{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
montevideo-skyline-cover
montevideo-beach-sidebar

Reiser til Montevideo - storbyliv og strandferie!

Montevideo er hovedstaden i Uruguay, som er et av Sør-Amerikas aller minste land, samtidig som dette er den eneste storbyen i landet. Montevideo ligger vakkert til på Atlanterhavskysten og trekker til seg mennesker fra både nær og fjern med sine utmerkede sandstrender og sjarmerende gateliv. Hos oss finner du billige reiser til Montevideo!

Spør oss om reiser til Montevideo

Dersom du reiser til Montevideo oppdager du raskt at de lokale her er temmelig ivrige strandløver som foretrekker en forfriskende dukkert i havet og sand mellom tærne. Det subtropiske klimaet gjør at slike avslappende aktiviteter er godt mulig mesteparten av året, og Montevideo er velsignet med en kombinasjon av både deilig strandliv og spennende storbyopplevelser!

Montevideos strandliv

Det er mye mer enn bare å ligge i sanden man kan gjøre på Montevideos lekre strender! Dersom du digger vannsport er det nok å velge blant, som for eksempel vindsurfing under en nesten alltid knallblå himmel. På land kan du få pulsen opp ved å delta på en runde strandvolleyball med de lokale - en riktig festlig opplevelse!

Kultur og kafeer i Montevideo

Montevideos har en lang historie bak seg. Her kan du nyte flott utsikt over havet eller få deg et måltid på den eldgamle restauranten El Mercado del Puerto der de lokale slapper av mens de drikker vin og slarver over bordene. En mer autentisk lokal atmosfære skal du lete lenge etter! Kultur og kafeer i Montevideo Montevideo har et rikt kulturliv. Mens du rusler rundt i de ulike bydelene kan du spotte både skyggefulle parkbenker, store kjøpesentre, glitrende skyskrapere og interessante gamle bygninger dekket av marmor. Når bena er slitne og tørste melder seg er det nok å velge blant når det kommer til koselige kafeer og restauranter. Nattelivet er også verdt å teste ut i Montevideo. Her er det noe for enhver smak, både for de som søker en hyggelig og tradisjonell tangobar og de som foretrekker ultramoderne nattklubber med drønnende musikk.

Kombiner en reise til Uruguay med en tur til Argentina?

Mange som reiser til Uruguay tar også samtidig turen over til nabolandet Argentina ettersom hovedstaden Buenos Aires ligger rett på andre siden av bukten. Båt frem og tilbake er sjeldent noe problem!

Vil du reise til Montevideo?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Montevideo og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL URUGUAY

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...