{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Road trip i vestlige Canada


Opplev vakre og krystallklare innsjøer på roadtrip i Canada
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 uker

Avstand

ca 2700km

Antall stater

2

Når på året?

Mai til september eller vintersesongen hvis du er skisport fan

Send forespørsel
Dette er den perfekte road trip for deg som liker å leve en aktiv livsstil og som nyter å være utendørs! På denne turen gjennom Canadas villmark kan du blant annet prøve mountain biking, elverafting, kanopadling, gå på fjellturer og mye mer. Så pakk med gode sko og gjør deg klar for spektakulær natur og mye moro!

Det er ikke mange road trips kan måle seg med denne når det kommer til vakkert landskap og opplevelser utendørs. Denne turen tar deg gjennom noen av de beste nasjonalparkene og ubeskrivelig natur i Canada. Du vil få muligheten til å kanopadle på isblå innsjøer, nyte fantastisk panorama-utsikt over Rocky Mountains, i tillegg til å oppleve storbylivet i Vancouver og Calgary.

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Tips! Hvis du er en ivrig ski- eller brettkjører, er denne road trip'en også et godt alternativ til skisesongen. Ruten tar deg nemlig forbi noen av de beste skianleggene i Canada. Bare husk å bestille en leiebil tilpasset værforholdene.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter t/r Vancouver
 • 3 overnattinger i Vancouver (2 i starten av reisen og 1 før du flyr hjem)
 • Leiebil i 3 uker (Hertz FCAR model)
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip til Canada

Design din egen roadtrip til Canada med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforlag: Hjem - Vancouver 🚙 - Kelowna - Revelstoke - Field - Calgary - Banff - Lake Louise - Athabasca glacier - Jasper - Kamloops - Whistler - Vancouver - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise!

Vancouver

Start reisen din i Vancouver! Her har vi inkludert 2 overnattinger, slik at du skal få en smooth start på reisen din. Bruk dagene på å oppleve byen før du hopper i leiebilen og legger ut på åpene veier! Sjekk ut Vancouvers Granville Island Public Market med det internasjonale matmarkedet - det er perfekt for en billig og god lunsj.

Hvis du vil besøke Vancouver Island (og det bør du virkelig), da anbefaler vi at du legger til 1-2 uker på reisen din og at du reiser dit enten før eller etter road trip. Øya er kjent for naturen sin, surfing og hvalsafari!

Kelowna, Okanagan Valley

Okanagan Valley er en av de varmeste og mest solrike områdene i hele Canada. Her kan du slappe av og slikke sol på en av de mange sandstrendene langs Okanagan Lake. Hvis du er en vin-elsker bør du definitivt dra på en vinsmakning her da Okanagan Valley er den nest største vinregionen i Canada.

Revelstoke & Field

Neste stopp burde være innom den lille byen Revelstoke, hvor du kan få testet ferdighetene dine i alpinløypene enten på ski eller på Mountain bike - avhengig av sesong. Etterpå burde du ta turen innom den enda mindre fjell landsbyen, Field. Prøv deg på fjellturen "Paget Lookout", den gir deg noen helt fantastiske utsiktspunkt underveis!

Calgary, Alberta

Tilbake til storbylivet! Som med de fleste metropolske storbyer tilbyr Calgary gode shopping muligheter, utallige restauranter, en fasinerende kunstscene og et pulserende nattliv. Ta turen til Heritage Park Historical Village for å oppleve 1800-tallets Calgary. Hvis du er i Calgary i juli, ikke gå glipp av den årlige rodeo festivalen ved Calgary Stampede - det er årets høydepunkt i Calgary!

Banff & Jasper Nasjonalpark

Fra Calgary går turen videre gjennom nasjonalparkene Jasper og Banff. En fin måte å utforske Banff nasjonalpark på er ved å bli med lokale 'ranchers' på en ridetur langs berømte Lake Louise. Dersom det firbente dyret ikke er helt din greie, er kanopadling langs innsjøen et minst like godt alternativ!

Fortsett videre til den sjarmerende fjellbyen Jasper. Ta Jasper Skytram opp fjellet og få en vanvittig utsikt over Rocky Mountains før du vender nesa mot det populære ølbryggeriet Jasper Brewing Company og hiver innpå et par kalde med vennlige lokale. Vil du få med deg litt flere utendørsaktiviteter mens du er her så foreslår vi at du går Sulphur Skyline Hike som starter og slutter i Miette Hot Springs. Et annet høydepunkt i dette området er Athabasca Glacier, så sørg for å ha litt tid til å få med deg denne isbreen også!

Kamloops, British Columbia

I Kamloops vil du aldri gå tom for ting å finne på. Curling, BMX, Trekking, Segway og Ziplining er bare et knippe av aktivitetene du kan prøve her. Alternativt kan du teste ferdighetene dine i 'Foot Golfing' - ja, det finnes! Spark ballen gjennom 18 hull og se hvem av dere som er best til å kombinere de to sportene.

Whistler, British Columbia

Finn veien til Whistler, Canadas hovestad for utendørsaktiviteter! Hvis du reiser under skisesongen (november - mai) kan du ikke forlate Whistler uten å ha testet løypene i Nord-Amerikas største skianlegg. Du kan også bli med på en bjørnesafari (hvis du tør!), gå The Whitler Valley Trail eller få en god dose adrenalin på elverafting!

Vancouver

Turen ender tilbake i Vancouver. Du kan velge om du vil fly hjem igjen eller bruke noen ekstra dager i Vancouver for å få med deg det du ikke rakk sist, besøke Vancouver Island eller kanskje reise over grensen til Seattle. Mulighetene er mange! Vi hjelper deg uansett hva du velger.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...