{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
antigua-city-centre-guatemala-cover
guatamala-antigua-colorful-wall

Reiser til Antigua - fargerikt og livlig

Rimelige spanskkurs trekker unge backpackere til den vakre kolonibyen Antigua. Det sies faktisk at Antigua er det beste stedet i Mellom-Amerika å lære spansk! Byen er omkranset av flotte vulkaner hvilket gir deg et mangfold av utendørsaktiviteter å velge mellom! Hos KILROY finner du billige reiser til Antigua!

Spør oss om reiser til Antigua

Sjarmerende Antigua er landets gamle hovedstad og ligger 35 km fra Guatemala City. Spanjolene grunnla byen i 1543, og i dag befinner Antigua seg på UNESCOs liste over verdensarv. I 1773 ble store deler av byen lagt i ruiner av herjende jordskjelv, men alle bygningene har blitt renovert i ettertid. Antigua ligger i en dal med 3 store vulkaner rundt. Volcàn de Fuego er fremdeles aktiv så her kan du spotte røyk sive ut. Byen domineres av bygninger i spansk kolonistil, romantiske gårdsplasser og brosteinsgater. Livsstilen er behagelig og avslappet.

I Antigua har du tilgang til alle nødvendige tjenester: internett, cafèer, trendy butikker, kule barer og kunstgallerier. Prøv ut blandt verdens beste kaffe - dyrket på vulkanenes åssider - i en av Antiguas små, koselige cafèer, eller nyt et bedre måltid på en byens fine restauranter. Antigua er også perfekt for partymennesker med et bra utvalg av utesteder, puber og diskoteker! I hjertet av byen finner du Central Park. The Arco de Santa Catalina er en av Antiguas mange bemerkelsesverdige, arkitekturiske bygninger. Cathedral Metropolitana ble delvis ødelagt av jordskjelvene, men har blitt gjenoppbygget tilnærmet sin flotte opprinnelse.

Naboby- og bygdene Ciudad Vieja, Jocotenango, San Juan El Obispo, Santa María de Jesús, San Bartolomé Milpas Altas og Santa Catalina Barahona er alle kule steder å reise til.

Språkskoler i Antigua

Meld deg på et rimelig og effektivt språkkurs i Antigua. Dette er virkelig stedet å gjøre det på - Antigua tilbyr hele 75 spanskskoler å velge fra! I tillegg er byen kjent for god kvalitet på kursene slik at du får valuta for pengene. Mange backpackere starter sin reise i Mellom-Amerika med et spanskkurs, og noe du kjapt oppdager er at dette er vel investerte penger senere på reisen din. Selv med bare få gloser på spansk vil de lokale strekke seg langt for å hjelpe deg på vei.

I tillegg til gode språkskoler fungerer systemet med å bo hjemme hos de innfødte svært bra - billig for deg samtidig som du både får masse kultur og mulighet til å øve på spanskgloser! Enkelte blir i Antigua i flere måneder, mens andre reiser videre etter noen få dager. La Union og Sevilla kan virke som de største skolene. Som regel organiserer skolene masse kule aktiviteter i tillegg til selve undervisningen, og dette er inkludert i pakken du betaler for. Slik får du masse nye venner samtidig som du lærer spansk!

Semana Santa

Antigua er kjent for sine spektakulære og religiøse feiringer under den hellige påskeuka i april, Semana Santa. Dette er den største festivalen gjennom hele året, så her samles hundrevis av lokale i tillegg til turister som har ankommet byen for å oppleve denne fantastiske, tradisjonsrike seremonien. Paraden er definitivt verdt å få med seg! Mystiske røkelser, synging og vakre, meterlange og svært fargerike dekorasjoner laget av friske blomster og sagmugg langs gatene. Men vær på vakt - dette er paradis for lommetyver!

Chichicastenango

Dette velkjente markedet er åpent på mandager og torsdager, hvor indianerne selger håndlagde kunstverk, tekstiler og kaffe.

Aktiviteter

Ta en dagstur til den aktive vulkanen Volcàn Pacaya (2552 m), det er helt enestående og bevitne lava strømme ut! Terrengsykling i fjellene og hesteridning er bra måter og oppleve landskapet på. Smett på danseskoene og prøv deg på salsa eller merengue! Det finnes mange danseskoler hvor du kan få private dansetimer, og mange av skolene tilbyr den første timen gratis. I enkelte barer arrangeres det kvelder med live salsa!

Overnatting i Antigua

Du vil enkelt finne koselige og trendy hosteller i Antigua, bortsett fra under Semana Santa festivalen. På den tiden bør du booke god tid i forveien slik at du unngår å måtte sove på gaten eller betale urimelige priser for overnatting.

Reise rundt

Det er et bra utvalg av reisebyråer og minibuss-selskaper i Antigua. Disse organiserer alle slags turer til for eksempel Monterricos strandbyer, Panajachel i Lago Atitlàn, Chichicastenango eller til mayaruiner i La Ceiba i Honduras. Busselskapet Hedman Alas opererer også til Honduras småøyer ved den karibiske kysten. Vurder i tillegg adventurturer for de større opplevelsene

 I Antigua kan du bevege deg rundt med taxi, men distansene er imidlertid stort sett korte og man navigerer seg enkelt omkring i gatene. Å ta bena fatt anbefales absolutt - dog kun før mørkets frembrudd! Utenfor vestsiden av markedet finner du bussforbindelser til Guatemala City, Ciudad Vieja og San Miguel Dueñas. Dersom du vil få litt trening ut av sightseeingen din kan du leie en terrengsykkel fra en av de mange utleiebyråene i byen.

Sikkerhet i Antigua

Det sies at Antigua er en av Guatemalas tryggeste byer, men du bør likevel ikke bevege deg alene om natten. Under Semana Santa-festivalen samles sannsynligvis hele landets lommetyver seg, og disse er profesjonelle - så vær på vakt! Er uhellet ute og du blir robbet, ta kontakt med politistasjonen på Parque Central.

Vil du reise til Antigua?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Antigua og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE I MELLOM-AMERIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...