Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
patagonia-chile-punta-arenas-sidebar

Reiser til Punta Arenas

Å utforske den chilenske halvøyen Punta Arenas er definitivt en helt unik opplevelse! Byen huser både fiskere, forretningsfolk og sauegjetere og alle med sans for livet utendørs vil garantert elske Punta Arenas! Det er enkel tilgang til både de spektakulære utsiktene over iskontinentet Antarktis så vel som de chilenske fjordene. De endeløse kontrastene i et fantastisk vakkert landskap er blant verdens mest imponerende! Hos oss finner du billige reiser til Punta Arenas!

Spør oss om reiser til Punta Arenas

Punta Arenas er hovedstaden av Magellan- og den chilenske Antarktis-regionen på Brunswick Peninsula. Magellan-regionen er kjent for å være stedet i Chile med de beste og mest unike naturområdene.

Punta Arenas ligger 1418 km fra kysten av Antarktis, så dersom du vil høre enorme isblokker knirke og knake bør du hoppe på en båttur herfra! Punta Arenas ble tidligere kaldt byen med de røde tak, da nettopp metallrøde tak var svært karakteristisk. I dag er bybildet imidlertid mere fargerikt. En av Chiles viktigste havner ligger i Punta Arenas, så du finner masse interessant sjøfartshistorie på Museum Naval y Marìtimo. Plaza de Armas, også kaldt Plaza Muñoz Gamero, er byens sentrum hvor du finner  mesteparten av overnattingstilbud. Her får du også tilgang til noen kule restauranter med god chilensk mat. Prøv centolla - kongekrabbe - og andre lokale fiskeretter, du blir garantert ikke skuffet! Utelivet er også svært bra så gjør deg klar for litt barhopping! Ikke langt fra hovedkvartalet finner du Mirador Cerro de la Cruz, og herfra får du flotte utsikter over byen samt at du i horisonten kan skimte øya Tierra del Fuego, Mount Sarmiento og den sørlige delen av Brunswick-peninsulaen.  

Lyst å spotte pingviner?

Sjekk ut Monumento Natural Los Pingüinos hvor en koloni med hele 50 000 pingvinpar holder til! For å komme hit tar du ferge til Isla Magdalena i Sound of Magellan. Dette er definitivt et paradis for dyrefanatikere, og skulle det ikke være nok - sett kurs mot Seno de Otway 70 km fra Punta Arenas hvor det er enda mer utbredt liv av pingviner som oppfostrer sine små.  

Isbreer og fjorder

The Alberto De Agostini National Park er en av de største beskyttede områdene i hele landet. Omgivelsene inkluderer både isbreer og fjorder i tillegg til Darwin Mountain Range og Beagle Channel. Du kan seile langs den vakre kanalen mens du nyter glitrende isbreer rundt. Pampa Guanaco er den delen av parken hvor fiskeentisuaster bør finne veien til. Videre er det et mangfold av dyreliv her, f. eks sjøløver som lever sitt late liv side om side med elefantseler og otere (kalt chungungos). Fra de bratte skråningene kan du skimte kaneltrær vokse opp.

Aktiviteter i Punta Arenas

Punta Reserva Forestal Magallanes er perfekt for utendørsentusiaster (så vel som resten av landet!). Her får du et bredt utvalg av terrengsykling og fotturer, hvor sistnevnte kan ta deg helt opp til Cerro Mirador, også kalt Mt Fenton, og vel fremme her blir du alt annet enn skuffet over utsiktene! Føler du derimot ikke for å gå så mye kan du ta fjellheis helt opp til toppen. Siste alternativ er hesteridning til Mount Fenton - noe som passer godt også for nybegynnere.

Eventyrlystne backpackere vil finne et mangfold av aktiviteter å velge blant. En god ide er å dra fra Puerto Natales til Torres del Paine National Park hvor du kan komme deg videre til Grey Glacier - et sant naturunder. Å gå rundt på isbreen er en uforglemmelig opplevelse; de panoramiske utsiktene her vil du garantert huske lenge! Under ekspedisjonen får du utdelt ishakker for at du skal kunne klatre på de glatte isveggene.  Nasjonalparken tilbyr flere gode trekkingruter, men for de lengre turene må du selv bringe med telt og bære all nødvendig proviant. Torres del Paine befinner seg på UNESCOs verdensarvliste og er for mange et populært reisemål - sørg for at du setter av minst et par dager til å utforske denne kolossale parken! Punta Arenas er ofte siste stopp før ekspedisjoner videre til Antarktis, så du får definitivt høre spennende reisehistorier når du besøker en av de lokale pubene... Vær på vakt - plutselig befinner du deg selv på en av disse fantastiske reisene! Til sist må du ikke gå glipp av muligheten til å besøke en Chilensk sauefarm - hvor mange tilbyr deg å teste dine rideferdigheter mot de lokale "gauchos" !

Klima

Januar og februar er de travle sommermånedene, mens vintermånedene juli og august er kaldere.

Reise rundt

Punta Arenas er lett å navigere seg rundt i selv. Taxier er noe dyrere enn de lokale bussene, men du kommer frem langt raskere. Leiebil kan også være en behagelig måte å komme seg rundt på. Det eksisterer ingen spesifikk bussentral i byen, i stedet har alle busselskapene sine egne stasjoner. Du kan fint reise med buss til El Calafate, Coyhaique (tar en hel dag), Puerto Montt (tar mer enn en dag), Rìo Gallegos, Puerto Natales, Ushuaia og Rìo Grande. Fra Santiagoer det flyforbindelse til Punta Arenas, Falklandsøyene, Porvenir, Puerto Williams, Ushuaia og Rìo Grande. Til Tierra del Fuego og Porvenir går det i tillegg seilbåter.

Tips

Ta hensyn til været når du pakker ryggsekken - i Chile (og Punta Arenas) svinger det fra ekstrem kulde til brennende solskinn.

Vil du reise til Punta Arenas?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Punta Arenas og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...