{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Oseania

oceania-coconut-leaf-cover
oceania-whale-rarotonga-cook-islands-sidebar

Reiser til Oseania – Down Under!

I Oseania finner du noen av verdens mest autentiske naturområder hvor landskapet mange steder står helt urørt. Her kan du oppleve alle mulige typer klima. Tropiske Nord-Australia med sine rike regnskoger og endeløse strender er perfekt for både surfing og dykking, og om du foretrekker vintersport kan du besøke til de snøkledde fjellene på sørøya av New Zealand! De fantastiske menneskene som bor her har en herlig holdning til livet - knapt noe annet sted i verden finner du en så åpen og vennligsinnet mentalitet som her på andre siden av jorda.
Spør oss om reiser i Oseania

Reisen til Oseania

Vi tilbyr rimelige flyreiser Down Under, så du kan bruke pengene dine på morsommere ting - for eksempel en seiltur til Whitsundays i Australia? Selve reiseruten går via enten Asia, USA eller Afrika - hvor mulighetene for stopp underveis er mange. Flyturen er lang, så det kan være en god ide og ta en stopover et par dager, for eksempel i Hong Kong.
Vi forhandler oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at du hos oss kan få de rimeligste og mest fleksible billettene til Oseania. Med KILROYs fleksible billetter kan du endre på dato og reiserute underveis samt legge til spennende stopp på din reise!

Reise rundt i Oseania

Har du lyst til å bli kjent med andre unge reisende og samtidig slippe å planlegge en detaljert reiserute for å få med deg de kuleste severdighetene? Da kan en av våre opplevelsesreiser være noe for deg! I små grupper tar profesjonelle guider dere med rundt til de mest spennende og unike stedene i Oseania, mens du selv bare kan nyte opplevelsen og bli med på moroa. Distansene i Oseania kan være ekstreme, enten du reiser rundt på det australske kontinent, gjennom New Zealand eller mellom øyene i Stillehavet. Et busspass kan ta deg til de minste og mest øde destinasjoner, så dette er noe vi anbefaler for deg som vil reise med utsikt underveis. Busspassene er fleksible slik at du selv kan hoppe av og på når du ønsker, innenfor en begrenset periode eller innenfor et bestemt antall kilometer - du bestemmer selv. For den ultimate frihet er leiebil et must. Vi har gode avtaler på både standard leiebil og større bobiler - samt rimelige campervans for de med lavt budsjett eller om du ønsker å cruise rundt slik hippiene gjorde på 70-tallet. En kombinasjon av ulike alternativer kan ofte være den beste løsningen!

Overnatting

Australia, New Zealand og Stillehavsøyene har alle et bredt utvalg av gode hosteller, og vi kjenner til de aller kuleste av dem! Book dine første netter etter ankomst på forhånd, så slipper du å tilbringe de første dagene på jakt etter et sted å bo.

Prisnivå i Oseania

Du vil finne overnatting, spisesteder og barer i alle prisnivå. Generelt sett er levekostnadene lavere enn i Norge og kvaliteten veldig bra.

Vil du reise i Oseania?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser i Oseania og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Oseania

Oseania byr på urørte naturområder og variert klima. Her kan du utforske spennende steder som Australia, Fiji og New Zealand som alle på hver sin måte byr på spennende opplevelser og aktiviteter. Med et busspass kan du reise rundt og bli guidet gjennom unike steder - garantert et fantastisk eventyr!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL OSEANIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Oseania?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia og New Zealand, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Australia og New Zealand

Opplevelsesreiser i Oseania

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...