{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - U.S. Highlights


Reiser Jorden Rundt med KILROY - U.S. Highlights
Se som liste

Anbefalt varighet

2 - 4 uker

Antall stater

3

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

30.000 - 50.000

Send forespørsel
Om du drømmer etter å utforske USA er dette reiseruten for deg! Utforsk noen av USAs største og mest spennende byer.

Reise starter i byen som aldri sover - New York City! Her er det uendelig med muligheter av ting å finne på, så det skal godt til å kjede seg. Fra New York bærer det videre til California på vestkysten - neste stopp er San Fransisco. Vandre langs med Fisherman's Wharf, eller sleng deg på bytrikken.

Fra San Fransisco bestemmer du selv hvordan du kommer deg sørover til Los Angeles, englenes by. Her finner du den perfekte miks mellom storbyliv og late dager på stranda. Sjekk ut Hollywood Boulevard, eller Santa Monica Piers mens du er her. 

Siste stopp på reisen er Miami, en fargerik og livlig by! Sving deg til latinske rytmer, spaser langs med Miami Beach, sjekk ut all gatekunsten i Wynwood: her er det mye å finne på! Trenger du tips er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – New York City (New York) – San Fransisco (California) // Los Angeles (California) – Miami (Florida) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New York City New York

Denne reisen starter i New York, og hvilket bedre sted å starte et backpacker eventyr på enn i byen som aldri sover! Nyt deilige cocktails fra rooftops på Manhattan, sjekk ut fete loppemarkeder i Brooklyn, spis deg mett på $1 pizza - her er det kun fantasien som setter grenser!

San Fransisco California

Velkommen til San Fransisco! Hopp på trikken for å sjekke ut Height Ashbury med sine viktorianske hus, Chinatown, Little Italy og Japan Town. Vil du ta det med ro, kan du rusle rundt i Golden Gate Park, som er like stor som Central Park i New York. Eller vandre langs med Fisherman's Wharf og nyt utsikten til Golden Gate Bridge. San Fransisco er for øvrig et utmerket utgangspunkt for en road trip i California hvor du kan kjøre langs populære Highway 1 fra San Francisco ned til L.A.

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra San Fransisco til Los Angeles. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Los Angeles California

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing!

Miami Florida

Avslutt reisen din i fargerike Miami! Her er det mange spennende nabolag å utforske, strender å nyte og opplevelser å få med seg.

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...