{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrips i Canada

Reise langs med fantastiske naturlandskap på roadtrip i USA

Roadtrip i Canada

En roadtrip i Canada er perfekt for de som elsker mektig natur, aktiv ferie og muligheten til å forsvinne inn i gigantiske og sinnsykt vakre landskap. I tillegg er det koselige småbyer og kystbyer langs med veiene med en imøtekommende og gjestfri lokalbefolkning. Lei bil eller campervan og utforsk alt Canada har å tilby! Det fine med roadtrips er nemlig friheten og at du har muligheten til å planlegge turen akkurat slik du selv vil ha den.

p.s. Ikke glem at alle våre roadtrips i Canada kun er forslag for å inspirere deg. Bestill reisen akkurat slik den er, eller endre den deretter. Vi gjør alt for å matche reisedrømmen din 100 %!

Spør oss om roadtrips i Canada

Hvor bør du dra på roadtrip i Canada?

Selv om USA og Canada har mange forskjeller, er det noen ting de deler. I likhet med USA har Canada spektakulær natur. Enten du kjører langs vestkysten, østkysten, eller kjører gjennom landet så finner du fantastisk naturlandskap.

I tillegg til den vakre naturen er Canada kjent for sine små og koselige landsbyer og kanadiere er generelt utrolig gjestfrie. Besøk også de spektakulære nasjonalparkene Jasper og Banff, eller kjør langs østkysten og nyt Atlanterhavskysten!

Ting du bør vurdere før du reiser på roadtrip i Canada

Det er greit å vite den omtrentlige ruten du skal ta før du setter deg på flyet: det kan du spare endel penger på. For det første sparer du mye ved å bestille leiebilen din på forhånd, noe mange ignorerer – men vi advarer deg: ikke gjør det. Hold også øye med hvor du kan parkere bilen når du skal overnatte, det koster nemlig penger flere steder og har du ikke tatt hensyn til det, kan roadtrippen plutselig bli kortere enn du hadde planlagt. Derfor kan du kontakte oss for å få hjelp til hvordan du best kan planlegge reisen, tips om hvor du kan parkere bilen for å spare penger, og få forslag og tips om de beste severdighetene, nasjonalparkene og de beste spisestedene underveis. Ta kontakt så planlegger vi reisen sammen med deg, helt gratis.

Forslag til roadtrips i Canada

Hva bør du se og oppleve på bilturen din i Canada? Det er mange spennende ruter å velge mellom, og det er bare fantasien som setter grenser. Her finner du inspirasjon til din roadtrip i Canada.

Gira på roadtrip i Canada?

Hvem er ikke det? Canada er et utrolig land og naturen er helt utrolig! For at du skal få en komplett biltur (det vil si å få den beste ruten, leie den mest fantastiske bilen/campingbilen for dine behov og ikke ved et uhell kommer i feil sesong) er vi her. Book deg gratis reisekonsultasjon, så sørger vi for at turen din blir EPISK!

Råd og tips om roadtrips i Canada

Lei bil til roadtrippen gjennom Canada

Hvis du allerede føler deg klar til å bestille leiebil, klikk nedenfor. Ikke glem at hvis du har spørsmål eller bekymringer, er det bare å kontakte oss, så kan vi også hjelpe deg med å bestille leiebilen (slik at du kan føle deg sikker på at alt gikk riktig for seg).

Bestill din leiebil i Canada her

Sjekk ut campervansene våre

alt

Design din egen roadtrip til Canada

Design din egen roadtrip til Canada med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...