{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

San Pedro de Atacama

san-pedro-de-atacama-desert-landscape-chile-cover
san-pedro-de-atacama-flamingo-lake-chile-sidebar

Reiser til San Pedro de Atacama - ørken, vulkaner, geysirer!

San Pedro de Atacama er startpunktet for videre oppdagelsesferder til naturområdene rundt byen, et dramatisk og spennende landskap. Atacama-ørkenen er noe du sent vil glemme! Hos KILROY finner du billige reiser til San Pedro de Atacama!

Spør oss om San Pedro de Atacama

San Pedro de Atacama finner du i nordlige Chile omkranset av et utrolig landskap bestående av saltsjøer, vulkaner, rosa flamingoer, dampende geysirer og imponerende steinklipper.

Arkeologisk sentrum

Mange backpackere finner veien til denne vakre lille landsbyen, noe som ikke er spesielt overraskende med tanke på alt som er å se rundt her. I selve byen finner du restauranter, barer, gjestehus, internettcaféer og håndtverk i tillegg til tjenester som politi og postkontor. For Chileer San Pedro en viktig by da den regnes som landets arkeologiske sentrum. På Mueso Gustavo le Paige får du blant annet glimt av ekte mumier og tilgang til shamanistisk historie! Museet er helt perfekt for å lære om kultur og historie i dette området. Aldea De Tulor - hvilket betyr de 3000 år gamle ruiner av Tulor - er en av mange innholdsrike arkeologiske utgravninger, og med sin beliggenhet i nærheten av San Pedro gjør det stedet perfekt for en sykkeltur! I byens sentrum finner du en vakker, hvit kolonikirke fra 1600-tallet med navn Iglesia San Pedro, som absolutt er verdt et besøk.

Stjernehimmel over Atacama-ørkenen

Atacama-ørkenen er kjent for å være verdens tørreste sted, og for mange blir dette en av de største reiseopplevelsene! Klart vær gjør det til et perfekt sted for aktiviteter rettet mot himmelen. Du vil finne flere store observatorier spekket med spennende astronomi, hvorav en av de mest kjente er Chajnantolies ca 40 km fra San Pedro. Salar de Atacama og Tononao er sannsynligvis de mest imponerende severdighetene du finner i områdene rundt San Pedro. Laguna Chaxa ligger her, et naturreservat med saltsjø hvor du kan se flamingoer - sørg for å komme hit ved soloppgang når de blir matet.

El Tatio geysirene

Oppe i Andesfjellene rundt 80 km fra San Pedro finner du El Tatio-geysirene, et av verdens seks store geysirområder. Uansett når på dagen du ankommer er badebukse et must, dog er kildene på sitt aller vakreste ved solnedgang. Termas de Puritama er navnet på de vulkanske varme kildene underveis mot El Tatio. Der er flere naturlige basseng og fossefall med varmt vann fra elven Puritama som renner gjennom juvet. Dette er virkelig naturen på sitt flotteste! Valle de la Luna er stedet for spektakulære naturopplevelser ved solnedgang. Dette er en av de mest populære severdighetene og turer kan bookes fra San Pedro. Det imponerende fortet Pukarà de Quitor fra 1100-tallet er absolutt verdt en visitt, utsiktene du får fra toppen her er virkelig enestående!

Festivaler

Det avholdes mange kule festivaler i San Pedro, hvorav den største er Fiesta de San Pedro y San Pablo som avholdes 29. juni. Her får du oppleve skikkelig tradisjonell dans, rodeoer og mystiske opptog med statuer. En annen bra festival er Fiesta de Nuestra Señora de la Candelaria som avholdes i begynnelsen av februar, her er det fokus på religiøs dans.

Klima

Høysesongen varer fra desember til mars, men generelt sett er destinasjonen bra for reising hele året.

Reise rundt

San Pedro er såpass lite at du lettvint kommer deg rundt ved å gå eller sykle. Arrangerte turer til severdigheter og byer rundt kan du booke hos et lokalt reisebyrå.

Aktiviteter

Ta deg en avslappende og behagelig svømmetur i en av de varme kildene, og sett av en dag eller to til hesteridning. Å leie sykkel er en glimrende måte å oppleve på samtidig som du får litt mosjon. Sugen på noe annerledes? Ta med deg et sandbrett og sett utfor en av ørkenens sanddyner - du blir garantert hekta!

Vil du reise til San Pedro de Atacama?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til San Pedro de Atacama og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...