{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
rio-de-janeiro-brazil-cover
rio-de-janeiro-man-surfing-cover

Reiser til Rio de Janeiro – En vidunderlig gigantby!

Rio de Janeiro er like spektakulært og enestående som ryktene tilsier, så det er ikke uten grunn at den kalles Cidade Maravilhosa - den vindunderlige byen. Rio er en perfekt miks av storby og strandliv, full av underholdning, actionfylte eventyr og shopping. Nyt den fantastiske utsikten fra flere av toppene som omringer byen, en by som mange vil definere som en helt egen tilstand.

Spør oss om reiser til Rio de Janeiro

Gigantbyen Rio

Kontrastene er tydelige her i Rio. Bølgene fra havet slår dramatisk mot frodige fjell, mens ulike folkeklasser lever side om side. Det er ikke sjeldent å se store lukseriøse eiendommer som nærmeste nabo til en av de mange favelaene der byens fattigste bor. Meld deg heller på en arrangert tur med lokale guider for å utforske favelas. Slik får du en smak av det fascinerende og spennende livet i disse bydelene og samfunnene - hvilket er minst like mye Rio som gylne sandstrender og brede boulevarder. 

Det tar ikke mange dager før byen kommer under huden på deg. Du begynner å leve som en carioca, tilnavnet på lokalbefolkningen. Med andre ord vil du raskt finne deg til rette blant vakre bukter og strender og de frodige fjelltoppene som omkranser byen med en kopp nykvernet kaffe eller en frisk caipirinha drink. Du vil også bli vandt til den konstante lydene av en eksotisk metropols sjarmerende trafikkaos mens du spaserer på de milelange promenadene. Dette og MYE mer er Rio, en av verdens mest mangfoldige og kontrastfylte storbyer!

Reisetips til Rio de Janeiro

På reisen til Rio de Janeiro må du ta turen opp på en eller flere av de fantastiske utsiktspunktene. Ta gondolen til toppen av Sukkertoppen (Pao de Azucar) og se hvordan den massive byen blir mindre og mindre mens du nærmer deg toppen. Du kan til og med skimte Kristusfiguren som rager over fjellene i det fjerne. For en nærmere titt må du til toppen av Corcovado som byr på nok en enestående utsikt. Det er rett og slett uforglemmelig! 

Når det kommer til fester er Rio i en klasse for seg selv. Det verdensberømte karnevalet i Rio trenger nok ingen videre introduksjon, men også nyttårsaften er absolutt å anbefale dersom du er på jakt etter å feste slik bare brasilianere kan - da tar det helt av på Copacabana Beach, som fylles til randen av dansende mennsker i imponerende (og ofte minimalistiske) drakter. Nyt den fantastiske atmosfæren mens fargerike rakettene eksploderer over havet ved midnatt! Over Rio ligger det alltid en festfylt og livlig atmosfære, samba og bossanova-musikk siver ut fra strandbarer og gjennom gatene vil du hver eneste helg oppleve en unik stemning når et av de lokale fotballagene spiller kamp. Blant tilskuerne er det alltid fest!

Vil du reise til Rio de Janeiro?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Rio de Janeiro og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...