{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
san-salvador-skyline-cover
san-salvador-city-statue-cover

Reiser til San Salvador

San Salvador ligger ved foten av vulkanen med samme navn. Byen er en deilig og spennende blanding av arkitektur, kultur, gallerier, bra uteliv og moderne storby, men pass på, San Salvador er ikke akkurat som en trygg by å regne. Er du forsiktig, og tar normale forhåndsregler vil du likevel sitte igjen med en fin opplevelse. Hos KILROY finner du billige reiser til San Salvador!

Ved første øyekast fremstår El Salvadors hovedstad San Salvador som en kjedelig storby med mange kontraster. En blanding av gammelt og nytt, og tilsynelatende fattig og skitten. San Salvador har imidlertid gjennomgått store forandringer det siste tiåret, og er i dag en storby full av internasjonale kjeder, restauranter og kjøpesentre.

Kultur

Hvis du vil oppleve byens kulturelle side kan du dra til torvet ved Central Plaxa Barrios. Den fargerike katedralen Cathederal de San Salvador ligger her, og på motsatt side av torvet finner du National Palace, som overvåkes av statuene av Christopher Columbus og Queen Isabella II av Spania. Bak katedralen ligger det vakre nasjonalteateret som ble malt av italienske håndverkere. Har du interesse for kunst og menneskekroppen bør du ta turen innom antropologimuseet ÿMunaÿ, og kunstmuseet MARTE (Museo de Arte).

Shopping, uteliv og Salvador del Mundo

Hvis du vil ut på shopping anbefaler vi at du drar til Metrocentro og Bulevar de los Hèroes, hvor sistnevnte er Mellom-Amerikas største kjøpesenter! Etter handlerunden er det på tide med litt uteliv, og da er det godt å vite at byen bugner over av gode barer, nattklubber og restauranter. Den pulserende gaten Paseo General Escalòn strekker seg gjennom hele San Salvador, og langs her ligger det flere kjøpesentre og restauranter verdt å sjekke ut. Ikke fått nok av shopping og gallerier enda? Da kan du dra til grensen mellom San Salvador og La Libertad. Rundt Multiplaza og La Gran Via finner du masse bra uteplasser hvor stemningen er på topp. For mer autentisk shopping og lokale varer bør du besøke håndverkmarkedet Ex Cuartel på 1ª Calle Oriente.

Hvert år i den første uken av august avholdes det en festival til minne om Salvador del Mundo, nasjonens beskyttende helgen, som består av fantastisk moro og er definitivt verdt å få med om du befinner deg her på rett tid.

Overnatting i San Salvador

Zona Rosa er byens eldste, dog mest moderne, område og består av en rekke luksushoteller, barer og restauranter. Men om du sikter til litt mer budsjettvennlige alternativer er det også der mye å velge blant både i og rundt San Salvador.

Mat

San Salvador kan by på en mengde gode internasjonale restauranter, så enhver tilreisende kan spise seg mett på stort sett det de måtte ønske. Vi anbefaler gjerne å prøve ut lokale spisesteder der det serveres tradisjonelle retter, ofte iblandet smaker fra det italienske, franske eller meksikanske kjøkken.

Klima

San Salvador har tropisk klima, hvilket betyr at året er delt inn i regnsesong og tørr årstid. Regnsesongen varer fra mai til oktober, hvor det kan regne opp til 200 cm. Den tørre årstiden er mellom november og april. Temperaturen ligger på rundt 25-29 grader året rundt.

Transport i San Salvador

Taxi eller colectivo-van er de beste alternativene for lokal transport. I tillegg tilbyr et internasjonalt busselskap ruter med god service og standard med avreise fra bussterminalen Terminal Puerto Bus. Buss generelt er også rimelig og effektiv innad i San Salvador.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL EL SALVADOR

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...