{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip i Australias Outback


roadtrip - Australias Outback - KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 uker

Kilometer

1600

Antall territorier

2

Reisemåte

Roadtrip

Send forespørsel
Er du klar for å oppleve det ekte og ville Australia? Hopp på bussen i Adelaide og reis gjennom Australias bakgård. Denne reisen vil ta deg gjennom det flotteste landskapet og de vakreste nasjonalparkene Australia har å by på!

Selv om du har funnet dette ruteforslaget under road trips, så er ikke dette road trippen du kanskje hadde i tankene. Australias outback kan være vanskelig å kjøre i, så derfor har vi laget dette forslaget med et busspass i stedet slik at du kan sette deg tilbake og nyte utsikten som glir fordi - i stedet for å fokusere på å kjøre. Du starter reisen din i Adelaide stopper innom noen av de kuleste småbyene langs ruten som Coober Pedy, Flinders Range og Alice Springs, hvor bussturen slutter. Sjekk ut noen av de fantastiske nasjonalparkene og gled deg til det store høydepunktet på ruten: Uluru. Du reiser til slutt til Melbourne for siste del av denne roadtrippen! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Adelaide
 • 2 overnattinger på hostel i Adelaide
 • 6-dagers busspass
 • 1 overnatting i Coober Pedy
 • 2 overnattinger i Alice Springs
 • 3 dager på Red Centre Rock Safari
 • Flybilletter fra Alice Springs til Melbourne
 • 3 netter på Nomads St. Kilda i Melbourne
 • Dagstur langs Great Ocean Road
 • Flybilletter hjem fra Melbourne
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: Hjem - Adelaide - Flinders Range - Coober Pedy - Alice Springs - Uluru & Kings Canyon - Alice Springs - Melbourne - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Australia eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelper deg gjerne med å sette sammen en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Adelaide

Lonely Planet kalte Adelaide for en av de kuleste byene i verden for noen år siden. Vi har inkludert 2 overnattinger på et kult hostel i byen, så det eneste du trenger å gjøre er å finne ut av hvor du vil begynne å kikke i byen. Byen blir også kalt The Festival City, så sørg for å sjekke hva som står på byens agenda mens du er der. For shopping- og matglade reisende anbefaler vi Adelaide Central Market. Du kommer definitivt til å ønske å tilbringe noen dager her, så sett av nok tid til å utforske Adelaide før du setter deg på bussen og reiser videre gjennom landet.

Flinders Ranges

I Flinders Ranges National Park kan du se det som visstnok er verdens eldste landskap! På veien hit, ta et stopp i Melrose og Quorn, og bli med på en tur langs Pichi Richi Railway (fra april til oktober). Dra på fottur eller kjør firhjuling gjennom denne flotte nasjonalparken. Wilpena Pound er et naturlig amfiteater og er virkelig verdt gåturen opp - utsikten her oppe er ubeskrivelig vakker.

Coober Pedy

Vi har inkludert i1 natt på en underjordisk hostel i Coober Pedy! I Coober Pedy foregår det meste under bakken. De lokale unnslipper den stekende heten (det kan bli opptil 50 grader her om sommeren) ved å bo i underjordiske hus, også kalt 'dugouts'. Dette kan få Coober Pedy til å nærmest virke som en forlatt liten by, men stedet har flere innbyggere på grunn av sin minedrift. Her kan du til og med overnatte under bakken. I Coober Pedy handler det meste om opal. 75% av verdens opal kommer herfra. Dra på oppdagelsesferd i gruvene og kanskje er du heldig å finne den perfekte opalen som du kan ta med deg hjem? Bruk en dag på å oppleve livet under jorden eller ta deg en tur til The Breakaways Conservation Park.

Alice Springs

Liker du etnisk kunst? Da er du kommet til riktig sted. Alice Springs er full av aboriginsk kunst av alle slag. Dersom kunst ikke interesserer deg så mye, er det likevel en spennende kulturell opplevelse. Alice Springs er også omringet av fjellkjeden MacDonnell Ranges, som betyr tonnevis av muligheter for flotte fotturer, fantastiske utkikkspunkter og adrenalinfylte aktiviteter!

Vi har inkludert 2 netter her slik at du kan ende reisen din på en avslappende måte. Du kan for eksempel velge å ta dagsturer til Uluru eller King's Canyon - eller kanskje begge?

Red center safari

Vi har inkludert en 3 dagers tur sånn at du får med deg det beste av Red Centre. På turen får du oppleve blant annet Uluru (Ayers Rock), Kings Canyon National Park & Kantju Gorge - bare for å nevne noen av de fete stedene du får se. Uluru (tidligere kalt Ayers Rock) er et av Australias mest berømte landemerker - og det er ikke uten grunn! Ha kameraet klart, for du kommer til å ville forevige dine opplevelser ved Uluru! Den massive steinen (Uluru) har så mange forskjellige nyanser av rødt i seg at når sollyset treffer steinen kan man se hvordan den endrer farge og det beste tidspunktet å oppleve Uluru er naturligvis ved soloppgang og solnedgang.

Melbourne

Fra Alice Springs flyr du til Melbourne hvor du får tilbragt de siste dagene før du vender nesa hjemover. Hvis du i det hele tatt har lyst til å reise hjem da! Vi har inkludert 3 netter på et av våre favoritt-hostel i byen i tillegg til en dagstur langs the Great Ocean Road. Vi har lagt inn at du flyr fra Melbourne, men hvis reiseplanene endrer seg så fikser vi det også!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...