{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorden Rundt - Westward Wanderer


Folk i kajakk på en fjord i New Zealand
Se som liste

Anbefalt varighet

2-4 måneder

Antall land

7

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

120.000 - 170.000

Send forespørsel

Spenn deg fast, for denne fantastiske ruta kommer til å ta deg til noen av verdens mest utrolige steder! Fra de livlige gatene i Madrid til den fantastiske naturen i New Zealand, er denne turen en unik opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Reisen starter i den livlige byen Madrid, kjent for sine verdensberømte museer, deilige matretter og livlige uteliv.

Neste stopp på turen tar deg over Atlanterhavet hele veien til den fargerike byen Lima i Peru, hvor du kan utforske de gamle Inka-ruinene og smake på den berømte maten som Peru er kjent for. Deretter går turen videre til Santiago i Chile, hvor du kan oppleve den pulserende kulturen og utforske de vakre Andesfjellene.

Vår neste destinasjon ligger i majestetiske Stillehavet, nemlig Auckland, New Zealand.Bli overveldet av den fantastiske naturen og den avslappende livsstilen. Fra Auckland går turen videre til Christchurch, hvor du kan oppleve den vakre naturen og landets unike Maori kulturen .

Deretter går reisen videre til Sydney og Brisbane i Australia, hvor du kan oppleve den ikoniske australske livsstilen og utforske noen av de vakreste strendene i verden. Reisen avslutter i Asia, nærmere bestemt ferieparadiset Bali og storbymetropolen Singapore, hvor du kan oppleve noen av de mest spennende og eksotiske kulturene i verden.

Dette er en reise som vil ta deg med på en unik opplevelse rundt i verden, og gi deg minner for livet. Bli me på denne fantastiske turen, og opplev noen av verdens mest fantastiske destinasjoner!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Jorden Rundt-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute Jorden Rundt. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i USA, eller planlegger å reise midt i regnsesongen til Fiji? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Madrid (Spania) – Lima (Peru) – Santiago (Chile) – Auckland (New Zealand) // Christchurch (New Zealand) – Sydney (Australia) // Brisbane (Australia) – Bali (Indonesia) – Singapore (Asia) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Madrid Spania

¡Bienvenido a Madrid! Madrid er en by full av liv, historie og kultur. Her finnes det utallige ting å se og oppleve, enten du er interessert i kunst, mat eller shopping. En av de mest populære attraksjonene er Prado-museet, som har en imponerende samling av europeisk kunst fra det 12. til det 19. århundre. For de som er glade i mat, er et besøk til en av de mange tapasbarene et must. Du kan også utforske det livlige sentrumet, med sin fantastiske arkitektur, shoppingmuligheter og uteliv. Uansett hva du er interessert i, vil Madrid gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Her kan du også øve litt på spansken før turen bærer videre til Sør-Amerika!

Lima Peru

Peru er et land i Sør-Amerika som har mye å tilby for besøkende. Landet er kjent for sin rike historie og kultur, og en av de mest populære attraksjonene er Machu Picchu, som er en av de mest kjente inkaruinene og en av verdens mest besøkte turistattraksjoner. I tillegg til Machu Picchu, er det mange andre arkeologiske steder og museer som gir et innblikk i landets rike historie og kultur, som Chan Chan og Nasca-linjene. Peru har også en variert natur, med alt fra Andesfjellene og Amazonas-regnskogen til vakre sandstrender langs kysten. For de som liker å prøve nye matretter, er Peru kjent for sitt varierte kjøkken, med retter som ceviche, lomo saltado og chicha morada. For de som liker utendørsaktiviteter, er det mange muligheter for trekking, fiske og rafting i landets vakre naturområder. Uansett hva du velger å gjøre i Peru, vil du oppleve en spennende blanding av kultur, historie og natur.

