rica, og San José er derfor oppdelt i soner. Den mest populære sonen i sentrum er Avenida 1, og tallene er høyere jo lenger unna sentrum man kommer. Hus og bygninger er lave, og er ofte dekorert i de sterkeste, flotte farger.

Shopping i San José

Shopping i San José er overraskende bra for en surfe- eller skatetilhenger. Byen koker over av surfe, skate og streetwear, og man kan virkelig gjøre et megakupp på dyre merker som Volcom, DC, Globe og lignende. Butikkene har ofte svært innbydende fasader, formet f. eks. som en diger bølge. I sentrum kan man finne alt man trenger. Fra små lokale markeder, kafeer og puber, til mer internasjonale kafe- og restaurantkjeder. Det mest kjente markedet er El Mercado Sentral som ligger midt i smørøyet. Her kan man handle alt fra de lekreste, ferskeste, og mest eksotiske frukter, til fisk, kjøtt, vesker og smykker. Markedet er alltid fullt av folk og høylytt i typisk Costa Rica stil. En herlig atmosfæren.

Andre tips

Ønsker du litt mer action kan du f. eks. besøke "El Pueblo"som er en liten "by" med mer enn 50 barer, restauranter, gallerier og butikker. Her kan det ofte samles en del turister, men ønsker du litt bort fra dette kan du istedet besøke universitetsområdet San Pedro og gaten Calle de la Amargura. Hold litt ekstra godt på veska di her på grunn av lommetyver. Man kan føle seg trygg i San José og Costa Rica generelt, og du blir møtt med smil og vennlige mennesker overalt. Et besøk i San José er et must før videre opplevelser med jungel og strandliv i dette frodige landet!

Vil du reise til San José?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til San José og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL COSTA RICA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...