{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste stedene for å lære spansk i Latin-Amerika

Spanish Lessons At Jakera In Costa Rica

Fordelene ved å lære spansk i Latin-Amerika - fordyp deg i kulturen og språket

Har du lyst til å lære å lære spansk, så er det jo ingen bedre måte enn å reise til steder der det snakkes naturlig. Latin-Amerika er en mangfoldig og livlig region som gir mange muligheter for språkstudenter til å øve seg, utforske nye kulturer og samtidig ha det utrolig gøy. Enten du foretrekker det urbane livet i Buenos Aires, den koloniale sjarmen i Quito eller den naturlige skjønnheten i Costa Rica, så kommer du til å finne et sted som passer dine interesser og mål. I dette innlegget deler vi noen av de beste stedene for deg som vil å lære spansk i Latin-Amerika, og samtidig gi deg noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av opplevelsen. ¡Vamos!

Ecuador Quito Sunset
"Litt spansk" tar deg langt i Latin-Amerika
Spanskkurs i Latin-Amerika kan gjøre reiseopplevelsen ekstra fin, fordi du får verktøyene til å kunne ta et dypdykk og oppleve den lokale kulturen. Ved å bruke litt tid på å lære språket, får du ikke bare praktiske kommunikasjonsferdigheter, men du får også en dypere forståelse av nyansene i det latinamerikanske livet. Språkkursene gir deg muligheter til å virkelig snakke med de lokale, øve på samtaleferdighetene dine og utforske kulturelle emner. Utenfor klasserommet blir denne interaksjonen med lokalbefolkningen enda litt mer berikende, fordi du da faktisk kan ta del i mer meningsfulle samtaler og knytte dypere bånd. Å snakke litt (eller mye) spansk gjør at det åpnes noen dører til opplevelser som du kanskje ikke hadde fått ellers.
Se våre spanskkurs

Lær spansk i Costa Rica

Jakera ligger midt i de frodige regnskogene og uberørte strendene i Santa Teresa i Costa Rica, og kan tilby et språkkurs som er helt unik. Deres kurs “Lær spansk og frivillig arbeid” kombinerer spenningen ved å lære et nytt språk, med gleden av å gi tilbake til lokale samfunn. Som student her får du ikke bare muligheten til å forbedre  spanskkunnskapene dine gjennom jevnlige timer holdt av morsmålspersoner, men du får også delta i meningsfylt frivillig arbeid - alt fra naturbevaring til samfunnsutviklingsprosjekter. Det kan for eksempel være å undervise i engelsk for lokale barn eller delta i tiltak for rehabilitering av dyreliv. Deltagere på disse programmene får ikke bare  en bedre forståelse av costaricansk kultur, men de gjør også en positiv forskjell for det lokale samfunnet mens de er der. Med Jakeras engasjement for bærekraftige reiser og autentiske kulturmøter, får du en virkelig givende opplevelse om du ønsker å utvikle deg selv samtidig som du bidrar til å fremme det lokale miljøet.

Hvis du bare ønsker å lære spansk mens du reiser, har vi også flere andre språkkurs i Costa Rica. Sjekk de ut her!

Jakera Costa Rica Digital Detox Connect To Nature Camp Sign

Lær spansk i Cartagena, Colombia

Hvis du vil lære spansk i en by som kombinerer historie, kultur og skjønnhet, da er Cartagena det perfelke valget. Cartagena er et UNESCOs verdensarvsted som har bevart den koloniale arkitekturen og befestede bygninger fra tiden da spanjolene regjerte. Opplev de pittoreske gatene, beundre de fargerike balkongene og kirkene, og nyte det livlige utelivet og maten i denne karibiske perlen. Med de nye språkkunnskapene dine får du lært enda mer om byens rike og turbulente fortid, fra gullfunn og piratangrep til uavhengighetsbevegelser og litterære legender.

Cartagena byr på et godt utvalg av spanskkurs for alle nivåer og interesser. Du kan for eksempel studere på en moderne og komfortabel skole, som ligger i en restaurert kolonibygning i hjertet av gamlebyen. Her får du den førsteklasses spanskutdannelse fra kvalifiserte og hyggelige lærere, som ikke bare hjelper deg med å forbedre spanskkunnskapene dine men de kommer også til å introdusere deg for den colombianske kulturen. Du kan øve på spansk med lokalbefolkningen, som er kjent for sin varme og gjestfrihet. Hvis du har lyst så kan du bo hos en vertsfamilie, som ønsker deg velkommen inn i hjemmet sitt og kommer til å dele hverdagen sin med deg mens du forbedrer spansken din. Du kan også prøve deg på en rekke kulturelle og sosiale aktiviteter, som salsakurs, matlagingskurs, by utforskning eller besøke noen av de nærliggende øyene og strendene.

cartagena-colombia-old-and-new-city

Bli med på "travelling classroom" i Panama

For folk flest så er kanskje ikke Panama nummer én på listen over byer å besøke i Latin-Amerika, men det burde det være! Landet er historisk og ultramoderne – her finner du en fin blanding av epoker og kulturer. Vår spanskskole, som ligger midt i metropolen Panama City, kan by på språkkurs for alle ferdighetsnivåer.

Basen i Panama kommer til å være Casa Areka som ligger midt i hjertet av Panama City. Her får du et avslappende sted å være mens du forbedrer spansken din. Casa Areka ligger bare noen skritt unna den livlige Calle Uruguay og  det transportmuligheter i nærheten som kan ta deg til ikoniske steder som Panamakanalen og Casco Viejo. Når du ikke studerer, kan du slappe av ved det vakre bassengområdet under palmetrær. Det er et perfekt sted for å slappe av på en solseng eller i en hengekøye - kanskje med en spansk bok?

