{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
queenstown-city-view-with-rays-of-sun-cover
queenstown-city-view-from-above-sidebar

Queenstown - Adrenalin!

Helt i enden av New Zealands sørlige øy ligger en av landets mest populære destinasjoner, nemlig Queenstown. Queenstown er en liten by i størrelse, men har samme energi og travle hverdag som hvilken som helst storby - i tillegg til at naturen som omkranser byen er noe av det vakreste i verden. Queenstown er et mekka for unge backpackere med sin beliggenhet ved bredden av den dypblå innsjøen Wakatipu, og naturen rundt bestående av fjell, frisk luft, kraftige skoger og dype juv. Hos oss finner du billige reiser til Queenstown!

Spør oss om reiser til Queenstown

Først og fremst - Queenstown er destinasjon nummer èn for eventyrlystne backpackere, og kan skilte med adrenalinpumpende aktiviteter som noen av verdens høyeste strikkhopp, heidundrende heli-rafting, paragliding og muligheten til å fly ditt eget stuntfly. Alt er mulig i adrenalinets hovedstad! Spørsmålet er - er DU klar til å møte din egen frykt?

Downtown Queenstown

Det sies at Queenstown fikk navnet sitt fordi byen er så vakker at den er en dronning verdig. Men det er imidlertid ikke bare kongelige som har fått øynene opp for denne fantastiske byen - i dag dras både gullgravere, eventyrere, filmregissører, vin-entusiaster, Hollywood-stjerner og amerikanske presidenter hit for å oppleve den fantastiske naturen, stemningen og energien. Queenstown har et kompakt og sofistikert sentrumsområde, pent plassert i en billedskjønn havn ved bredden av Lake Wakatipu. Gode utsikter får du uansett hvor du befinner deg, grunnet de omkringliggende fjellene. Atmosfæren i sentrum er konstant travel levende og energisk, og du kan nyte et bredt utvalg restauranter, barer og butikker.

Er du klar for å se døden i hvitøyet?

Adrenalinjunkier vil føle at Queenstown er rene paradis på jord! Omgitt av høye fjell, dype juv og ville elvestryk fremstår Queenstown som en eneste, gigantisk lekeplass. Alt er mulig, og jo mer ekstremt - jo bedre! Kast deg 109 meter ned i et juv med strikk, se verden fra et nytt perspektiv mens du flyr opp ned i et stuntfly, hopp ut fra en taubane 134 meter over den ville elven Nevis River, kombiner helikopterflygning med rafting på Shotover River eller smekk igjen bindingene og legg utfor snøkledde fjelltopper! Alt er mulig, og dette er bare begynnelsen. Listen har ingen ende - så spørsmålet er bare, er DU klar for å møte frykt?

Ringenes Herre

Mange tiltrekkes Queenstown på grunn av endeløse muligheter for ville eventyr - men det er mye mer i vente, selv for de som ikke ønsker å risikere livet ved  hoppe utenfor høye stup! Områdets enestående natur er uten tvil den mest intense og forlokkende attraksjonen. Mektige fjell, majestetiske innsjøer, frisk luft, forhistoriske skoger - ja, du finner knapt noe mer imponerende! Fra sentrum av Queenstown kan du velge blant ulike alternativer for å oppleve naturen omkring, enten fra luften, til vanns eller trygt plantet på jorden. Opplev snøkledde fjelltopper, glitrende isbreer, vakre fossefall og krystallklare bekker og naturbasseng. Bli med på båtcruise med overnatting til det spektakulære Milford Sound, eller hopp opp i en varmluftsballong som lar deg sive rolig og avslappet over landskapet som ble benyttet under filmingen av Ringenes Herre. Uansett hva du velger - len deg tilbake, slapp av og nyt turen!

Skisport i de sørlige alpene

Queenstown huser to kommersielle vintersportsområder - Coronet Peak og The Remarkables, begge kun en kort 20 minutters kjøretur fra sentrum. Skisesongen starter som regel rundt midten av juni og varer til sent i september, hvorav månedene juli og august oftest har best snøforhold. Det går egne skibusser hele dagen fra sentrum til begge stedene, og heispassene kan benyttes fritt. Selvfølgelig, Queenstown er ikke Queenstown uten å ta skisport til det ekstreme også! Om budsjettet (og nervene) tillater det bør du absolutt teste ut heli-ski, som definitivt vil gi deg din ultimate opplevelse uansett om du er skiløper eller snowboarder! Et helikopter frakter deg til hjertet av de sørlige Alpene, og før du vet ordet av det befinner du deg midt i et paradis bestående av ren puddersnø. En uforglemmelig opplevelse, det lover vi!

Overnatting i Queenstown: fra budsjett til luksus

Ettersom Queenstown er en veldig populær destinasjon blant adrenalinjunkier, deriblant mest unge mennesker, så har byen et tilfredsstillende utvalg av livlige hosteller der du kan velge blant enkelt-, dobbelt- eller flersengsrom. Hyttene fra Department of Conservation ligger i fjellområdene og bringer deg tett på naturen, eller om du ønsker enda mer primitiv standard så kan du overnatte i telt på landlige campingområder. Er du derimot av typen som liker å ha det ordentlig rundt deg så kan Queenstown garantert gjøre deg fornøyd med sine hoteller rangerende fra 3, 4 og 5-stjerner til eksklusive luksushoteller!

Uteliv

Morgen eller kveld, Queenstown sover sjelden. Sofistikerte vinbarer, live jazzmusikk, utsøkte DJ'er, lange sommerkvelder med lokal ølservering i en bakgård eller afterski foran en knitrende peis - det er alltid noe som frister! Med mer enn 160 utesteder i sentrum av Queenstown finner du garantert din favoritt. Selv når solen går ned stopper ikke eventyret her!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NEW ZEALAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere på New Zealand?

Vi samarbeider med flere universiteter i New Zealand, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere på New Zealand

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...