{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
salvador-brazail-areal-view-cover
salvador-brazil-capoeira-playing-music-cover

Reiser til Salvador - Surfing og samba!

Salvador ligger på Brasils østkyst i delstaten Bahia nord for Rio de Janeiro. Her får du en perfekt kombinasjon av historie, livlig storbyliv, innbydende strender  og muligheter for spennende utflukter vakre øyer og bukter rundt i området. Gå ikke glipp av karnevalet - det er noe helt annet enn det i Rio! Hos oss finner du billige reiser til Salvador do Bahia!

Spør oss om reiser til Salvador

Så hvorfor skulle du ikke reise til Salvador i Brasil? Det er vanskelig å finne motargumenter for et opphold her ettersom storbyen tilbyr alt det man forbinder med nettopp en tropisk storbymetropol. Salvador er Brasil tredje største by og var i tillegg landets første hovedstad i sin tid - noe som naturlig nok betyr at det også finnes en rekke velbevarte bygninger og bydeler fra kolonitiden. Dette er en av Salvadors hovedattraksjoner.

Lykkens hovedstad

Man forstår raskt hvorfor Salvador kalles "lykkens hovedstad". I byen arrangeres det nemlig et utall utendørs festivaler, feiringer og underholdning - og selvfølgelig spesielt i februar når det årlige gigantiske karnevalet går av stabelen. Karnevalet her er ikke så langt unna det verdensberømte karnevalet i Rio. Men det er gøy i Salvador også gjennom resten av året! Man lever livet ute på gaten, og noe så simpelt som de mange matstasjonene rundt i de sjarmerende gatene er en kul opplevelse i seg selv. Prøv selv en av de deilige lokale rettene bestående av fisk, sjømat eller ris (i tillegg til mye annet godt) og du vil forstå akkurat hva vi snakker om!

Salvadors unike koloniarkitektur

Mange reiser til Salvador hovedsakelig for å oppleve byens utallige vakre hus og kirker fra kolonitiden, og det er ikke så rart - for på dette området er Salvador virkelig noe helt for seg selv! Byen er en av Brasils eldste og overalt finner man nydelige og velbevarte bygninger fra kolonitiden på midten av 1500-tallet. En av de kanskje mest imponerende bydelene er det historiske området kalt Pelourinho, som  er kjent for sin portugisiske koloniarkitektur med massevis av historiske monumenter fra perioden mellom det 17. og 19. århundret. Hele byen er med god grunn beskyttet av UNESCO.

Salvadors strender, grotter og øyer

Salvadors beliggenhet er i seg selv verdt reisekostnadene. Byen ligger på en liten halvøy med gulfen Bahia Todos os Santos på den ene siden og Atlanterhavet på den andre. Det er dermed mangevis av gode strender å velge blant selv rett utenfor sentrum av Salvador, og er du på utkikk etter noe enda mer isolert og avsidesliggende så er det bare å ta en båttur ut til en av de vakre øyene - primært Morro de Sao Paulo eller Itaparica. Begge øyene byr på perfekte strender og sjarmerende pousadaer (små familiedrevne hoteller) rett ved sjøkanten. Livet blir sjelden mer herlig enn når du på disse stendene våkner en fredfull morgen og kan nyte soloppgangen nesten helt for deg selv. Søker du imidlertid litt mer action så finnes det en rekke gode surfestrender i nærheten av Salvador.

Høydepunkter i Salvador

Ved siden av en reise til den uimotståelige småbyen Lencios og dens nærliggende dramatiske klippesteinsformasjoner, samt vannfallene i Chapada Diamantina National Park (med perfekte fotturmuligheter), så er listen lang over opplevelser innenfor Salvadors rekkevidde. Prøv f. eks Museo Afro-Brasileiro der du får en god innsikt i alt fra fortidens slavehandel og konsekvensene dette medførte helt frem til dagens Salvador. Et annet sted å anbefale er Mercado Modelo, byens største marked. I nærheten av markedet får du ofte øye på unge menn som danser capoeira - en spesiell dans som stammer fra dette området. Sørg også for å avlegge Solar Unhão en visitt, et sted langs bukten Todos os Santos der du får oppleve den vakreste solnedgangen, samt også en av Brasils mest berømte kirker - Igreja do Nosso Senhor do Bonfirm - et populært pilegrimspunkt samt nesten like populært blant turister.

Vil du reise til Salvador?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Salvador og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...