{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Lev ut Drømmen: Reis på Working Holiday til Australia

Utsikt over Melbourne skyline

Jobb mer utradisjonelt - tilbring et år i Australia!

De fleste av oss jobber og sparer over lang tid for å reise på vårt livs eventyr i hvert fall en gang i livet. Men hva om du ikke har lyst til å vente, og vil ha det eventyret NÅ?! Vel, da høres det ut som at et Working Holiday opphold (arbeidsferie) er det du ser etter. Legg til litt spenning til livet ditt og utforsk landet Down Under mens du tjener penger: det er den perfekte måten å få arbeidserfaring, møte nye mennesker og gå all-in på en reise du aldri vil glemme. Tenk deg å våkne opp hver dag til nye eventyr, møte nye venner og oppleve en helt ny livsstil.

Oz Intro Surfing
Vår partner i Australia
For å gjøre din arbeidsferie til en suksess, har vi slått oss sammen med de beste av de beste i Australia for å få dette til. Du vil ikke bare få full støtte fra KILROY, men også fra vår partner i Sydney og Melbourne når du har ankommet. Dette inkluderer blant annet jobbsøkingsstøtte og råd fra de herlige menneskene på WTC, ubegrenset tilgang til jobbportalen og til og med hjelp med å få spesifikk opplæring før jobben om nødvendig. I utgangspunktet er alt du trenger for å sikre deg en god jobb i Australia en del av avtalen, i tillegg til alle de morsomme utfluktene og inkluderingene som er nevnt i denne bloggen. Ta kontakt hvis du vil vite mer eller sjekk ut de spesifikke pakkene i detalj nedenfor!
Working Holiday i Australia

Gårdsbruk er ikke det eneste du kan gjøre...

Hvis du ikke er en som liker å skitne til hendene dine: slapp av! Å jobbe på en gård eller ''ranch'' som de kaller det i Australia, er langt fra det eneste alternativet når det kommer til å tjene penger i her. Ja, tradisjonell fruktplukking er fortsatt et alternativ, men det er mange muligheter innen gjestfrihet - spesielt i den australske sommersesongen. For eksempel har vi nylig snakket med Amarins som tilbrakte noen måneder med å jobbe på et hostel i Sydney, og som hadde tidenes eventyr. Det er mange andre morsomme jobber rundt omkring, men dette innlegget er ikke for de perfekte karriererådene. I stedet vil vi inspirere deg og forsikre deg om at du definitivt ikke trenger hundretusenvis av kroner for å unne deg selv det store eventyret du drømmer om. Man må bare være litt mer kreativ!

Road trip on the beach on Fraser island in Australia

Så det handler hovedsakelig om å spare penger?

Ikke egentlig, selv om det å dra på Working Holiday er en fin måte å finansiere reisene dine på, er det mye mer enn bare det å jobbe. Først av alt får du bli lenger i landet og virkelig oppleve destinasjonen og kulturen. Du vil også få verdifull internasjonal arbeidserfaring og lære å håndtere et nytt land, folket der og kulturelle forskjeller. Men enda viktigere, du kommer til å få en hel masse venner i prosessen, både blant lokalbefolkningen og andre reisende.

Group of new friends having fun in Sydney on the MeetMe intro week during an Australian Working Holiday

Hvordan finner jeg en jobb jeg vil ha?

For å være ærlig finnes det ikke én vei til suksess her. Men hvis du få tilgang på de beste jobbmulighetene, foreslår vi at du skaffer deg en Working Holiday startpakke. Med en av disse får du hjelp av fagfolk til å sette opp alt du trenger, tilgang til oppslagstavler i 12 måneder og til og med direkteplasseringer gjennom vår partners interne rekrutteringstjeneste. Det beste er imidlertid at vi tar deg med på en omvisning i dine nye omgivelser med mange aktiviteter inkludert. Det er en sikker måte å få nye venner og bli kjent med Australia, enten du lander i Sydney eller Melbourne.

Traveller looking at a field of animals at a farm in Australia

Å starte i Sydney

Vår intropakke i Sydney er designet for å gi deg en best mulig velkomst til Australia og byen, samtidig som du får den støtten du trenger for å finne drømmejobben din.

Så snart du lander i Sydney, vil du bli ønsket velkommen inn i et fellesskap av likesinnede reisende som er like spente som deg på å utforske alt Australia har å tilby. Gjennom introturen din vil du danne nye vennskap og dele uforglemmelige opplevelser sammen. Vi har lagt inn mange inkluderinger slik at dere vil ha det bra sammen.

Vår private katamaran-tur i Sydney Harbour vil gi deg en sjanse til å ta inn byens ikoniske landemerker og utsikt, og du vil føle at du er på toppen av verden når du forlater byen for en dag med fotturer og sightseeing i de fantastiske Blue Mountains. Selvfølgelig er ingen introuke i Australia komplett uten litt tid på stranden. Vi tar deg med på strandturer og surfetimer med MOJO surf, og gir deg sjansen til å surfe noen bølger og slikke sol før du går tilbake til hostelet for å gjøre deg klar for en gruppemiddag.

Men vi er ikke bare her for å gi deg muligheten til å sosialisere. Intropakken vår er utviklet for å gi deg den støtten du trenger for å få mest mulig ut av arbeidsferien. Vi hjelper deg med å finne føttene i ditt nye hjem og hjelper deg med å finne drømmejobben din.

Harbour tour with views of the Opera House in Sydney

Og hva med Melbourne?

I tilfelle du heller vil starte Working Holiday oppholdet ditt i Melbourne, har vi laget en pakke som er like bra med den samme fantastiske jobbstøtten, bare i en annen by. Dette betyr at det som er inkludert også er skreddersydd for Melbourne.

Blant annet er det lagt opp en tur til Grampians nasjonalpark, det perfekte stedet for å få øye på kenguruer. Her ligger det også flotte fossefall og fantastisk natur rundt. I løpet av introuken tar programmet deg med til Great Ocean Road og de Tolv Apostlene, en av verdens mest majestetiske kystveier.

Det handler derimot ikke bare om sightseeing, men også om å finne nye folk å henge med i det som kommer til å bli ditt nye hjemland de neste månedene. Du vil ha god tid til å være sosial ved Peninsula Hot Springs mens du dypper nedi de naturlige varme bassengene. I løpet av kveldene vil du møte gruppen over middag, bonde over delte opplevelser og fete eventyr.

Selv om vi er her for å sikre at du har en flott tid, er vi også forpliktet til å gi den støtten du trenger for å få mest mulig ut av arbeidsferien. Vi hjelper deg med å finne fotfeste i ditt nye hjem og imøtekomme dine jobb- og arbeidsrelaterte behov under hele oppholdet ditt i Australia.

Traveller walking through the city of Melbourne, Australia

Så alt er egentlig tatt hånd om for meg på forhånd?

Nesten! Det eneste du trenger å tenke på er å få riktig visum til Australia, men hvis du vil kan vi til og med hjelpe deg med det og! Bare gi oss beskjed når du tar kontakt om Working Holiday-pakken, så hjelper vi deg. Det eneste som gjenstår nå er å pakke sekken!

FORTELL MEG MER!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...