{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 fantastiske dyr du kan møte i Malaysia

borneo-sabah-malaysia-male-proboscis-monkey-cover

Keen på å oppleve spennende dyr i Malaysia?

Vakre havskilpadder, rampete orangutanger, aper med enorme neser, pygméelefanter og ildfluer som danser i mørket. Malaysia har et fantastisk dyreliv, som du simpelthen bare må få med deg! Her er vår liste over de kuleste dyrene fra Malaysias frodige jungler og kritthvite strender:

Sandakan Orangutan Experience
På denne 4-dagers turen får du komme tett på orangutanger, blant annet ved Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre. Turen inneholder også flere spennende aktiviteter som juving, besøk i Gomantung Cave og en båttur langsKinabatangan River.
Sandakan Orangutan Experience

1. Besøk orangutangene - En av våre nærmeste slektninger

Orangutanger deler ca. 97% av sine gener med oss mennesker og når du ser dem i trærne er det fascinerende å se hvor menneskeaktige de er. I Semenggoh Nature Reserve kan du oppleve orangutangene i det fri og vil du ta en nærmere titt, kan du legge turen innom Sepilok Orangutan Rehabilitation Center. Her kan du oppleve orangutangene på kloss hold, samtidig som du gjennom ditt besøk er med på å støtte senterets arbeid med foreldreløse og skadde orangutanger. 

2. La deg fascinere av ildfluene

Ildfluenes dans oppleves best i den Malaysiske staten Sabah, der de flokker seg langs elvebredden, rundt mangroveskogene. Den beste måten å oppleve dem på er fra en elvebåt på en måneløs natt mellom kl. 19-22. Synet av tusenvis av ildfluer som danser i mørket er virkelig en fantastisk opplevelse. Det er som å se opp på en vakker stjernehimmel, bortsett fra at de ikke står stille og at er rett foran øynene dine, og ikke lysår unna!

3. Nyt det gledelige synet av Borneos neseaper

Neseapene på Borneo finnes ikke noen andre steder i verden. Tar du en rask titt på en neseape skjønner du fort hvor de har fått navnet sitt fra. Nesen til en fullvoksen hannapen kan bli hele 10cm lang! I tillegg til å ha en enorm nese, er de også kjent for å ha skikkelig "ølmage", noe som får de til å se enda morsommere ut. Faktisk har malayene gitt dem kallenavnet 'monyet belanda' som kan oversettes til noe sånt som nederlandske aper. Malayene mente nemlig at apene hadde en del fysiske fellestrekk med de nederlandske koloniherrene. 

4. Hjelp en babyskilpadde

I Malaysia kan du møte på ulike skilpaddearter flere forskjellige steder i landet. På øya Penang, kan du for eksempel håndmate skilpadder i "skilpaddetempelet" - Kek Lok Si. Dersom du heller vil oppleve skilpaddene i det fri, burde du ta turen ut til Turtle Island, der ulike skilpaddearter kommer for å legge egg. Er du der på den rette tiden på året, kan du være heldig å se de nyklekkede babyskilpaddene kjempe seg ned fra stranden og ut i havet. Et virkelig minneverdig syn!

KNO Rundreise Malaysia Borneo Map
Det beste av Malaysia
Vil du utforske et av de mest allsidige landene i Asia? Observer disse fantastiske dyrene og nyt dager med strender, storbyliv og frodig jungel på rundreise i Malaysia!
Reiseforslag: Rundreise i Malaysia

5. Hils på Borneos søte pygméelefanter!

Borneos pygméelefanter er hakket mindre enn sine fastlandsslektninger, den asiatiske elefanten, som i sin tur er mindre enn den ikoniske afrikanske elefanten. Opphavet til disse søte elefantene er fortsatt et debattema blant ekspertene: stammer de virkelig fra Borneo eller er de etterkommere av tamme elefanter sluppet løs av sultanen av Sulu i 1750? En dag finner vi kanskje svaret, i mellomtiden kan du nyte synet av disse vakre skapningene i Borneos frodige jungler.

Vi hjelper deg med planleggingen, flybilletter og overnatting, enten du bare drømmer om Malaysia eller vil legge til flere destinasjoner på en lenger reise. 

La oss planlegge ditt neste eventyr

alt

Design din egen reiserute

Design din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det?

Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Sett i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...