Santiago Chile

Chile er et land i Sør-Amerika som har mye å tilby for besøkende. Landet har en variert natur, som strekker seg fra Andesfjellene til ørkenen i Atacama og de fantastiske strendene langs kysten. En av de mest populære attraksjonene er Isla de Pascua (Påskeøya), som er kjent for sine mystiske steinstatuer og fantastiske natur. Santiago, hovedstaden i Chile, er en livlig by med mange museer, parker og en pulserende kultur. For de som liker å være ute i naturen, bør du besøke Torres del Paine nasjonalpark, som er kjent for sin fantastiske utsikt over Andesfjellene og vakre innsjøer. Chile er også kjent for sin vinproduksjon, og du kan besøke mange vingårder rundt om i landet for å smake på de forskjellige vinene. For de som er interessert i historie og kultur, bør du besøke Valparaíso, som er kjent for sine fargerike hus og historiske bygninger. Uansett hva du velger å gjøre i Chile, vil du oppleve en unik blanding av kultur, natur og historie.

Auckland New Zealand

Da er det på tide med et litt annerledes stillehavseventyr! Auckland ligger på nordøya på New Zealand, og kan by på fantastisk natur og adrenalinfylte eventyr. prøv deg på bungee jumping (om du tør) eller ta turen til Hobbiton settet. For å komme deg til Christchurch anbefaler vi at du leier deg en campervan for å få oplevd mest mulig av New Zealand!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Auckland til Christchurch. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Christchurch New Zealand

Et mekka for eventyrlystne backpackere på utkikk etter uforglemmelige opplevelser! Om så det er til sjøs eller på land, Christchurch er en basecamp for utrolige naturopplevelser. Utforsk vakre Mt. Cook eller Lake Tekapo med sine vakre og fargerike fjellblomster. Eller reis ut på hvalsafari - valget er ditt!

Sydney Australia

Sydney er en av Australias største byer, og en favoritt blant backpackere! Her finner du surfing i verdensklasse, storbyliv og drøssevis med kule barer, fantastisk natur, og selvfølgelig velkjente Sydney Opera House. Nyt late dager på stranda, eller kast deg ut i bølgene: denne byen er sjeldent kjedelig, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Sydney til Brisbane. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Brisbane Australia

Neste stopp på reisen er storbyen Brisbane. Her finner du alt fra elvepadling til surfing, flotte parker til vill natur, og en god miks av både avslappende og adrenalin fylte opplevelser!

Singapore Asia

Singapore er en bystat i Sørøst-Asia som er kjent for sin pulserende kultur, fantastiske mat og en imponerende skyline. En av de mest populære attraksjonene er Gardens by the Bay, som er en stor park med futuristiske tårn og fantastiske hager. Sentrum av byen er også kjent for sine moderne bygninger og livlige natteliv, med mange restauranter, barer og klubber som holder åpent til langt på natt. For de som er interessert i historie og kultur, bør du besøke Chinatown og Little India, som har en unik blanding av kinesisk, indisk og malaysisk kultur. Singapore er også kjent for sin mat, med et bredt utvalg av retter fra forskjellige kulturer, inkludert kinesisk, indisk, malaysisk og vestlig mat. For de som liker å handle, bør du besøke Orchard Road, som er et stort shoppingområde med alt fra luksusmerker til lokale butikker. Uansett hva du velger å gjøre i Singapore, vil du oppleve en by full av liv og energi, og med en unik blanding av kultur og modernitet.

Bali Indonesia

Bali er en øy i Indonesia som er kjent for sin vakre natur, kultur og avslappende atmosfære. En av de mest populære aktivitetene er å tilbringe tid på de fantastiske strendene som finnes over hele øya, som for eksempel Kuta Beach og Seminyak Beach. Bali er også kjent for sin pulserende kultur, og du bør besøke Ubud, som er kjent som øyas kulturelle sentrum, og har et stort utvalg av kunstgallerier, tempel og tradisjonelle markeder. For de som liker å være ute i naturen, bør du ta en tur til Mount Batur, en aktiv vulkan hvor du kan ta en tur til toppen og se soloppgangen over øya. Bali er også kjent for sine luksuriøse spa- og velværetilbud, som tilbyr alt fra massasje og yoga til ayurvedisk behandling og meditasjon. Uansett hva du velger å gjøre på Bali, vil du oppleve en øy full av skjønnhet, ro og livsglede.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...