{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Florida - Solskinnsstaten
Reiser til Florida - Solskinnsstaten

Reiser til Florida - Solskinnsstaten

Det er lett å forstå hvorfor Florida er kjent som 'The Sunshine State': klimaet er varmt og deilig året rundt! I Florida finner du deilige sandstrender, vakker natur og masse god underholdning. 

Spør oss om reiser til Florida

Floridas strender og sumpland

På en reise til Florida er det to attraksjoner som nærmest er obligatoriske å besøke: strendene og sumplandet. Ta turen til South Beach tett på Miami og Palm Beach for å oppleve de to mest berømte strendene i delstaten. 

Når det gjelder sumplandet er det i all hovedsak berømte Everglades National Park som står øverst på listen. Everglades er et enormt subtropisk sumpland sørvest for Miami, og her kan du blant annet gå eller sykle i Shark Valley. Alternativt kan du gjøre som de fleste andre, og ta en tur med en av sumpbåtene mens du speider etter alligatorer, flamingoer og andre fascinerende fuglearter.

Orlando: Disney World, Universal Studios og romskip

Orlando er, sammen med Miami, Floridas mest populære destinasjon for turister og backpackere. Grunnen til det er at her finner du store attraksjoner som Universal Studios og Disney World. Du trenger en hel dag på hver av de for å få mest ut av ditt besøk. Andre populære underholdningsparker er Island of Adventure, Busch Gardens og Silver Springs. Hvis du planlegger å besøke flere av de, kan det lønne seg å si i fra om dette når du kjøper billett, det finnes gode pakketilbud på billetter til disse parkene!

I utkanten av Orlando, ca. 1 times kjøretur østover, finner du det berømte Cape Canaveral. Mye av stedets berømthet skyldes Kennedy Space Center som ligger her, hvor blant annet finner fasilteter tilhørende NASA. 

Floridas mange ansikter

En reise rundt i Florida betyr at du også vil få oppleve delstatens mange ansikter. Du vil fort oppdage at Florida er i stor grad påvirket av Latin Amerikansk og Cubansk kultur. På grunn av sin beliggenhet har delstaten mange immigranter fra Cuba, Karribien og Sentral-Amerika.

Reise rundt i Florida

Den beste måten å oppleve Florida på er ved å ta en vaskeekte road trip gjennom delstaten. Vi anbefaler at du starter din reise rundt i Florida i Orlando og avslutter den i Miami. Miami er utvilsomt Floridas mest berømte og populære by. Derfor har vi dedikert en hel side til denne byen. Ved å avslutte din tur i Miami, kan du også kjøre helt ned til veis ende, bokstavelig talt, ved Florida Keys. Florida Keys er en øygruppe sør for Miami og er det sørligste punktet i USA. Florida Keys er forbundet med fastlandet via broer og er simpelthen fantastisk! Her finner du vakre strender, et rikt marine liv, og et pulserende natteliv - spesielt ved berømte Key West!

Du kan også velge å ta en lengre reise rundt i Florida som inkluderer stopp i byer som Tampa, Jacksonville, Tallahassee og Pensacola i vest, som har noen av delstatens beste strender! I KILROY har vi mange gode tilbud på leiebil i USA, også for deg som er under 25 år!

Vil du reise til Florida?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Florida og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Florida?

Vi samarbeider med flere universiteter i Florida, og tilbyr gratis studieveiledning.

Kontakt oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...