Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
perth-view-from-kings-park-over-perth-cover

Perth - Australias hyggeligste by!

Perth er hovedstad i delstaten Western Australia - som på tross av å være den største staten i Australia også er den med minst innhold. Perth er velsignet med et tørt og herlig varmt klima og nyter de fleste dagene under klar blå himmel, og selv om dette er verdens mest isolerte storby er det vanskelig å forstå hvordan en så spennende og innholdsrik by har så få turister. Vel, kanskje nettopp på grunn av dens isolasjon...? I alle fall et stort pluss for deg som liker å kose deg med eventyr på egen hånd! Hos oss finner du billige reiser til Perth!

Spør oss om reiser til Perth

Når du planter bena i på landejorda i Perth føles det litt som å ankomme verdens ende. Vakre Perth med nesten 1.5 millioner innbyggere ligger såpass langt unna andre byer av betydelig størrelse at du nesten glemmer hvordan det er å bevege seg rundt i en storby - det vil si, om du ankommer etter dager eller uker på reisefot gjennom øde landskap.

En storby ved verdens ende

Heldigvis er det langt fra vanskelig å finne roen i deg mens du oppholder deg i Perth. Kanskje er det nettopp derfor byen føles som verdens ende - der den endeløse outbacken tar slutt møtes en avslappet småbyatmosfære med pulserende og konstant voksende storbyliv. Perth er en hyggelig, gjestfri og moderne by men samtidig har den sitt eget, spesielle særpreg. Her finnes ingen Operahus eller andre velkjente landemerker, men sjarmerer sine besøkende i senk med klar blå himmel, grønne parker, koselige gater, vennlige mennesker og en avslappet stemning. Dersom du har planer om å returnere til Norge må vi advare deg - Perth er en by du garantert får lyst å bo i!

Swan River, Kings Park og Hay Street i Perth

Elven Swan River renner gjennom Perth og har fått sitt navn etter områdets svarte svaner. I nærheten av elvebankene ligger det en rekke fine parker hvor både lokale og tilreisende har vanskelig med å motstå fristelsen for å slenge seg ned i gresset og kose seg i solen. Byens mest kjente park, Kings Park, er også et perfekt formål for lignende aktiviteter med sine store gressplener og fargerike botaniske hage. Denne parken finner du på vestkanten ikke så langt fra forretningsområdet (Central Business District, CBD). Fra Mt Eliza kan du få utmerket utsikt over Perths skyline. I sentrum ligger Hay Street og Murray Street som kan by på spennende shopping og et endeløst tilbud av underholdning. Både i disse gatene og andre bydeler kan du finne et bredt utvalg av kule barer, diskoteker og restauranter.

Road trip fra Perth

Perth er det perfekte utgangspunktet for en road trip langs Australias vestkyst. Her venter milevis med landevei, øde strender og fantastiske naturopplevelser. Du velger selv om du ønsker å leie en bil eller en campervan, men på grunn av de store avstandene anbefaler vi det siste alternativet. Dere kommer til å elske den ekstra friheten det gir! 

Sjø og vin i Perth

To ting som er svært karakteristisk for Perth og sørvestlige Australia er sjø og vin. Byens beliggenhet ved det indiske hav gir perfekte forhold for å kombinere storbyliv med strandferie. Alt du trenger gjøre er å finne veien til byens forsteder hvor lekre strender møter deg akkompagnert av det uimotståelige indiske hav. Nærliggende Port Fremantle og Rottnest Island har også fine strender, spesielt sistnevnte. Du burde også legge turen enda lengre mot sør til f. eks Bunbury, hvor du foruten om fine strender også kan komme tett på delfiner som kommer inn mot stranden for å finne mat hver morgen. Jo lengre sør du reiser jo flottere blir strendene, spesielt rundt Margaret River. Dette er riktignok 300 km unna Perth, men det er verdt turen ikke bare på grunn av strendene men også for å få med deg noen av Australias beste vingårder. Både Margaret River og andre steder i området byr på fantastisk vin og flotte strender med friskt, turkisfarget vann - absolutt  fristende for enhver turist! I Swan Valley som ligger nærmere Perth finner du flere vingårder perfekt for dagsturer mens du oppholder deg i storbyen, og du kan stoppe på andre vingårder underveis for smaksprøver av lokal vin. En vingård du ikke bør gå glipp av er den utsøkte Houghton Wines, en klassiker i området.

Akvarium og Art Gallery of Western Australia i Perth

I Perth er det to attraksjoner du spesielt må få med deg: Aquarium of Western Australia og Art Gallery of Western Australia. Førstnevnte ligger i Hillarys Boat Harbour og er et imponerende verk med tanke på konstruksjon og størrelse. Hovedattraksjonen er en 98 meter lang glasstunnel med marineliv hvor du enn snur deg; hai, rokker, havskilpadder, fargerike fisk og mye, mye mer fra det indiske hav. Det er rett og slett fascinerende å være omgitt av hav og marineliv på denne måten, du vil tro du spaserer langs havbunnen! Dette fantastiske akvariet er definitivt en av de beste i verden, og kan i tillegg til allerede nevnte sjødyr skilte med havslanger, sjøhester og enorme maneter! Når du har fått nok av havet og din klaustrofobiske grense er nådd kan du ta turen til avslappende Art Gallery of Western Australia (Perth Cultural Centre, 47 James St), som blant annet kan by deg på en av Australias aller beste samlinger av aboriginsk kunst. Vi siterer: Not to be missed!

Vil du reise til Perth?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Perth og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Perth

Nyt atmosfæren i Perth på kjente steder som ved Swan River eller i Kings Park. Vil du ha den beste utsikten over Perths skyline bør du ta turen til Mt Eliza. Noe av det beste med denne byen er kombinasjonen av storbyliv og strandferie. Ta turen ut til byens forsteder hvor du kan slikke sol på deilige sandstrender, før du trekker tilbake til sentrum eller til en av de mange vingårdene som finnes i området. Gå heller ikke glipp av Aquarium of Western Australia og Art Gallery of Western Australia - to spennende og imponerende severdigheter!

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Perth?

Vi samarbeider med flere universiteter i Perth, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Perth

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...