{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
patagonia-chile-torres-del-paine-national-park-guanaco
patagonia-chile-punta-arenas-sidebar

Reiser til Punta Arenas

Å utforske den chilenske halvøyen Punta Arenas er definitivt en helt unik opplevelse! Byen huser både fiskere, forretningsfolk og sauegjetere og alle med sans for livet utendørs vil garantert elske Punta Arenas! Det er enkel tilgang til både de spektakulære utsiktene over iskontinentet Antarktis så vel som de chilenske fjordene. De endeløse kontrastene i et fantastisk vakkert landskap er blant verdens mest imponerende! Hos oss finner du billige reiser til Punta Arenas!

Spør oss om reiser til Punta Arenas

Punta Arenas er hovedstaden av Magellan- og den chilenske Antarktis-regionen på Brunswick Peninsula. Magellan-regionen er kjent for å være stedet i Chile med de beste og mest unike naturområdene.

Punta Arenas ligger 1418 km fra kysten av Antarktis, så dersom du vil høre enorme isblokker knirke og knake bør du hoppe på en båttur herfra! Punta Arenas ble tidligere kaldt byen med de røde tak, da nettopp metallrøde tak var svært karakteristisk. I dag er bybildet imidlertid mere fargerikt. En av Chiles viktigste havner ligger i Punta Arenas, så du finner masse interessant sjøfartshistorie på Museum Naval y Marìtimo. Plaza de Armas, også kaldt Plaza Muñoz Gamero, er byens sentrum hvor du finner  mesteparten av overnattingstilbud. Her får du også tilgang til noen kule restauranter med god chilensk mat. Prøv centolla - kongekrabbe - og andre lokale fiskeretter, du blir garantert ikke skuffet! Utelivet er også svært bra så gjør deg klar for litt barhopping! Ikke langt fra hovedkvartalet finner du Mirador Cerro de la Cruz, og herfra får du flotte utsikter over byen samt at du i horisonten kan skimte øya Tierra del Fuego, Mount Sarmiento og den sørlige delen av Brunswick-peninsulaen.  

Lyst å spotte pingviner?

Sjekk ut Monumento Natural Los Pingüinos hvor en koloni med hele 50 000 pingvinpar holder til! For å komme hit tar du ferge til Isla Magdalena i Sound of Magellan. Dette er definitivt et paradis for dyrefanatikere, og skulle det ikke være nok - sett kurs mot Seno de Otway 70 km fra Punta Arenas hvor det er enda mer utbredt liv av pingviner som oppfostrer sine små.  

Isbreer og fjorder

The Alberto De Agostini National Park er en av de største beskyttede områdene i hele landet. Omgivelsene inkluderer både isbreer og fjorder i tillegg til Darwin Mountain Range og Beagle Channel. Du kan seile langs den vakre kanalen mens du nyter glitrende isbreer rundt. Pampa Guanaco er den delen av parken hvor fiskeentisuaster bør finne veien til. Videre er det et mangfold av dyreliv her, f. eks sjøløver som lever sitt late liv side om side med elefantseler og otere (kalt chungungos). Fra de bratte skråningene kan du skimte kaneltrær vokse opp.

Aktiviteter i Punta Arenas

Punta Reserva Forestal Magallanes er perfekt for utendørsentusiaster (så vel som resten av landet!). Her får du et bredt utvalg av terrengsykling og fotturer, hvor sistnevnte kan ta deg helt opp til Cerro Mirador, også kalt Mt Fenton, og vel fremme her blir du alt annet enn skuffet over utsiktene! Føler du derimot ikke for å gå så mye kan du ta fjellheis helt opp til toppen. Siste alternativ er hesteridning til Mount Fenton - noe som passer godt også for nybegynnere.

Eventyrlystne backpackere vil finne et mangfold av aktiviteter å velge blant. En god ide er å dra fra Puerto Natales til Torres del Paine National Park hvor du kan komme deg videre til Grey Glacier - et sant naturunder. Å gå rundt på isbreen er en uforglemmelig opplevelse; de panoramiske utsiktene her vil du garantert huske lenge! Under ekspedisjonen får du utdelt ishakker for at du skal kunne klatre på de glatte isveggene.  Nasjonalparken tilbyr flere gode trekkingruter, men for de lengre turene må du selv bringe med telt og bære all nødvendig proviant. Torres del Paine befinner seg på UNESCOs verdensarvliste og er for mange et populært reisemål - sørg for at du setter av minst et par dager til å utforske denne kolossale parken! Punta Arenas er ofte siste stopp før ekspedisjoner videre til Antarktis, så du får definitivt høre spennende reisehistorier når du besøker en av de lokale pubene... Vær på vakt - plutselig befinner du deg selv på en av disse fantastiske reisene! Til sist må du ikke gå glipp av muligheten til å besøke en Chilensk sauefarm - hvor mange tilbyr deg å teste dine rideferdigheter mot de lokale "gauchos" !

Klima

Januar og februar er de travle sommermånedene, mens vintermånedene juli og august er kaldere.

Reise rundt

Punta Arenas er lett å navigere seg rundt i selv. Taxier er noe dyrere enn de lokale bussene, men du kommer frem langt raskere. Leiebil kan også være en behagelig måte å komme seg rundt på. Det eksisterer ingen spesifikk bussentral i byen, i stedet har alle busselskapene sine egne stasjoner. Du kan fint reise med buss til El Calafate, Coyhaique (tar en hel dag), Puerto Montt (tar mer enn en dag), Rìo Gallegos, Puerto Natales, Ushuaia og Rìo Grande. Fra Santiagoer det flyforbindelse til Punta Arenas, Falklandsøyene, Porvenir, Puerto Williams, Ushuaia og Rìo Grande. Til Tierra del Fuego og Porvenir går det i tillegg seilbåter.

Tips

Ta hensyn til været når du pakker ryggsekken - i Chile (og Punta Arenas) svinger det fra ekstrem kulde til brennende solskinn.

Vil du reise til Punta Arenas?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Punta Arenas og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...