{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
tongariro-crossing-from-above-cover
new-zealand-mount-ruapehu-view

Reiser til Taupo - Tongariro National Park

Byen Taupo ligger på den nordlige kysten av Lake Taupo i sentrum av Nordøya på New Zealand. Det er en forholdsvis liten by med ca. 23000 innbyggere. Taupo er et naturlig utgangspunkt hvis du ønsker å besøke Tongariro National Park.

Spør oss om reiser til Taupo

Reiser til Lake Taupo og Tongariro National Park

En av årsakene til at Taupo er en attraktiv destinasjon for reisende er nærheten til Tongariro National Park. Fra Taupo kan du nyte utsikten over Lake Taupo og de vakre fjellene i det fjerne. Om sommeren (des-feb) er det mest liv i byen, og flere backpackere og andre reisende bruker byen som base for et besøk i nasjonalparken. Selve parken ligger sør for Lake Taupo.

Vulkansk aktivitet i Taupo

I området rundt Taupo er det rikelig med vulkansk og geometrisk aktivitet, og det siste store vulkanutbruddet var i 1996. Også Tongariro National Park er kjent for sin vulkanske aktivitet. Nasjonalparken er også kjent for gode trekking- og skimuligheter, og er en av de mest populære nasjonalparkene i hele New Zealand.

Friluftsliv i Taupo

I Taupo finnes det flere muligheter for spennende utendørsaktiviteter som fallskjermhopping, trekking, seiling, bungy jumping, ski, sykling, paragliding og andre actionfylte aktiviteter!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NEW ZEALAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere på New Zealand?

Vi samarbeider med flere universiteter i New Zealand, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere på New Zealand

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...