{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
easter-island-rano-kau-volcano-chile-cover
easter-island-horses-statue-chile-sidebar

Reiser til Påskeøya - Velkommen til Rapa Nui!

Det er noe mystisk og mytefult over Påskeøya, lokalt kalt Rapa Nui, som er et av verdens mest isolerte områder. Det største mysteriet er uten tvil opprinnelsen til de imponerende og gigantiske statuene på øya. Hvem lagde de, og hva betyr de?

Spør oss om reiser til Påskeøya

Kjente steder på Påskeøya

Å se de velkjente steinansiktene, som kalles "Moai" på lokalspråket, med egne øyne er kanskje den største grunnen til at du drømmer om å reiser hit, men naturen i seg selv er også verdt din oppmerksomhet. Påskeøya er faktisk en vulkanøy og landskapet domineres av de tre utdødde vulkanene Terevaka (den største), Poike og Rano Kau. Vulkankratrene, de omkringliggende lavaformasjonene, glitrende mørkeblått hav og vakre strender gjør Påskeøya til en spesiell og imponerende feriedestinasjon!

Totalt står det hele 887 Moai-statuer rundt på øya, og du vil garantert bli imponert! De fleste stammer fra mellom år 400 og år 1700, men det eksisterer fortsatt utallige antakelser omkring statuene og deres opprinnelse. Statuenes betydning er noe av det som diskuteres aller mest, og de fleste antar at de ble reist til ære for forfedrene og gudene til folket på Rapa Nui. Det er noe helt unikt med det å rusle rundt og studere statuene som står her på rad og rekke omtrent så langt øyet kan se, mens du undrer seg over hvorfor, hvordan og av hvem disse statuene ble reist - for ikke å snakke hvordan de ble laget.

En ferie på Påskeøya bør også inneholde et besøk ved Rano Raraku, et slags verksted for Moai-statuene der uferdige eller skadede statuer oppbevares. Du bør også få med deg de interessante polynesiske seremoniene som avholdes i landsbyen Orongo.

Reisetips til Påskeøya

Påskeøya hører til Chile i Sør-Amerika. Den beste måten å reise til Påskeøya på er derfor via Chiles fastland. Fly for eksempel inn til hovedstaden Santiago der det går direkteflyvninger til Påskeøya.

Det mange erfarne dykkere som mener at Påskeøya er et av de aller beste dykkestedene i verden ettersom vannet er så klart her. Videre er det utmerkede surfeforhold på bølgene som majestetisk reiser seg utenfor kysten, og profesjonelle surfere fra hele verden stiller seg i kø for å teste de ut. Det mest populære stedet for dykking og snorkling er Moto Nui. Til sist kan vi nevne muligheten til å utforske Påskeøyas vakre natur og spennende områder på hesteryggen eller til fots. For en mer avslappende ferie til Påskeøya kan du slå deg ned på en av de lekre sandstrender. Anakena Beach er blant de beste!

Vil du reise til Påskeøya?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Påskeøya og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...