{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
ilha-grande-brazil-beach-house-stones-cover
ilha-grande-brazil-sunset-stones-island-sidebar

Reiser til Ilha Grande - så avslappende som mulig!

Som en av Brasils største øyer er llha Grande det perfekte sted for deg som vil slappe av (alene eller sammen med en kjær) på idylliske strender og nyte vakre solopp- og nedganger fra verandaen din med utsikt over kysten. Kombinert med muligheter for å utforske tett regnskog på øyas innland vil ferien din garantert ikke skuffe! Hos KILROY finner du billige reiser til Ilha Grande!

Spør oss om reiser til Ilha Grande

På tross av at Ilha Grande er en av Brasils største øyer har dette skogkledte paradiset imidlertid bare få landsbyer og et lavt innbyggertall. Her finnes ikke engang så mye som en eneste bil eller minibank. Forbered deg på å kutte kontakt med omverdenen, synke ned i hengekøya på stranden mens du slurper i deg en kald carpirinha og nyter solens varme stråler gli over kroppen.

Tilbakelent strandliv

Båten din ankommer i den lille landsbyen Vila do Abraão, og etter et par timers spasertur kan du boltre deg på en av øya's over 100 idylliske strender. Lopes Mendes og Dois Rios er to spesielt vakre strender vi anbefaler. 

Aktiviteter

Ved siden av å henge på stranda byr Ilha Grande på massevis av spennende aktiviteter! Det ligger til rette for kule fotturer gjennom tettvokst skog på innlandet, hvor du ender opp på øyas tak Bico de Papagaio beliggende nesten 1000 meter over havets overflate. Lei deg kajakk, surfebrett eller seilbåt og sett kurs mot en av de 360 småøyene rundt Ihla Grande. For de med sans for livet under vann er snorkling og dykking blandt fargerike fisk og koraller et naturlig must!

Transport til Ilha Grande

Båt til Ilha Grande tar rundt 1.5 time, men fergetilbudet er noe begrenset så sørg for at du sjekker ut når de går slik at du slipper å tilbringe natten på kaia. Rio ligger imidlertid bare 150 km unna, og med hyppige bussavganger fra byen gjør det Ilha Grande til det perfekte sted å tilbringe noen dager (eller uker?) vekk fra det travle og masete storbylivet. Dersom du titter litt rundt og det ikke er altfor travelt bør du enkelt kunne få tak i rimelig overnatting.

Rundt i området

Om du skulle gå lei av det avslappede liv på noen av verdens aller beste strender (er det egentlig mulig?!), så byr nærliggende områder på masse kule opplevelser. Å reise tilbake til Rios travle storbyliv er selvsagt en mulighet, men vurder gjerne andre alternativer hvor du enda ikke har vært. Klatring på Serra dos Órgãos fjelltopper anbefales, og på vei mot Rio bør du ta turen innom byen Petrópolis hvor du kan få med deg historiske monumenter og en hyggelig atmosfære. Dersom du fortsetter videre til Brasils kulturelle smeltepunkt São Paulo, glem ikke å stopp innom den elegante kolonibyen Paraty.

Vil du reise til Ilha Grande?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ilha Grande og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...