{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Road trip i Australia - Østkysten


Road trip i Australia | Road trip på østkysten av Australia | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

ca. 3-5 uker

Start

Sydney

Stopp

Cairns

Når bør du dra?

September til november eller februar ttil april/ may

Send forespørsel
A1 fra Sydney til Cairns er den lengste kystveien i verden. Den tar deg opp langs Gold Coast, Fraser Island, Whitsundays og ender i sjarmerende Cairns. Å leve 'on the road' med alt du trenger på fire hjul er akkurat så fett som det høres ut som! Hopp ombord på en campervan og gjør deg klar for 4-5 uker på veiene langs Australias vakre østkyst.

Er du glad i hav og vannsport og vil reise i ditt eget tempo? Ja, da er det en road rip i campervan du skal legge ut på. Du bør ta denne turen enten fra september til november eller fra februar til april/mai. Fra desember til mars så regner det en del i Cairn, så det kan være lurt å unngå den sesongen.

Vi har inkludert en kul campervan i dette reiseforslaget - friheten av å reise med campervan kan neppe sammenlignes med noe annet. Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Pris fra, per person (basert på to personer over 25 år som reiser sammen). Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Sydney
 • Ankomstpakke i Sydney (4 netter)
 • Juicy Crib Campervan i 4 uker 
 • Mojo Surf & Stay (3 dager)
 • 3 dager opplevelse på K'gari (Fraser Island) inkl. overnatting før og etter i Noosa.
 • 1 dag med opplevelser og snorkling på Whitsunday
 • 3 dager med fundiving
 • Flybilletter fra Cairns
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter / add ons
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Hjem - Sydney - Port Stephens - Coffs Harbour - Byron Bay - Gold Coast - Brisbane - Noosa Heads - Hervey Bay - Fraser Island - Rockhampton - Airlie Beach - Whitsunday Islands - Townsville - Cairns - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Australia eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelper deg gjerne med å sette sammen en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Sydney

Før du forlater Sydney bør du definitivt nyte en dag eller to på stranda. Byen har mange å velge mellom - Våre favoritter er Bondi, Manly, Narrabeen og Congee. Du må selvfølgelig også få med deg utsikten over havna og det verdenskjente operahuset!

Port Stephens

Port Stephens har noe for alle! Bra strender, en søt liten havn, sanddyner, vannsport og delfin-titting. Er du interessert i å få med deg litt dyreliv, så har du kommet til riktig sted! Svøm med delfiner i det frie, besøk selene på Broughton Island eller dra for å dykke på Fly Point. Du kan til og med ri på kameler på sanddynene i Anna Bay ...

Coffs Harbour

Coffs Harbour er kjent for bananplantasjer, resorter, et midlt klima og veldig gode muligheter for fisking!

Byron Bay

Hvis du er fan av det enkle livet ved stranda med surfebrett under armen og saltvann i håret kommer du garantert til å elske Byron Bay. Du har nå kommet til en lokal surfelandsby der dagene tilbringes i de bølgene og kveldene nytes med andre backpackere og lokale på en av de mange kule barene.

Gold coast

Australias Gold Coast byr på opplevelser, underholdningsparker og fantastisk natur- og dyreliv. Vi anbefaler at du tar en tur innom Surfers Paradise, Broadbeach, Burleigh Heads og Lamington Nasjonalpark.

Brisbane

Brisbane har mange høydepunkter, og vi deler selvfølgelig våre favoritter: Ta en runde med shopping på Queens Street Mall, se koalaer og kenguruer på nært hold i Lone Pine Sanctuary, slapp av i parkområdene sør i byen, se hvaler og delfiner ved Moreton Bay og klatre til toppen av Story Bridge - Hvis du tør!

Noosa Heads

Noosa Heads har vakre strender og kule surf spots. Noosa er faktisk ganske kjent verden over blant surfere så det er en sjanse for å du får sett en pro-surfer eller to mens du er her!

Hervey Bay

Hervey Bay er en søt liten havneby, men den er også kjent som “The Whale Watching Capitol Of The World”. her kan du se de mektige hvalene rett utenfor kysten av Hervey Bay i migreringssesongen.

K'gari (Fraser Island) Fraser Island

Fraser Island er nok et eventyrlig stopp på denne ruten. 'Get lost' på verdens største sand-øy med firhjuling i full fart bortover vakre sandstrender og kjøl deg ned i de deilige ferskvannssjøene.

Vi har inkludert en 3-dagers "tagalong tour" her på Fraser Island med overntting før og etter turen i Noosa! En guide som er lommekjent i området kjører deg rundt på øya og lar deg se regnskogen Pile Valley, kjøre opp 75 Mile Beach til Indian Head, svømme i Champagne Pools, ta bilder på Maheno Shipwreck, besøke Lake Allom og svømme med skilpadder!

Rockhampton Rockhampton

I Rockhampton venter høydepunkter som Capricorn Caves, vakre Kershaw Gardens og en kjøretur til toppen av Mt. Archer National Park, hvor du får en fantastisk utsikt over byen.

Airlie beach Airlie Beach

Airlie Beach er et velkjent sted for backpackere og det perfekte utgangspunktet for en seiltur til Whitsundays islands, med snorkling, dykking og vakre koraller.

Whitsunday Island Whitsundays

Var det noen som nevnte seiltur? Sett av et par dager for et magisk eventyr ved vakre Whitsundays - Du kommer ikke til å angre! Snorkle med havskilpadder, nyt lange dager på dekk og se fantastiske Whitehaven Beach som kommer til å ta pusten fra deg. Whitsunday Islands vil du bare ikke gå glipp av!

Townsville

Ta ferjen fra Townsville til Magnetic Island og kos deg på stranden i ett par dager! Vakre strander, koalaer, naturstier og gode snorklingsmuligjeter er bare noe av det du kan se og gjøre her.

Cairns Cairns

Cairns kan beskrives som selve backpackerhjertet i regionen, så her finner du massevis av flotte turer og aktiviteter som tar deg til de beste stedene, inkludert Great Barrier Reef og verdens eldste regnskog. Det er også vanskelig å unngå byens gode uteliv med mange hosteller, barer og utesteder for enhver smak.

Vi har inkludert en 3-dagers "fundiving package" her! dette er den ultimate great barrier reef opplevelsen hvor du bor ombord på en spesialbygd dykkerbåt! Er du ikke helt klar for dykking, så kan du velge å bli med på en 3-dagers snorklingstur i stedet. Bare spør oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...