Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
panama-street-buildings-women-panama-city-cover

Reiser til Panama City - Så mye mer enn en kanal

På reise gjennom Mellom-Amerika er det et must å få med den legendariske Panama-kanalen og storbyen Panama City! Her får du en suveren blanding av historie, natur, nattklubber og shopping - i tillegg til den største attraksjonen, Panama-kanalen. Panama City er et av de bedre stoppene du kan gjøre i regionen, og fungerer på en måte som et bindeledd for Mellom- og Sør-Amerika. Hos KILROY finner du billige reiser til Panama City!

Spør oss om reiser til Panama City

Metropolen Panama City er en av Mellom-Amerikas mest interessante byer, og det er her du finner action! Byen ble grunnlagt i 1519, og vil gi deg en ordentlig moderne storbyfølelse med sitt urbane landskap formet av skyhøye bygninger. I dag fungerer Panama City som landets velstående og dynamiske sentrum for forretningsliv. Panamakanalen var kontroversiell til å begynne med, men brakte både infrastruktur og velstand til byen - og er fremdeles viktig for økonomien i tillegg til at den er byens turistattraksjon nummer èn. Panama City har kun rundt en million innbyggere, men byen kan absolutt regnes som internasjonal! Mens du spaserer rundt i gatene vil du treffe på folk fra både Asia, Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika og Karibien.

Mat og arkitektur

I tillegg er det tydelig gjennom kulturelle og kulinariske opplevelser at det bor mange ulike nasjonaliteter her, ettersom du får tak i både utsøkt japansk, meksikansk og panamansk mat. Utvalget av gode restauranter og hippe nattklubber er bredt, men vi anbefaler at du i alle fall får med deg en salsafest i Calle Uruguay før du reiser, slik at du kan la hoftene svinge og føle latinokulturen fra topp til tå!

Ved siden av kule barer og et pulserende natteliv i Calle Uruguay bør du også legge turen innom byens historiske område, Casco Viejo, som med sin kolonistil, sjarmerende stortorv og tilhørighet på UNESCOs verdensarvliste er verdt å oppleve. Casco Viejo har imidlertid den senere tiden vært under renovering, slik at du vil se en god arkitekturisk blanding. Her finnes også byens viktigste monumenter som bl.a. La Iglesia San Felipe Neri, La Iglesia de La Merced og Iglesia San José med Golden Altarand Las Bovedas Monument. Casco Viejo ligger ved havet.

Attraksjoner du bør få med er katedralen på Plaza de la Cathedral, Teatro Nacional, Palacio de las Garzas - presidentpalasset, National Institute of Culture Building samt alle de gode restaurantene som ligger her (i nærheten av den franske ambassaden).

Amador Causeway er navnet på inngangen til Panama-kanalen fra Stillehavssiden, og er i prosessen til å bli et nytt turistsenter med sitt arkitekturisk interessante museum The Bridge of Life Museum. Designeren Frank Gehry er også kjent for Disney Concert Center i Los Angeles og Guggenheim Museet i Bilbao. Alt er planlagt å stå ferdig innen utgangen av 2009.

Naturattraksjoner

Ettersom byen ligger mellom Stillehavet og regnskog trenger du ikke spasere mer enn rundt 20 minutter fra sentrum før du ankommer Parque Natural Metropolitano som strekker seg langs kanalen og byr på gode fotturmuligheter. Vi trenger neppe utdype at du bør ta turen innom her, og du får til og med sjansen til å spotte villdyr som puma, tapir og alligator!

Har du interesse for livet under havoverflaten er Centro de Exhibiciones Marinas midt i blinken for deg. Dette er et forskningssenter for økologi og tropisk marineliv, og ligger ved Stillehavsinngangen til kanalen. Parque Nacional Soberania ligger på vestsiden av kanalen og består av en dyrepark og botaniske hager. Den mest populære stien er Pipeline Road, spesielt blant fugleentusiaster.

Transport i Panama City

Panama City har et velfungerende nettverk med lokalbusser, kalt ÿdiablos rojosÿ. Bussene er som regel malt i sterke farger, så du får enkelt øye på de. Fra Panama City kan du ta tog til Colón (daglige avganger), som utgjør en flott tur. Internasjonale flygninger går fra Tocumen International Airport, mens lokalflygninger går fra Albrook Airport. Du kan fly direkte fra Panama City til bl.a. New York eller Las Vegas.

KILROYs reisetips

Selv om byen har et forholdsvis trygt rykte på seg anbefaler vi likevel å benytte taxi etter solnedgang, og vise forsiktighet mens du farter rundt på sightseeing. Byen opplever en ukontrollert vekst, og i nærheten av Casco Viejo er det et stort slumområde der det ikke er spesielt smart å se ut som en turist.

Fra Panama City er det enkelt å reise videre til Costa Rica eller andre destinasjoner i Mellom-Amerika. Spør om tips og råd til planlegging av reisen din hos en av våre reisespesialister!

Vil du reise til Panama City?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Panama City og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PANAMA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...