{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip i Australia - Vestkysten


Roadtrip på vestkysten av australia | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

5-6 uker

Start

Perth

Stopp

Broome

Når bør du reise?

Den beste tiden er mellom april & oktober

Send forespørsel
Australias vestkyst er laget for road trips. Tusenvis av kilometer med sand, sol og surf, i tillegg til søte små byer, fantastisk mat og et hav av opplevelser. En road trip på vestkysten er noe ikke alle har gjort, så hva med å reise litt "off the beaten track"?

Denne road trippen gir deg litt av alt og viser frem noen av de absolutt beste stedene i Vest-Australia. Nasjonalparker, naturlige spa, eldgamle strukturer, hvite sandstrender og tonnevis av marinliv - gjør deg klar for et episk eventyr!

Vi har inkludert en leiebil i dette forslaget, men du kan bytte den til en campervan hvis du vil, valget er ditt! Det er også greit å nevne at når du skal leie bil i utlandet, sørg for å ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke en enda? No worries - vi kan hjelpe deg med det.

Merk: Mellom 1. desember og 31. mars er det ikke mulig å slippe av campervanen i Broome (på grunn av lavsesong). Vi anbefaler at du reiser på andre datoer eller leier deg en bil i stedet dersom du planlegger å reise i dette tidsrommet. 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Perth
 • 3 netter på Fremantle Prison Hostel YHA
 • Leie av en Britz Hi-top Campervan i 28 dager
 • Flybilletter hjem fra Broome
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • One way fee på 1.115 AUD (alternativt så må du kjøre tilbake 3000 km eller videre til Darwin som er ca. 2000 km)
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter

Få inspirasjon til stoppene på ruten

Hjem - Perth - Pinnacles - Kalbarri - Monkey Mia - Coral Bay - Exmouth - Tom Price - Karijini NP - Port Hedland - Broome - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Australia eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelper deg gjerne med å sette sammen en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Perth

Perth er den største byen i Vest-Australia og har en chill vibe, fantastisk mat og MYE sol - hva er det å ikke like?! Og på road trip i en campervan så er det haugevis av steder å campe. Faktisk så er Perth nesten laget for camping og BBQs på stranden! Det er også massevis av muligheter for dagsturer i området. Vi anbefaler at du besøker Freemantle, kjent for sine kreative innbyggere og hippier ...

The Pinnacles

Du finner The Pinnacles i Nambung nasjonalpark rundt 200 km nord for Perth. Disse høye strukturene, hvor noen av dem er opptil 5 meter høye, ble skapt for rundt 30.000 år siden da vannet trakk seg tilbake i dette området og etterlot massevis av små skjell. Siden den gang har vinden fjernet sanden rundt dem og latt disse vakre tårnene bli igjen.

Kalbarri National Park

Kystbyen Kalbarri er populær blant strandelskere, fordi strendene her er beskyttet av viker. Bare en kort kjøretur fra byen, så er du i Kalbarri nasjonalpark som er kjent for sine røde juv og fantastiske utsiktsposter. Sett alarmen på tidlig om morgenen og se pelikanene spise nede ved elven eller kanskje dra ut på en fisketur eller et elvecruise? Hvis du er den eventyrlystne typen, bør du teste ut kajakkpadling, sandboarding eller firhjuling i Kalbarri!

Monkey Mia & Shark Bay

Vil du komme "up close and personal" med delfiner? Ved Shark Bay mates de søte delfinene tre ganger om dagen like utenfor Monkey Mia. Her kan du også se fossiler i Hamelin-bassenget, se den røde sanden ved Francois Peron nasjonalpark og se skilpadder, haier og rokker. Hvis du er mer keen på en avslappende dag på stranden, kan du bare spre ut strandhåndkleet ditt på Shell Beach og nyte livet i denne perfekte settingen!

Exmouth, Ningaloo Reef & Coral Bay

Vakre korallhager, hvite sandstrender og en avslappet beliggenhet ved sjøen (derav navnet). Toppaktivitetene her inkluderer å lære å dykke i Ningaloo Marine Park og se de tre store; manta rays, hvalhaier og knølhval eller kjøre 4x4 buggy til hemmelige strender for utrolig snorkling. Det er tonnevis av vannsport å drive med her og også mye å gjøre på land. Ningaloo Reef er Australias mest tilgjengelige korallrev og hjem til over 500 arter av marint liv.

Dette er de beste tidene å se disse fantastiske dyrene på nært hold:
Rokker: Hele året, men den beste tiden er mellom mai og oktober
Hvalhaier: Du bør sikte på perioden mellom april og september
Knølhval: Dra mellom august og november

Karijini National Park & Tom price

Karijini nasjonalpark ligger i hjertet av det Vest-Australia og har blitt skåret ut over to milliarder år, noe som skaper et magisk miljø med ferskvannsbassenger, massive kløfter, noen av de eldste steinene på planeten, fossefall og naturlige spa. Du bør bruke minst tre dager her hvis du vil se alle de viktigste severdighetene!

Ps. Det er ingen bensinstasjoner i Karijini, så sørg for å fylle en full tank før du drar inn i parken.

Port Hedland & Eighty Mile Beach

Eighty Mile Beach ligger halvveis mellom Broome og Port Hedland. Stranden er omtrent 220 kilometer lang, så det er god plass! Stranden er et av de viktigste områdene for vadefugler i hele Australia. Populære aktiviteter her inkluderer strandfiske, camping, firehjulskjøring, beachcombing, se på dyrelivet og nyte de fantastiske solnedgangene med noe kald drikke i hånden…

Broome

Broome er ikke akkuart den største byen, men den har mye å tilby! Kunstgallerier, museer og japansk og kinesisk arkitektur gir Broome noe spesielt. Se dinosaurspor ved Gantheaume Point og bli gjør deg klar for å se de vakreste solnedgangene du noen gang har sett hvor solen går ned i Det indiske hav.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...