{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
galapagos-floreana-ecuador-cover
galapagos-sea-lion-ecuador-sidebar

Reiser til Galápagosøyene - Dyrenes rike!

Et stykke utenfor Sør-Amerikas vestkyst ligger Galápagosøyene. En gruppe avsidesliggende vulkanøyer med et unikt biologisk mangfold. Kanskje du har lest om Darwins evolusjonsteori eller latt deg røre av den eldgamle skilpadden ved navn Ensomme George - Det er uansett ingen tvil om at Galápagosøyene har en helt spesiell tiltrekningskraft. En kraft som på en eller annen måte kan påvirke vårt syn på verden vi lever i. 

Spør oss om reiser til Galápagosøyene

Opplevelser på Galápagosøyene 

Hver øy har et unikt og særegent landskap, fra måneaktige landområder med svarte vulkanske bergarter til frodige laguner og nydelige strender i forskjellige farger. Galápagosøyene er et sant paradis, men ikke glem at du nå trer inn i dyrenes rike. Det unike habitatet er hjem til en rekke arter som ikke lever noe annet sted i verden, noe som gjør de desto mer sårbare for ytre påvirkninger. Vis respekt mens du lar deg fascinere og forbløffe av spyttende iguaner, parringsdansen til den rare fuglearten kalt blue footed boobies, høylytte sjøløver, dykkende pingviner og enorme skilpadder både på land og i sjøen. 

Hvordan reise til Galápagosøyene 

Kombiner en tur til Galápagosøyene med en rundreise i Ecuador! Du kan fly fra hovedstaden Quito eller storbyen Guayaquil til øya San Cristobal, en tur som tar to til tre timer. Husk at en reise til Galápagosøyene ikke kommer med full frihet. Det finnes blant annet en del restriksjoner og retningslinjer for besøk ved de ulike øyene, nettopp for å bevare det truede økosystemet. Undersøk dette når du bestiller turen eller få hjelp av en reisespesialist, slik at du er sikker på at turen til Galápagosøyene blir akkurat slik du ønsker. 

Du kan også velge mellom en rekke opplevelsesreiser som varer i alt fra en uke til over 60 dager. De passer for deg som vil oppleve flere steder på samme tur og reise med andre backpackere og lokale guider. Du slipper å bruke tid på planleggingen og får samtidig en ferdig reiserute stappfull av kule opplevelser.

Vil du reise til Galápagosøyene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Galápagosøyene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE I SØR-AMERIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...