{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
santiago-chili-city-view-cover
santiago-chile-cable-car-sidebar

Reiser til Santiago - utforsk hovedstaden!

Fotballgale chilenere, kule nattklubber, flotte restauranter, vinturer, en strandlinje perfekt for surfing og noen av verdens beste alpinanlegg bare få timer fra den travle bykjernen. Santiago er virkelig et must for alle backpackere i Sør-Amerika! Du vil garantert ikke kjede deg! Hos oss finner du billige reiser til Santiago de Chile!

Spør oss om reiser til Santiago

Santiago de Chile er landets hovedstad og ble grunnlagt av spanjolene i 1541. Sterk økonomisk vekst den senere tid har gjort dette til en av de største og mest moderne metropoler i hele Sør-Amerika. Denne støyende og dynamiske byen ligger i en dal omgitt av snøkledde fjell og vulkaner. I dag fungerer Santiago som landets sentrum for finans og industri, og har omkring 6 millioner innbyggere.

Fra historiske bygninger til skyskrapere

Bygg- og anleggsindustrien har virkelig eksplodert - Constanera Center er for eksempel et enormt pågående prosjekt, et kolossalt kompleks bestående av et tårn på 300 meter, et kjøpesenter, to kontorbygninger på 170 meter og et hotell på 100 meter beliggende i byens finansdistrikt. Når dette står ferdig i 2010 vil det være den største bygningen i hele Sør-Amerika! De mest interessante bygningene finner du rundt Plaza de Armas, som f. eks katedraler, Barrio Brasil og Gothic Basìlica del Salvador fra 1892. Området har sterke, bohemske vibber! Et populært sted å henge rundt i er The Plaza Brasil - spesielt i helgene.

Den vakre parken Cerro Santa Lucia er et perfekt sted for en liten hvil eller piknik i behagelige omgivelser. Parque Metropolitano er et større grøntområde hvor folk ofte kommer for å jogge eller spasere. Ta en liten togtur rundt og se flotte blomsterhager, svømmebasseng og en zoologisk hage. For en annerledes badeopplevelse bør du ta turen til Piscina Tupahue som ligger i San Cristòbals bakketopper med fantastisk utsikt over byen. Det er et bredt utvalg museer for de med interesse for historie og kunst. Museo Chileno De Arte Precolobiano forteller en spennende historie om de innfødtes fortid. Muse De Arte Contemporáneo i Santiago Centro inneholder moderne fotografier, skulpturer og elektronisk kunst. Lyst å se kunstverkt av Mirò og Yoko Ono? Avlegg Museo de la Solidaridad Salvador Allende en liten visitt. Dette ligger i Herrera 360, Barrio Brasil.

Kulinariske opplevelser i Santiago

Santiago er videre et glimrende sted for litt kulinariske oppdagelser! Patio Bellavista er stedet hvor du finner de beste restauranter og klubber, og et par chilenske klassikere du bør få med deg er lammesteik og havål. For danseløver er gaten Suecia et must, her er det full fest gjennom hele uken! Noen av verdens beste viner blir produsert i Andesfjellenes daler, hvorav Miguel Torres er blant de mest bemerkelsesverdige. Vinturer arrangeres til steder bare få timer fra Santiago. Nasjonaldagen feires 18. september, og får du med deg dette kan du gjøre deg klar for tidenes grillfest! Havnebyen Valparaíso ligger ikke så langt fra sentrum, og har du tid er det absolutt verdt et besøk.

Shopping i Santiago

Santiago er byen for shopping med et bredt utvalg av handelsstrøk. Centro Artesanal Santa Lucìa ligger rundt Carmen & Diagonal Paraguay og er bra for suvenirer. El Mundo del Vino er et paradis for både vinsmaking og shopping, beliggende i Isidora Goyenechea 2931, Las Condes.

Aktiviteter i og rundt Santiago

Mindre enn en time fra sentrum finner du de beste skiresortene i Sør-Amerika,og for strandløver er Viña del Mar en klar favoritt blant de lokale. I nærheten her finner du også surfemagneten Pitchilemu, hvor du enkelt kommer til med buss. Gå heller ikke glipp av verdens beste salsafester! Prøv salsadansing på de lokale klubbene, og på mange av dem er dansetimer til og med gratis for nybegynnere.

Transport i Santiago

Selv om Santiago er en enorm by er selve sentrum forholdsvis lite. Et velfungerende metrosystem gjør det lettvint å bevege seg omkring selv om metroene kan være nokså travle. Det er 3 linjer som tar deg med rundt til de mest interessante områdene. For litt frisk luft kan du leie sykkel, eventuelt bruk microene - lokale busser eller minibusser. Colectivo-taxier er rimelige og bekvemme, og opererer med forhåndsbestemte ruter. I tillegg finnes det ordinære taxier som også fungerer bra. Leiebil i sentrum anbefales ikke. Tog opererer til og fra stasjonen Esaciòn Central, og det finnes fire hovedsentraler for buss avhengig av din destinasjon. Tur de Bus er et selskap som har godt rykte på seg. Nesten alle internasjonale fly opererer til og fra Santiagos flyplass Aeropuerto Internacional Arturo Merino Benìtez i Pudahuel.

Overnatting i Santiago

Tilbudet av hoteller og hosteller er godt, og du kan velge mellom både trendy og luksuriøse hoteller og rimelige hosteller med priser fra 10-20$ pr natt.

Klima i Santiago

Mildt middelhavsklima er karakteristisk for Santiago. Den beste tiden å reise til Chile på er fra september til desember, men været er ikke så verst selv rundt april måned. Vinter betyr regnsesong, og varer fra mai til august. Best tid for skiturer er mellom juni og august.

Vil du reise til Santiago?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Santiago og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...