{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
la-paz-bolivia-teleferico-cover
la-paz-bolivia-street-view-cover

Reiser til La Paz - Nesten 4000 m.o.h.

I La Paz' tynne luft ligger en spennende by og venter på deg. Rusle langs smale allèer og avlegg en visitt på de livlige markedene hvor indianske kvinner selger vakkert håndverk. Fra La Paz er det i tillegg lettvint å ta dagsturer og fotturer rundt i området. Med Andesfjellene som omkranser byen er landskapet enestående her i verdens høystliggende hovedstad! Hos oss finner du billige reiser til La Paz!

Spør oss om reiser til La Paz

Verdens høyestliggende hovedstad ligger i dalen Chiquiago Marka omringet av Andesfjellene, 3600 meter over havet. La Paz ble grunnlagt i 1548. Bare det å rusle rundt i bygatene er en egen opplevelse på grunn av den friske, tynne luften. I dag er La Paz en livlig by som stadig vokser. Smale alleer, plazaer, restauranter, koselige cafèer og museer gjør dette til en spennende by å henge i. Byen er ikke spesielt anlagt for de villeste fester, men området Peñas kan tilby¨lettere sosiale aktiviteter med sine barer hvor de spiller tradisjonell live musikk - de lokale elsker dette! Store gatemarkeder som inkluderer "heksemarked", Mercado de Brujas, er absolutt verdt et besøk. Her finner du indianske kvinner med tradisjonell klesstil som selger urter og håndverk.

Aktiviteter i La Paz

Det er et mangfold av aktiviteter i La Paz. Katedralen finner man ved siden av presidentpalasset i Plaza Murillo. Denne imponerende bygningen ble reist i 1835. Andre vakre kirkebygg er Sando Domingo og San Francisco. Ta turen til landsbyen El Alto hvor du får en fantastisk utsikt og et annet perspektiv over La Paz. Utsikten fra Valle de la Luna, 10 km fra sentrum, er også en fryd for øyet! Fra La Paz kan du reise til Lake Titicaca, og på veien stoppe i den hyggelige byen Copacabana - hvor dagsturer til Isla del Sol kan arrangeres. Det sies faktisk at hele Inkakulturen stammer herfra. Den lille byen Soratan ved Lake Titicaca er også populært blant backpackere. Om du vil slappe skikkelig av kan du ta turen til Coroica, et boliviansk paradis på 1500 meters høyde. Det er en rolig landsby perfekt for avkobling.

Dagsturer

For en god dose adrenalin bør du booke dagstur med sykling! Veien El Camino de la Muerte tar deg nedover mot landsbyen Coiroica, en strekning på hele 65 kilometer med utrolige 3500 meters høydeforskjell! Landskapet er enestående - om du tør å ta øyene av veien... Fotturer er tilgjengelige fra La Paz, både for en dag og lengre. En god idé er å bli kjent med den gamle sivilisasjonen i Tiwanaku ved å utforske Tiwanaki-ruinene. Hold øye med værmeldingen og velg et seriøst reisebyrå når du booker din reise. Dette er spesielt viktig under regntiden i januar og februar.

Reisetips

På Sagarnaga Street i La Paz finner du mange byråer som organiserer dagsturer til både nærliggende områder og litt fjernere strøk. Du kan ankomme La Paz via landeveier, med tog og med fly avhengig av ditt avreisested.

Vil du reise til La Paz?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til La Paz og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BOLIVIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...