{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Road trip langs "the Garden Route"


Opplev Cape town på road trip langs "the Garden Route"
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 uker

Start

Cape Town

Stopp

Port Elizabeth

Inkludert i prisen

Flybilletter, leiebil & 3 overnattinger i Cape Town

Send forespørsel
Har du hatt lyst til å legge ut på en road trip i Sør-Afrika? Ja, da er dette den ultimate turen med vakre strender, små kystlandsbyer, imponerende natur og fantastisk dyreliv. "The Garden Route" gir deg flere av høydepunktene i Sør-Afrika.

Startskuddet går av i spennende Cape Town før du hopper i leiebilen og legger ut på veien. Du følger highway 2 hele veien til Port Elizabeth og videre (hvis du vil). Du bør ta noen avstikkere underveis og stoppe innom: Hermanus, Oudtshoorn, Knysna, Jeffrey's Bay, Addo Elephant Park og Port Elizabeth.

Husk at dette er kun et forslag og du kan skreddersy reisen akkurat slik du vil ha den! Kanskje du vil prøve deg som frivillig mens du er her eller kanskje du ikke vil kjøre på egenhånd? Vi kan fikse et hop on/hop off busspass for deg, no worries! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 26 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cape Town
 • 3 overnattinger
 • Leiebil i 10 dager (økonomiklasse)
 • Flybilletter hjem fra Port Elizabeth
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • "One way fee" som betales lokalt på stedet (100 EUR)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Få inspirasjon til stoppene på reisen Road trip langs "the Garden Route"

Hjem - Cape Town - Cape Point – Hermanus - Mossel Bay - Knysna – Jeffrey’s Bay – Port Elizabeth - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Cape Town

Start reisen din med 3 dager i den ungdommelige byen Cape Town - vi har fikset overnatting. Du bør få med deg utsikten fra Table Mountain, men husk å sjekke værmeldingen før du drar opp! Turen er kanskje ikke helt verdt det hvis sikten er dårlig på grunn av tåke, men hvis været er på din side bør du få med deg solnedgangen på Table Mountain (det er utfordrende og morsomt å gå/løpe opp Table Mountain og hoppe på taubanen ned igjen).

Kanskje ta en tur innom den berømte Robben Island også? Stedet er fullt av historie! Sørg for å bestille turen i god tid for de blir raskt utsolgt. Et annet tips er å nyte et par glass med lokal vin på en guidet vintur mens du er i Cape Town. Ikke drikk og kjør! En guidet vintur er mye morsommere, spesielt etter vingård nummer to. Sjåførene velger 3-4 forskjellige vingårder med ulik vin, natur, fine utsiktspunkter og smaker.

Etter noen dager her er det på tide å hoppe i leiebilen og fortsette langs kysten! Stopp ved Cape Point, hvor Det indiske hav møter Atlanterhavet. Vi anbefaler en tur til fyret hvis du vil ha den beste utsikten. Etter et lite besøk her kan du fortsette til Simonstown og Boulder Beach, hvor du kan møte de rare og fantastiske kapp pingvinene.

Hermanus

Hermanus ligger ca. 2 timer fra Cape Town og er «the place» for å se hvaler på nært hold (sesongen er fra juni – november) som kalver ungene sine. Du kan være heldig å bli vitne til dette vakre synet på en guidet båttur, men noen ganger kan du til og med se dem fra kysten! Du kan også se mye annet marint liv her som for eksempel seler, delfiner. Byen er også verdt et besøk i tillegg til at Hermanus kan by på fine fotturer og kajakkpadling!

Oudtshoorn & Cango Caves

Besøk Oudtshoorn som ligger i et semi-ørkenlandskap hvor mye av lokalbefolkningen lever av å avle strutser (kallenavnet er faktisk «verdens strutshovedstad»). Ta også turen innom Cango Caves som har et omfattende system av kamre og tunneler av kalkstein. Her kan du også se hulemalerier fra urbefolkningen; San-folket!

Knysna, Tsitsikamma & Wilderness

Klar for litt mer adrenalin? Hvis du fortsetter langs Garden Route, kommer du til den sjarmerende byen Knysna. Den avslappede atmosfæren her står i sterk kontrast til følelsen du får når du kaster deg utfor Bloukrans-broen – verdens høyeste strikkhopp! Tsitsikamma og wilderness er vakre områder for lengre fotturer, snorkling, dykking, kajakkpadling, klatring, terrengsykling og for å titte på alle dyrene.

Jeffrey’s Bay

Dette er enda en liten og søt kystby, som går under kallenavnet "J-Bay". J-Bay er rangert som en av verdens ti beste surfe-steder, så hvis du er interessert i surfing – da er dette stedet for deg! Det er også et lite solskinnsparadis hvor du kan se delfiner og finne kule «surf shacks» på hvert gatehjørne. Slapp av på stranden med en «sundowner» mens du ser på proffene eller dra på shopping i en av de mange surf outlet-butikkene.

Addo Elephant Park

Du bør avslutte denne road trippen med en safari gjennom Addo Elephant Park! Her streifer over 600 elefanter rundt i parken, i tillegg til sebra, sjiraff, kappbøffel, løver, hyener, vortesvin og den unnvikende leoparden! En lokal guide viser deg hva denne vakre parken har å tilby!

Port Elizabeth

Du nærmer deg slutten av denne road trippen og siste stopp er Port Elizabeth (også kjent som "den vennlige byen"). Dette er stedet for deg som liker å dykke eller har lyst til å teste ut litt sandboarding! Det største høydepunktet i Port Elizabeth er Addo Elephant National Park, som ligger omtrent 40 minutter utenfor byen.

Hvis du ikke er klar til å reise hjem ennå, hvorfor ikke bli en stund på surf camp i Coffee Bayr? Snakk med oss om det er noe du kunne tenkt deg å legge til!

Alternativt: Reis med buss! Dersom du ikker vil kjøre på egenhånd

Hvis du ikke er komfortabel eller vil kjøre selv, kan du alltid velge å reise med busskort. Det er enkelt, praktisk og du får møte mange andre reisende på ruten også. Hvis du vil vite mer om denne muligheten, ta kontakt så ordner vi!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...