{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
quito-ecuador-colonial-architecture
quito-ecuador-cotopaxi-volcano-sunrise

Quito - Velkommen til ekvator!

Quito er et perfekt utgangspunkt for de som vil reise videre til de berømte Galapagos-øyene i Stillehavet så vel som til den frodige og grønne jungelen innenlands - men sørg for at du setter av et par dager til å utforske denne antikke hovedstaden full av historie og moro! Hos oss finner du billige reiser til Quito!

Spør oss om reiser til Quito

Quito er en vakker by du garantert vil forelske deg i når du ankommer, og dens beliggenhet i høyden gjør reisen dit helt spesiell - dette er nemlig Sør-Amerikas nest høyeste by etter La Paz i Bolivia! Gamlebyen er en labyrint av salighet bestående av flere severdigheter fra kolonitiden du definitivt bør få med deg, og selv om byen i seg selv har gått igjennom en intensiv restaurering har gamlebyen beholdt sin karakter der arbeiderklassen og de innfødte skinner igjennom. Du finner et økende antall hoteller, restauranter, kafeer, teater og utesteder i Quitos historiske sentrum. Ønsker du å utvide dine kulinariske opplevelser anbefaler vi å prøve den lokale delikatessen Qui - også kjent som marsvin!

Transport i Quito

Det er enkelt å navigere seg rundt i Quito ettersom vulkanen Guagua Pichincha fungerer som et utmerket geografisk landemerke. Lokal transport består av et trikkesystem som opererer parallelt opp og ned hovedgatene, så vel som hundrevis av taxier og bussruter - hvilket gjør det både lettvint og rimelig å farte rundt. Terminal Terreste ligger rett sør for Plaza Santo Domingo, og herfra kan du ta buss både til populære destinasjoner innenlands som Guayaquil, Manta og Esmeraldes i tillegg til å krysse grensen over til Peru(Lima) og Colombia (Bogota). Bussterminalen er imidlertid ikke særlig trygg, så pass godt på alle verdisakene dine!

Klima

Dersom du tror landets beliggenhet på ekvator er ensbetydende med varmt klima bør du tenke deg om en gang til før du reiser til Quito. Byen ligger på 2850 meters høyde og har et klima som ofte kan sammenlignes med Nord-Europa om våren - rundt 13 grader og ettermiddagsbyger hovedsakelig mellom oktober og mai.

Vil du reise til Quito?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Quito og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE I SØR-AMERIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...