{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
são-paulo-peco-do-batman-street-art-cover
sao-paolo-brazil-estaiada-bridge-cover

Reiser til São Paulo - Sør-Amerikas svar på New York!

São Paulo i sørlige Brasil er et inferno av mennesker, skyskrapere, trafikk, temperament og mye, mye mer. Dette er i tillegg en av verdens største byer, og uten tvil den største i Sør-Amerika. Hos oss finner du billige reiser til São Paulo!

Spør oss om reiser til São Paolo

I gatene tuter bilene høylytt, og du omkranses av flotte skyskrapere. Storbypulsen fanger deg umiddelbart - og du kan nyte fantastisk mat og et bredt utvalg spennende butikker. 

São Paulo er absolutt ingen sovende storby! Med sine rundt 18 millioner innbyggere, avhengig av hvor mange forsteder som telles med, er dette både Brasils og Sør-Amerikas største by, og en livlig metropol bebodd av mennesker fra alle verdens land; Libanon, Portugal, Italia, Tyskland og Japan. 

São Paulo, Sør-Amerikas svar på New York

Det finnes et hopetall av museer med skiftende utstillinger, og vanligvis også et bredt tilbud av konserter, både lokale og internasjonale band. Nettopp derfor kalles São Paulo ofte Sør-Amerikas svar på New York. 

Dersom du vil vite over hva som skjer i byen mens du er her er det en god idé å stikke innom en butikk og skaffe deg et eksemplar av den ukentlige avisa "Guia - Da Folha", som gir en god oversikt over utstillinger, konserter, opptredener osv. 

Cultural São Paulo - MASP 

Et sted som aldri skuffer er Museum de Arte de São Paulo som ligger på den travle gaten Avenida Paulista. Bygningen er en attraksjon i seg selv; en stor boks laget av glass, plassert et par meter over bakken på gigantiske rødmalte stolper, slik at det nesten ser ut som den flyter i løse luften. 

På MASP finner man Sør-Amerikas største samling av vestlig kunst inkludert kunstnere som Rembrandt, Van Gogh og Cezanne, samt også en gigantisk kolleksjon av brasiliansk kunstverk. 

Karneval og Gay Pride 

Klimaet i São Paulo er, som ellers i Brasil, tropisk med temperaturer på mellom 25-35 varmegrader året rundt. Vinteren mellom juni og august kan imidlertid by på en blanding av kalde netter og nedbør. 

Dersom du vil oppleve São Paulo på sitt beste bør du reise hit i karnevalstiden når det regner konstant med konfetti. Musikken buldrer i gatene, og gigantiske paradevogner ruller gjennom akkompagnert av elleville dansere i fargerike kostymer. 

Dette er en glimrende mulighet til å smette på seg danseskoene, og skulle du ikke rekke karnevalet kan du få en del av den samme opplevelsen under Gay Pride. São Paulo er nemlig vert til verdens største Gay Pride, og det samles normalt hele 3 millioner deltagere under de årlige festlighetene! 

São Paulos historie - grunnlagt av misjonærer

Den festglade storbyen São Paulo ble grunnlagt i 1554 av to misjonærer. Byen vokste raskt, spesielt på grunn av kaffetransport, og er i dag en av de rikeste byene i Brasil samt også landets økonomiske sentrum. 

Men det er absolutt et klart skille mellom fattig og rik. I gatene rusler travle forretningsmenn og hjemløse småbarn, karrierekvinner og tiggende koner side om side. Det er i disse bydelene man må være forsiktig, og aller helst unngå dem, dersom man ikke kjenner storbyen ordentlig. São Paulo har dessverre høy kriminalitet og kan være farlig spesielt på kvelds- og nattestid. 

Shopping på Avienida Paulista

São Paulo er en storby som trekker til seg handleglade brasilianere fra hele landet. Her finnes nemlig butikker for alle og enhver, både når det gjelder klær, kunst, håndverk og antikviteter. På Avienida Paulista ligger de mest eksklusive butikkene og de største kjøpesentrene. I helgene holdes det loppemarked overalt. Et av de ligger rett ved MASP (Museum de Arte de São Paulo) hvor du kan handle kunst og sjeldne bøker, mens om du er ute etter matvarer og brukte gjenstander så vil Praca Benedito Calixto være et bra valg.

Vil du reise til São Paolo?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til São Paolo og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...