{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
pantanal-brazil-crocodiles-river-bank-evening-cover
pantanal-brazil-parrots-nest-tree-hole-sidebar

Reiser til Pantanal - safari i Brasil!

Pantanal ligger i den sørvestlige delen av Brasil, og her får du de beste sjansene til å oppleve Sør-Amerikas fantastiske dyreliv. I dette våtmarksområdet lever det blant annet papegøyer, kaimaner, jaguarer, pumaer, apekatter, anakonda og mye, mye mer - og er du heldig får du se flere av dyreartene! Hos KILROY finner du billige reiser til Pantanal!

Spør oss om reiser til Pantanal

Mange reiser til Brasil uten å vite noe som helst om Pantanal, noe vi mener er å begå en stor feil ettersom dette området i provinsen Mato Grosso sørvest i landet byr på et fantastisk landskap bestående av sumper og elver samtidig som du kan speide etter mange av de samme villdyrene som lever i Amazonas-jungelen. I Pantanal er landskapet imidlertid langt mer åpent og oversiktlig enn i Amazonas, noe som betyr at det er enklere å få øye på dyrene. Med andre ord, Pantanal er definitivt et førstevalg på din reise til Brasil dersom du er opptatt av dyreliv, og det beste stedet i hele Sør-Amerika for safari.

Pantanals dyreliv

Pantanals økosystem antas å være hjemmet til over 1000 fuglearter, 400 fiskearter, 300 pattedyrarter, 480 reptiler og over 9000 forskjellige underarter virvelløse dyr!  Ja, Pantanal er uten tvil eksotisk og spennende, og perfekt som et alternativ til Amazonas-jungelen. Hva med å vandre rundt i gjørmevann mens du jakter på gigantiske anakondaer som blir opp til 8-10 meter? Eller hva med en tur over sumpene i nattens mørke mens du under åpen stjernehimmel leter etter kaimaner og jaguarer? Natten tilbringes midt i villmarken, kun tildekket av et myggnett. Dersom du synes dette høres ut som et fristende eventyr for deg, da er Pantanal midt i blinken!

Cowboy-liv på brasiliansk

Noe av det vi anbefaler mens du er i Pantanal er at du ordner deg et opphold på en typisk sør-amerikansk kvegfarm, en såkalt fazenda. Slik får du en autentisk opplevelse og en ekte følelse av dette ville og spennende området. Et opphold på en fazenda gir deg et innblikk i dagliglivet og en forståelse av den unike atmosfæren som finnes her. Det er akkurat som ville vesten, bare med en sør-amerikansk vri. Det beste av alt er jo da at du kan bo på en av disse kvegfarmene samtidig som du oppdager Pantanal. Det er varmt, det er klamt, det er skitten, det er en million mygg og du blir garantert svett - det er med andre ord: et EKTE eventyr!

Reisen til Panatal

Det finnes tre innreiseveier til Pantanal: Campo Grande i sør, Cuiabà i nord og Corumbà i vest. Vi foretrekker de første to, ettersom du da vil reise gjennom enten det lille paradiset Bonito (fra Campo Grande) eller fjellkjeden Chapada dos Guimarães (fra Ciuabà). Bonito får våre varmeste anbefalinger, da denne lille byen kan by deg på elver og naturbasseng med høyt kalsiuminnhold hvilket gjør de krystallklare og vakre. Dermed kan du snorkle med fantastisk sikt under vann, blant tropefisker i alle regnbuens farger, akkurat som om du skulle vært i et saltvannsakvarium eller i havet. Bonito er en sjarmerende, svært typisk og avslappet søramerikansk by, selv om den til tider kan oppleves svært turistifisert.

Spesielt den nordlige delen av Pantanal består av et plante- og dyreliv likt det du finner i selve Amazonas, og det er også her du finner rimeligst overnatting i området. Å reise rundt i Pantanal kan gjøres på ulike måter. En mulighet er å utforske området via hovedveien som strekker seg rakt gjennom Pantanal, den såkalte Transpantaneira - enten som en road trip på egenhånd eller ved å delta på en organisert reise. Eller du kan farte rundt i båt på de mange sumpene og elvene, hvor du også får bedre sjanser til å komme tett på dyrelivet. Uansett om du velger det ene eller det andre, så er det en god idé å bestille en tur på forhånd, slik er du sikret å få mest igjen for pengene dine!

Vil du reise til Pantanal?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Pantanal og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...