Som språkstudent kommer du til å trives i Panama, men det er så mye mer å oppdage. Byen er fylt med kulturelle utstillinger, museer og historiske landemerker, men du bør også få med deg det som skjer rett utenfor bykjernen og skyskraperne. Der finner du den tropiske regnskogen og bare en kort båttur utenfor kysten finner du San Blas (et ekte tropisk paradis) - alt innen rekkevidde fra Panama city.

Spanish At Locations Turrialba Jungle

Lær spansk i Ecuador mens du backpacker i Sør-Amerika

Er du på utkikk etter en morsom og eventyrlig måte å lære spansk på? Da er Baños det perfekte reisemålet. Baños er en liten by omgitt av fjell, fossefall og varme kilder, der du får prøvd deg på forskjellige utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, rafting og ziplining. Men det er mer! Husk å også besøke de nærliggende termalbadene, lokale markedene og smak på den deilige maten og søtsakene fra regionen.

Baños tilbyr spanskkurs for alle nivåer og aldre, som undervises av profesjonelle og entusiastiske lærere som hjelper deg med å mestre språket og samtidig oppdage den ecuadorianske kulturen. Du studerer på et koselig og komfortabelt hostel, som gjør at du føler deg hjemme samtidig som du får møte andre reisende fra flere forskjellige land. Du får også muligheten til å delta som frivillig på et lokalt prosjekt, der du kan praktisere spansk og ha en positiv innvirkning på lokalsamfunnet, win-win.

Å lære spansk i Baños er ikke bare en språkopplevelse, men en erfaring for livet. Du kommer til å være i et mangfoldig miljø, der du utfordrer deg selv og har det utrolig gøy hver dag. Å studere her gir deg muligheten til å knytte bånd med masse vennlige og gjestfrie mennesker, som mer enn gjerne deler sine skikker og historier med deg - noe som ikke bare gjør at du får bedre spanskkunnskaper men forhåpentligvis også et nytt perspektiv på verden

quito-ecuador-colonial-architecture

Bli bedre i spansk i Granada, hovedstaden i Nicaragua

Har du lyst på en meningsfull og givende måte å lære spansk på? Da kan det være at Granada i Nicaragua er interessant for deg. Granada er en av de eldste og vakreste byene i Latin-Amerika, med en rik historie og kultur. Byen har mye arkitektur fra kolonitiden og monumenter, en livlig atmosfære og en ligger herlig til i nærheten av Masaya- og Mombacho-vulkanene og innsjøene.

I Granada samarbeider vi med Casa Xalteva, som er en ideell organisasjon som tilbyr spanskkurs av høy kvalitet og også muligheter for å delta i frivillighetsprosjekter. Her studerer du i et vennlig og støttende miljø, med små og personlige klasser som er tilpasset dine behov og interesser. Inntektene fra disse spanskkursene går til et prosjekt som hjelper vanskeligstilte og sårbare barn i det lokale samfunnet. Ved å ta et spanskkurs i Granada bidrar du til å gi dem utdanning, ernæring og rekreasjon – du får bidra til en positiv forskjell i livene deres.

Å lære spansk i Granada er ikke bare en språkopplevelse, men også en kulturell opplevelse. Du får virkelig bli kjent med denne fascinerende og mangfoldige byen, samtidig som du knytter bånd med lokalbefolkningen, som kommer til å ønske deg velkommen med åpne armer og deler mer enn gjerne sine historier med deg - på spansk, selvfølgelig. Uten spanskferdighetene ville du ikke hatt den samme opplevelsen, og dette er i tillegg et perfekt eksempel på «slow travel». Bli litt lenger på ett sted, forbedre deg selv og gi litt tilbake til stedet du besøker.

nicaragua-granada-colorful-houses

Ta spansktimer mens du opplever Buenos Aires i Argentina

Til slutt, må vi jo nevne den argentinske hovedstaden, Buenos Aires. Og er det ikke det å lære litt spansk den perfekte starten på reisen? Vi garanterer at du får flere autentiske opplevelser med noen gloser tilgjengelig. Bli med på et av våre førsteklasses språkkurs midt i Buenos Aires, der du bor på et av de super populære og sosiale Milhouse-hostelene. Her, midt i den livlige atmosfæren og backpacker-felleskapet, kommer du til å ha et hav av muligheter til å øve på spanskkunnskapene dine samtidig som du knytter nye vennskap med mennesker fra hele verden.

Våre gruppekurs er skreddersydd for reisende som ønsker en dynamisk og engasjerende læringsopplevelse. Gjennom interaktive undervisningsmetoder, kommer du fort å endre opp i faktiske samtaler på spansk med selvtillit, enten du er nybegynner eller allerede har lært litt spansk og ønsker å bli mer flytende. Velg mellom 1- til 4-ukers kurs som er tilpasset det du ønsker å lære – men du er selvfølgelig velkommen til å bli så lenge du vil. Vi anbefaler at du også utforsker mer enn kun Buenos Aires; du kommer fort til å merke at argentinerne er veldig imøtekommende - spesielt hvis du snakker litt av språket deres. Våre spanskkurs er designet slik at du er klar til å få mest mulig ut reisen din i Sør-Amerika og for at du skal oppleve den ekte latinske kulturen.

buenos-aires-town-cover

Lyst til å forbedre spansken din i Latin-Amerika?

Våre reisespesialister har vært der – og gjort det. Med Latin-Amerika som en av de mest populære backpackerdestinasjonene, kan vi hjelpe deg med å planlegge en «once in a lifetime» reise – og samtidig kan du lære deg litt spansk på et av stedene vi har nevnt ovenfor. Om du kun ønsker å friske opp kunnskapene dine eller ønsker å bli flytende i spansk, så kan vi hjelpe deg finne det riktige språkkurset for deg.

Skriv til oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...