{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 fantastiske steder du må oppleve med båt

halong-bay-vietnam-sunny-boats

Få fantastiske opplevelser til sjøs på din reise!

Båtturer, seilturer, elvecruise og øyhopping. Har du lyst til å kaste loss å legge ut på båttur finnes det bokstavelig talt et hav av muligheter der ute.

Med så mange muligheter er det ikke lett å bestemme seg for hvor man skal reise. Vi presenterer derfor denne listen over noen av de beste stedene å dra på båttur i utlandet. Variasjonen er stor, så her er det noe for alle!

1. Oppdagelsesreiser til Galápagos

Galápagos har en selvskreven plass på listen på grunn av det unike dyrelivet og den fantastiske variasjonen du kan oppleve på de forskjellige øyene. Hver eneste en av Galápagosøyene har noe unikt å by på, enten det er kjempeskilpadder, grønne laguner, iguaner, flamingoer, månelandskap eller aktive vulkaner. Den beste måten du kan få med deg alt Galápagos har å by på er å legge ut på båttur, så hva venter du på?

Høydepunkter: Uberørt natur, snorkling, spyttende iguaner og hundreårige kjempeskilpadder

2. Opplevelsesreiser til Antarktis

En reise til Antarktis kan ikke beskrives, det må rett og slett oppleves selv. Du vil sitte igjen med så mange spektakulære bilder og minner at du kommer til å anbefale det til alle du kjenner. Antarktis ligger på verdens sydligste kontinent og er dermed verdens mest avsidesliggende villmark. Dette gjør Antarktis perfekt for de eventyrlystne som drømmer om uberørt natur og storslåtte opplevelser. Reis på opplevelsesreise til Antarktis og oppdag stedets ville skjønnhet og yrende dyreliv!

Høydepunkter: Den romlende lyden av isens bevegelser, midnattssolen og nærkontakt med pingviner

3. Båtturer i Vietnam

Båttur i Halong Bay, trenger vi si mer? Monolittlignende kalksteinøyer, med grønn vegetasjon på toppen, som formelig skyter opp av havet. Det smaragdgrønne havet mot de stupbratte fjellsidene. Den fredelige bukta som rundt neste sving blir byttet ut med et støyende flytende marked. Den stekende solen mot det totale mørket inne i de enorme sjøgrottene. Kontraster er et nøkkelord for båtturer i Vietnam, for et mer variert øylandskap skal du lete lenge etter!

Høydepunkter: Utsikten i Halong Bay, kayaking, grottebesøk, vietnamesisk mat og stjerneutsikten fra dekk.

4. Elvecruise på Amazonas

Et elvecruise er den desidert beste måten å utforske Amazonas på. En reise langs Amazonas gir deg en unik mulighet til å komme dypt inn i regnskogen og oppleve livet langs verdens største elv. Fra båten legger du ut på dagsturer inn i jungelen der aper, dovendyr, arapapegøyer og andre fargerike fugler venter på deg. Langs elven får du hilse på rosa delfiner, teste ut pirajafiske, møte de lokale stammefolkene og bli kjent med deres kultur, myter og mattradisjoner.

Høydepunkter: Rosa delfiner, grilling av selvfisket piraja, shamanbesøk, dovendyr og nattsafari.

5. Seilturer i Kroatia

På en vintage seilbåt i Kroatia får du gjenoppleve tiden da seiling på Middelhavet var reservert for de rike og berømte. På dagtid kan du slappe av i sola, nyte livet ombord, bade og snorkle, og på kvelden kan du teste ut Kroatias ville natteliv sammen med resten av gjengen fra båten. Kroatia regnes som en av Europas nye utelivs «hot spots», og med klubbspesialiteter som de berømte grotteklubbene er ikke det så rart. Her kan du nemlig feste inne i enorme strandgrotter helt til solen står opp. En seiltur i Kroatia vil etterlate deg med gode minner og en brunfarge som ikke forsvinner med det første.

Høydepunkter: Grotteklubbene i Makarska, tanning på dekk, bading og gamlebyen i Dubrovnik.

6. Øyhopping på Fiji

Fiji ligger midt ute i Stillehavet, består av over 300 øyer og er et paradis for øyhopping! Enten du vil kjøpe ett hopp-på-pass eller legge ut på en fastsatt rundtur, er Fiji virkelig stedet å gjøre det på. På Fiji finnes ikke stress og det tar heldigvis ikke lang tid før også du glemmer hva det er. Så legg fra deg telefonen og nyt hvert eneste øyeblikk, enten du snorkler i det krystallklare vannet, tar en avslappende massasje, svømmer med haier eller tar en sosial kava-runde med de lokale. Fiji må oppleves og øyhopping er måten å gjøre det på!

Høydepunkter: Stillehavskulturen, kava, massasje på stranden og kokosnøttcocktails under en palme

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...