{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ta deg et friår og reis!

Ta deg et friår og reis | KILROY

Friår før skole eller jobb?

Et friår gir deg muligheten til å reise og oppleve nye mennesker, nye steder og opplevelser for livet. Du får tid til å 'finne deg sjæl', få venner fra hele verden og vokse som menneske. Men, hva skal du finne på? Går du med tanker om å ta et friår, men er usikker på hva du vil bruke friåret på? Her er noen tips til deg! 

 

 

Sri Lanka Train Girls Window
Tips til din neste reise?
Våre reisespesialister har satt sammen mange spennende ruter som passer perfekt for deg som vil ut å se verden. La deg inspirere, så hjelper vi deg gjerne med å skreddersy akkurat den reiseruten du drømmer om.
Rundreiser

Backpacking Jorden Rundt

Drømmer du om å bruke friåret til å leve ut reisedrømmen som backpacker? Vi er helt sikre på at du ikke kommer til å angre. Backpacking gir den ultimate frihetsfølelsen, og du kommer hjem igjen med mange nye erfaringer, venner og minner for livet. 

Kanskje du vil fokusere på et enkelt land eller verdensdel, eller kanskje du vil innom fler dstinasjoner i løpet av turen? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy hele reiseruten, med alt av overnattinger, hotell, transport og aktiviteter. Hvis du ønsker mer frihet kan vi hjelpe deg med å bestille fleksible flybilletter som kan endres underveis. Dersom du vil oppleve mye på kort tid kan vi anbefale å bli med på en opplevelsesreise med andre backpackere fra hele verden, der transport og overnatting og noen aktiviteter er inkludert. 

Fordeler med et friår som backpacker:

 • Du har fleksible muligheter for å endre reiserute underveis – dette er ditt år, verden står åpen, så gjør som du vil!
 • Du kan kombinere mange land og kontinenter på én og samme reise eller gå i dybden på et land, et kontinent eller en destinasjon
 • Du kommer til å treffe mange nye mennesker og få venner fra hele verden
 • Du vil få unike erfaringer og vil vokse som menneske
 • Du sitter igjen med minner for livet

Frister det å bruke et friår på å reise jorden rundt? 

Snakk med en reisespesialist

travel-inspiration-happy-friends-jumping-water
Frister det med en tur?
Våre reisespesialister har satt sammen noen veldig kule ruter rundt om i verden! Fellesreisene har begrenset antall plasser og avganger, så her gjelder det å sikre seg en plass om du ser en reise som frister veldig!
Les mer om Tripmates

Tripmates

Vil du oppleve verden, men mangler noen å reise sammen med? Våre fellesreiser er skreddersydde reiser for deg mellom 18-24 år, der du reiser sammen med en gruppe reiseglade mennesker fra Norge, Sverige og Danmark. Konseptet egner seg perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. Du får oppleve nye kulturer på en trygg måte og så får du i tillegg nye "travel buddies for life"!

Fordeler med Tripmates

 • Du reiser med andre unge fra Norden.
 • Fast kontaktperson før, under og etter reisen.
 • Du deltar på et avreisemøte der du møter de andre KILROY-reisende før avgang.
 • Du reiser med lokale guider gjennom våre samarbeidspartnere. 
 • De forskjellige turene varer mellom 3 uker og 3 måneder.
 • De fleste aktiviteter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg.

Lyst til å vite mer om Tripmates?

Snakk med en reisespesialist

Working-holiday-girl-barista
Kickstart på arbeidslivet på reise?
Kombinasjonen av jobb og ferie gir deg en unik opplevelse og et dypt innblikk i kulturen og folkene i landet du har valgt. Du får muligheter til å se steder den vanlige turisten aldri kommer i nærheten av.
Les mer om Working Holiday

Working Holiday

Bruk friåret ditt til å jobbe og reise. Målet med Working Holiday er å reise og oppleve et annet land mens du jobber for å finansiere oppholdet. Perfekt for deg som vil oppleve det å bo i et annet land, få arbeidserfaring og samtidig reise over lengre tid. Du kommer garantert til å lære mye om ditt nye hjemsted og om deg selv. 

Dersom du er mellom 18 og 30 år kan vi i vi hjelpe deg med å fullføre drømmen om å bo og jobbe i Australia, Canada eller på New Zealand. Her har du muligheten til å finne mange spennende jobber! Reis på Working Holiday-visum og få muligheten til å oppleve et av disse spennende landene samtidig som du tjener penger!

Fordeler med å bruke friåret til en Working Holiday:

 • Du tjener penger mens du reiser, og kan dermed være borte lenger
 • Du får verdifull arbeidserfaring til CV'en din
 • Du får nye kontakter og nye venner
 • Du kommer under huden på en annen kultur og vil få mye nyttig erfaring

Tenker du at Working Holday kan være noe for deg? 

Spør oss om Working Holiday

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover
Keen på å redde verden, litt?
Vi tilbyr frivillig arbeid i utlandet innen samfunnsarbeid, natur & miljø og frivillig arbeid med dyr. Reiser du med oss kan du være trygg på at prosjektet du skal jobbe på har langsiktige mål og kommer de lokale til gode.
Les mer om frivillig arbeid

Frivillig arbeid

Har du tid til verden og ønsker du å utvide din horisont? Samtidig hjelpe mennesker som ikke nyter samme velstand som deg, dyr som behøver din støtte eller arbeid for klimaet? Så er frivillig arbeid kanskje noe for deg.

Det er viktig å innse at det ikke er en ren ferie, men en jobb, og du forventes å jobbe hver dag (som regel ikke i helgene) og være interessert i det du gjør. Frivillig arbeid kan defineres på mange måter og på våre samarbeidspartneres prosjekter vil du bidra med en hjelpende hånd til mennesker og dyr som trenger det, men som samtidig ikke er avhengig av det.

Vi kan tilby frivillig arbeid i utlandet innenfor samfunnsutvikling, miljø, undervisning, byggeprojekter, helse, sport og dyreliv. Grip muligheten og gjør en forskjell - for deg selv og andre.

Fordeler med å bruke friåret til frivillig arbeid:

 • Du opplever hvordan andre mennesker lever i fattigere deler av verden, og får dermed et helt nytt perspektiv på din egen tilværelse i Norge
 • Du kommer virkelig tett på lokalbefolkningen, og får mange nye inntrykk
 • Du opplever hvor givende det er å hjelpe andre og være en del av noe større enn deg selv

Vil du vite mer om det å arbeide frivillig? 

Spør oss om frivillig arbeid

alt

Planlegg friåret ved å designe din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Sett i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...