{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorden Rundt - The Explorer


Reiser Jorden Rundt med KILROY - The Explorer
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 måneder

Antall land

9

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

130.000 - 160.000

Send forespørsel
Lever det en liten Indiana Jones inni deg? Kribler det i magen når du hører "eventyr"? Da kan dette være turen for deg! Utforsk 9 land fordelt utover 4 forskjellige kontinenter, og kast deg ut i ditt livs villeste eventyr. Fra storbyliv i Singapore til vill jungel i Brasil - sjekk ut reiseruten vi har satt sammen!

Reisen din starter i Singapore, en storby med utallige shoppingmuligheter og fantastisk mat. Her kan du velge å leve livet i luksus på Marina Bay Sands, eller menge deg med de mange andre backpackerne nede på gatenivå. Herfra bærer det videre til Hanoi i Vietnam, en by som kan by på spennende gatemat og flott historisk arkitektur. Herfra er det ikke langt til verdensarven Ha Long Bay, og det er heller ikke langt unna til vakre rismarker i Sapa. 

Fra Hanoi reiser du på egenhånd til Bangkok, en av backpackernes favoritt destinasjoner! Her er det nok å finne på, om så du foretrekker kule matopplevelser, å fordype deg i spennende historie, eller vil utforske thailandsk kultur. 

Fra en favoritt destinasjon til en annen: fra Bangkok flyr du ned til Sydney i Australia. Dette er en by som har funnet den perfekte balansen mellom storby og chille beach vibes. Reisen fra Sydney til Brisbane gjør du på egenhånd, men vil du ha hjelp så send oss en melding så hjelper vi deg gjerne (psst. vi anbefaler at du booker deg en campervan)!

Strandlivet er ikke over enda: nå går nemlig turen videre fra Brisbane til Fiji. Her anbefaler vi at du drar på øyhopping, sam at du drar nytte av det krystallklare vannet og prøver deg på snorkling: eller kanskje er du gira på et PADI kurs? 

Neste stopp på reisen er Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. Fra L.A. reiser du sørover til Lima i Peru. Bli i Lima eller reis til Rainbow Mountains eller gå Inca Trail til Machu Picchu. Reisen fra Lima til Buenos Aires i Argentina gjør du på egenhånd, men ta kontakt så hjelper vi deg med planleggingen! 

Siste stopp på reisen er Rio de Janeiro i Brasil. Tilbring den siste tiden på stranda, eller hike opp til Christ the Redeemer. En perfekt by å avslutte en jorden rundt reise i!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Jorden Rundt-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute Jorden Rundt. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i USA, eller planlegger å reise midt i regnsesongen til Fiji? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Singapore (Asia) – Hanoi (Vietnam) // Bangkok (Thailand) – Sydney (Australia) // Brisbane (Australia) – Fiji – Los Angeles (USA) – Lima (Peru) // Buenos Aires (Argentina) – Rio de Janeiro (Brasil) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Singapore Asia

Første stopp på denne reisen er Singapore. Nyt en drink i nabolagene ved elven; Clark Quay og Boat Quay, eller ta deg en tur i 'The Singapore Flyer' og la deg imponere over utsikten til Formel 1-banen og havnen. Dersom budsjettet tillater litt shopping bør du også legge turen til Orchard Road der hypermoderne kjøpesentre og butikker ligger på rad og rekke.

Hanoi Vietnam

Hanoi er en gammel fransk koloni, og det ser man tydelige spor av i både arkitektur og mat. Vandre langs med de mange markedene, sjekk ut den fantastiske gatematen, ta deg en dagstur til Ha Long Bay eler Sapa (eller kanskje begge to?), eller les deg opp på vietnamesisk historie på et av de mange museene.

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Hanoi til Bangkok. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Bangkok Thailand

Velkommen til "the land of smiles" - Thailand! Neste stopp på reisen er Bangkok, en backpacker metropol. Her får du storbyliv, kultur, mat og historie alt på ett sted! Gatemat, markeder, kultur og historie: Bangkok kan by på det meste.

Sydney Australia

Sydney er en av Australias største byer, og en favoritt blant backpackere! Her finner du surfing i verdensklasse, storbyliv og drøssevis med kule barer, fantastisk natur, og selvfølgelig velkjente Sydney Opera House. Nyt late dager på stranda, eller kast deg ut i bølgene: denne byen er sjeldent kjedelig, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Sydney til Brisbane. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Brisbane Australia

Neste stopp på reisen er storbyen Brisbane. Her finner du alt fra elvepadling til surfing, flotte parker til vill natur, og en god miks av både avslappende og adrenalin fylte opplevelser!

Fiji

Bula! Så er det endelig tid for bountyparadiset Fiji! Denne øynasjonen har massevis av kule opplevelser og aktiviteter å by på, og vi kan spesielt anbefale øyhopping blant Yasawa-øyene. Dykking og snorkling er såklart også populære aktiviteter på Fiji, og du kan til og med dykke med hai!

Los Angeles California, USA

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing! Los Angeles er for øvrig et utmerket utgangspunkt for en road trip i California hvor du kan kjøre langs populære Highway 1 fra L.A til San Francisco.

Lima Peru

Lima i seg selv er en spennende by å utforske, men Peru har mye annet spennende å by på også! Reis opp i fjellene for å utforske vakre Rainbow Mountain eller sjekk ut Inca Trail og Machu Picchu.

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Lima til Buenos Aires. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Buenos Aires Argentina

Buenos Aires er en by som kan by på det meste! Ikke bare er det haugevis å finne på i selve byen, men reiser du rundt i Argentina kan du også få med deg Iguazu Falls eller utforske ville Patagonia!

Rio de Janeiro Brasil

Siste stopp på reisen er Rio, en ellevill by flust av ulike opplevelser! Lange, kritthvite strender, fjell formet som "sukkertopper", gondol heiser, "Christ the Redeemer", og bøttevis med caipirinhas: det er få byer som er bedre å avslutte en jorden rundt reise i enn Rio!

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...