{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De 7 beste opplevelsene i Malaysia

monkey-orang-oetans-cover

Våre beste tips til opplevelser i Malaysia

Om du skal besøke Malaysia har du masser av spennende opplevelser i vente. Så mye at det kan være vanskelig å bestemme seg for hva du skal få med deg. Vi har derfor satt sammen denne listen over de 7 kuleste og beste opplevelsene fra både Vest-Malaysia og Øst-Malaysia (Borneo) som du bare må få med deg. 

Sørg for at du setter av nok tid når du reiser til Malaysia, for du kommer ikke til å ville gå glipp av noen av disse fantastiske opplevelsene!

1. Hils på orangutanger, neseaper og krabbespisende makaker

20% av verdens dyrearter lever i Malaysia, inkludert noen av verdens søteste og morsomste aper, som absolutt er verdt å hilse på. Dersom du flyr til Sandakan på Borneo, kan du besøke Sepilok Orangutang Rehailitation Centre, der lokale dyrevenner tar godt vare på foreldreløse orangutanger.

Jeg vil reise til Sepilok!
Vi tilbyr en fantastisk reise som gir deg det beste av Borneo på 10 dager. Turen tar deg med til Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre og en rekke andre kule steder rundt omkring på Borneo. Kontakt en av våre reisespesialister, som gjerner som gjerne deler sine reisetips og hjelper deg med å finne billige flybilletter til Malaysia. 

Snakk med en reisespesialist

2. Bestig Sørøst-Asias høyeste fjell

Har du lyst til å nyte soloppgangen fra Sørøst-Asias høyeste fjell? Vi kan love deg at opplevelsen av å se solen stå opp fra toppen av Mount Kinabalu (4095 moh.) på Borneo er noe du sent kommer til å glemme! Selv om det selvfølgelig krever en god mengde energi for å nå toppen, er det ikke nødvendig å være topptrent for å klare det. Turen er håndterlig selv for de som er i helt gjennomsnittlig god form. Halvveis opp fjellet tar dere en pause og slår leir, tar en dusj og spiser et godt måltid før dere morgenen etter tar fatt på siste stykke mot toppen. Dere når fram til toppen akkurat i tide til å få med dere den spektakulære soloppgangen. Du kommer til å glemme alt som heter slitne bein og føtter så snart du kjenner solstrålene varme deg på kinnene.

Jeg vil på topptur på Mount Kinabalu!
Vi tilbyr en fantatstisk opplevelsestur gjennom Borneo, hvor du blir tatt med på et uforglemmelig eventyr fra Kota Kinabalu i Sabah til Kuching i Sarawak. Inkludert i turen er en topptur til Mount Kinabalu og masse andre spennende aktiviteter. Ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg med reisetips og billige flybilletter til Borneo!

Snakk med en forespørsel

3. Sightseeing og Petronas Towers i Kuala Lumpur

Om du skal reise til Malaysia, skal du mest sannsynlig ha en stopover i den malaysiske hovedstaden Kuala Lumpur. Er du glad i storbyer, er byen så absolutt verdt et besøk. Kuala Lumpur byr på gode shoppingmuligheter, spennende nabolag og stort etnisk mangfold. Byen er full av liv og det er lett å la seg rive med!

Jeg vil på sightseeing i Kuala Lumpur!
Vi tilbyr en rekke sightseeingturer i og rundt Kuala Lumpur. Her finnes det turer som inkluderer alt fra ankomstpakker til besøk til Bathu hulene, cameron Highlands og Legoland Malaysia.

Snakk med en reisespesialist

4. Canopy walk i Taman Negara National Park

Regnskogen i Taman Negara National Park regnes som en av de eldste regnskogene i verden, og ifølge forskere er den mer enn 130 millioner år gammel. Om du drømmer om å dra på fottur langt ut i jungelen er dette stedet å gjøre det på. Blir du lei av å gå på bakken kan du bli med på en canopy walk, der du beveger deg fra plattform til plattform via hengebruer, høyt oppe i tretoppene, 45 meter over bakken. Parkens flora og fauna er rett og slett fantastisk, og parken har et godt nettverk av turstier, så her er det bare å utforske i vei!

Jeg vil besøke Taman Negara National Park!
Har du lyst til å reise til Taman Negara kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister som kan fortelle deg med om våre ulike turer til Taman Negara National Park. 

Snakk med en reisespesialist

5. Cameron Highlands - Nyt en kopp rykende fersk te

Cameron Highlands er et stort område beliggende i staten Pahang, fylt med ruvende grønne åser, skoger og enorme teplantasjer. Teplantasjen Boh ble grunnlagt i 1929 og er den største te-produsenten i området og her kan du nyte en rykende ferk kopp te, med teblader plukket fra området. Bortsett fra å nyte utsikten og et par kopper te, er det også verdt å ta seg en fottur forbi noen av områdets vakre fossefall. 

Jeg vil reise til Cameron Highlands!
Vi tilbyr en råkul 2-dagers opplevelsesreise til Cameron Highlands der du får møte lokale bønder, nyte god te, oppleve dyrelivet og nyte synet av fredlige innsjøer. 

Snakk med en reisespesialist

6. Prøv den lokale maten - Du kommer ikke til å angre!

Det malaysiske kjøkkenet har fått ufortjent lite oppmerksomhet, for det malaysiske kjøkkenet er rett og slett himmelsk! Om du ikke har prøvd malaysisk mat før kommer du garantert til å få deg en positiv opplevelse. Bare husk at det ofte er den litt shabby sjappa på hjørnet som har den beste maten. Ikke gå på de stedene der det kun sitter 2 personer, det betyr at maten ikke er noe god. Malayene spiser både lunsj og middag ute nesten hver dag, så følg de lokales eksempel, for de vet hvilke steder som er gode. Populære retter inkluderer char kway teow, laksa, kylling-satay og nasi goreng. Når det gjelder drikke går det mest i lemon tea bing (iste) og den populære brusen 100PLUS. Hvis du gjør som de lokale og spise på nabolagets hjørnesjappe kan du få et godt måltid til 8-15MYR, tilsvarende ca 20-35NOK. 

Jeg vil, jeg vil!
Blir du med på vår smakfulle tur 'Eat like a local' i Kuala Lumpur, får du smake på det beste innen malaysisk matlaging. En entusiastisk guide tar dere med til de beste spisestedene og forteller om og anbefaller de mest velskasmakende og de mest eksotiske rettene.

Snakk med en reisespesialist

7. Dykking på Sipadan - Det beste dykkerstedet i verden?

Dersom du vet litt om dykking har du mest sannsynlig hørt om Sipadan, av mange ansett som det beste dykkerstedet i verden. Uansett om du allerede har dykkerlappen eller har lyst til å ta den, er Sipadan 'the place to go'. Dykkingen er på sitt beste mellom april og desember. For å komme til Sipadan må du først fly til byen Tawau på Borneo, herfra venter 1 times kjøring og en halvtimes båttur før du endelig når ut til Sipadan, men ikke la deg lure, det er virkelig verdt turen!

Jeg vil prøve dykking på Sipadan!

Dykk ned under overflaten og opplev de svirrende, tornadolignende formasjonene av barracudaer som svømmer rundt, fargerike papegøyefisker, havskilpadder, tunfisk, hammerhai, hvalhaier og ytterligere 3000 fiskearter! 

Snakk med en reisespesialist

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...