{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
manaus-brazil-fruit-shop-street-amazon-cover
manaus-brazil-amazon-tribe-playing-sidebar

Reiser til Manaus - Hjertet av Amazonas!

Manaus er den ideelle byen for å starte dine eventyr til Brasils frodige regnskog. Herfra kan du arrangere flere dager lange båtekskursjoner og regnskogturer hvor sjansene er store for å få øye på spennende dyr som krokodiller eller elvedelfiner...! Hos KILROY finner du billige reiser til Manaus!

Spør oss om reiser til Manaus

Årsaken til at man besøker Manaus er det vidunderlige dyre- og plantelivet man finner i regnskogen som omkranser byen. Vi anbefaler gjerne at du i tillegg setter av et par dager til å utforske Manaus' gater gjennom et par fargerike cocktails og litt velsmakende mat for å forberede den store regnskogekskursjonen din!

Teatro Amazonas

Sørg for at du overnatter i nærheten av det flotte operahuset Teatro Amazonas, det er rundt her du finner mesteparten av utelivet. Overnattingsstedene er ikke av ypperste klasse, men livet i gatene og den herlige atmosfæren veier opp for dette. Få med deg et teatershow og nyt det lokale utelivet over en paraplydrink på en av barene i nærheten. Ønsker du å spise eller drikke langs elven kan du dra til Ponta Negra rett utenfor sentrum.

Rundt Manaus

For å få en smaksprøve på hva som venter deg av jungeleventyr kan du ta en dagstur til regnskogen utenfor Bosque da Ciência, hvor det er enkelt å få et glimt av dyrelivet. På veien dit kommer du forbi Museu de Ciências Naturais da Amazônia hvor vi anbefaler at du tar en stopp. Her kan du gjøre deg kjent med de ulike dyreartene (hvorav mange du sannsynligvis aldri har hørt om), slik at du allerede vet hva du skal se etter når du setter kurs mot den virkelige regnskogen. Ettersom dyrene er døde får du naturlig nok enkelt øye på de. Sett også av en dag til å besøke Encontro das Àguas hvor du kan se hvor de svært ulike elvene Rio Negro og Rio Solimõnes møtes. Før de sammen danner den velkjente Amazonaselven kan du se flere kilometere med separate elvestrømmer.  

Eventyr i Amazonas

Årsaken til at du reiser hele veien til Manaus er selvfølgelig for å oppleve den virkelige regnskogen - hvilket nå ligger rett foran nesen din! Tenk deg ut på forhånd hva du vil oppleve slik at du kan få assistanse fra reisebyråene til å sette sammen turen din, men husk å sammenligne flere dersom du bruker de lokale - prisene kan variere voldsomt. For den aktive backpacker er valgmulighetene mange, bl.a. pirajafiske, fotturer i regnskogen og kanopadling på elvene (mellom mars og juli). Er du av den litt mer rolige typen bør du velge krokodillejakt eller muligheten til å besøke lokale hjem. For den virkelig eventyrlystne er camping et must, hvor du virkelig får både smake, lukte og høre lydene av regnskogen! Husk å ta med gode sko, langermede gensere, langbukse og litervis med insektsmiddel dersom du vil overleve Amazonas.

Vil du reise til Manaus?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Manaus og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...