{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - The American Dream


Reiser Jorden Rundt med KILROY - The American Dream
Se som liste

Anbefalt varighet

2 - 4 uker

Antall stater

4

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

30.000 - 50.000

Send forespørsel
Opplev alt det beste USA har å by på, fra asfaltjungelen New York, englenes by Los Angeles, beachlife på Hawaii og kultur og fargerike rytmer i Miami!

Reise starter i byen som aldri sover - New York City! Her er det uendelig med muligheter av ting å finne på, så det skal godt til å kjede seg. Fra New York bærer det videre til California på vestkysten - neste stopp er Los Angeles, englenes by. Her finner du den perfekte miks mellom storbyliv og late dager på stranda. Sjekk ut Hollywood Boulevard, eller Santa Monica Piers mens du er her. 

Fra Los Angeles bærer det over til øystaten Hawaii! Om du alltid har hatt lyst til å surfe, er dette stedet å starte. Sjekk ut surfelivstilen i North Shore, eller heng på kjente Waikiki Beach.

Siste stopp på reisen er Miami, en fargerik og livlig by! Sving deg til latinske rytmer, spaser langs med Miami Beach, sjekk ut all gatekunsten i Wynwood: her er det mye å finne på! Trenger du tips er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – New York City (New York) – Los Angeles (California) – Honolulu (Hawaii) – Miami (Florida) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New York City New York

Denne reisen starter i New York, og hvilket bedre sted å starte et backpacker eventyr på enn i byen som aldri sover! Nyt deilige cocktails fra rooftops på Manhattan, sjekk ut fete loppemarkeder i Brooklyn, spis deg mett på $1 pizza - her er det kun fantasien som setter grenser!

Los Angeles California

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing!

Honolulu Hawaii

Aloha! Turen bærer videre fra ett øyparadis til et annet. Honolulu befinner seg på øya Oahu og her finner du blant annet verdenskjente North Shore der alle de beste surferne kommer for å konkurrere om de beste bølgene, Waikiki Beach og Lanikai.

Dersom du vil utforske noen av de andre øyene også, så si ifra så skal vi gjøre vårt beste for å legge til rette for det!

Miami Florida

Avslutt reisen din i fargerike Miami! Her er det mange spennende nabolag å utforske, strender å nyte og opplevelser å få med seg.

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...