{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Utenfor allfarsvei i Costa Rica: seks av våre favoritter

Aper som ligger oppå hverandre i et tre i Tortuguero nasjonalpark i Costa Rica

Unngå folkemengdene og oppdag de karibiske og sørlige stillehavsområdene

Costa Rica er et flott land for førstegangs backpackere, siden det er trygt og har mye å tilby uansett hva du måtte ønske. Dyreliv, eventyr, fantastiske regnskoger og flotte strender: you name it! Mens mange turister strømmer til de velkjente hotspotsene i landet, er det fortsatt noen skjulte perler å finne (som vi ikke ønsker å holde for oss selv). La oss ta deg med til Karibia og Sør-Stillehavsregionen i Costa Rica, som begge tilbyr uforglemmelige opplevelser for de som elsker å våge seg utenfor allfarvei.

costa-rica-surfer-palmtrees-cover
Costa Rica er - bokstavelig talt - paradis
Costa Rica er en ekte perle, og det er ikke rart hvorfor det ofte blir beskrevet som paradis. Dette lille landet byr på naturlig skjønnhet fra frodige jungler og pulserende dyreliv til fantastiske strender og krystallklart vann. Dessuten er lokalbefolkningen noen av de vennligste menneskene du noensinne vil møte, og de er stolte av kulturen sin, maten og kaffe. Pura Vida livsstilen er overalt! Men det er ikke bare naturen som gjør Costa Rica til et paradis – landet har et stabilt politisk miljø og en blomstrende økonomi, noe som gjør det til et ideelt sted å besøke eller til og med bo i. Så hvorfor ikke flykte til dette tropiske paradiset og oppleve det selv ?
Costa Rica

Utforsk den avslappede stemningene i den karibiske regionen

Den karibiske regionen i Costa Rica ligger på østsiden av landet, og grenser til det karibiske hav. Denne regionen er kjent for sin avslappede og innbydende atmosfære, livlige kultur og fantastiske naturlige skjønnhet. Våre favorittsteder her inkluderer følgende tre.

Girl looking out at a volcanic rock in Manzanillo, Costa Rica

Cahuita nasjonalpark: utopi for naturelskere

Cahuita nasjonalpark er noe du bare må få med deg om du elsker naturopplevelser. Med korallrev, hvite sandstrender og frodige regnskoger er parken et fristed for en rekke dyreliv, inkludert dovendyr, aper og fargerike fugler. Du kan vandre i stiene, svømme i havet og til og med snorkle eller dykke for å se korallrevene og dyrelivet under vann på nært hold.

Deserted beach in Cahuita National Park, Costa Rica

Puerto Viejo - en kulturell oase

Puerto Viejo er en liten by som tilbyr en unik blanding av afro-karibiske og urfolkskulturer. Byen er kjent for sitt pulserende natteliv, deilige retter og vakre strender. Du kan ta en sykkeltur til den nærliggende stranden Playa Cocles, surfe, prøve paddleboard eller bare slappe av på stranden med en kald cocktail i hånden.

Near Puerto Viejo, you'll also find the Gandoca-Manzanillo Wildlife Refuge. It's a protected area that's home to a variety of wildlife, including howler monkeys, toucans, and sea turtles. You can take a guided tour to explore the rainforest and see the animals in their natural habitat.

Colourful traditional restaurant in Puerto Viejo, Costa Rica

Tortuguero Nasjonal Park

I den nord-karibiske provinsen finner du Tortuguero nasjonalpark. Denne nasjonalparken består av flere forskjellige landskap, alt fra regnskog, sumper og skogområder med masse forskjellige dyr. Parken er også hjem til den største av de grønne havskilpaddene og du kan være heldig å bli vitne til at disse fantastiske skapningene legger eggene sine eller klekker (avhengig av årstiden) - men kun med tilsyn av en erfaren guide for å ikke forstyrre noen av dyrene.

Du kan også være heldig og få øye på aper, krokodiller, fugler og mer. Ta turen til den sjarmerende landsbyen Tortuguero og lær om den karibiske kulturen og historien i området. Tortuguero nasjonalpark er et unikt reisemål som kommer til å gjøre at du forelsker deg i Costa Ricas natur.

Turtles on a log in Tortuguero National Park, Costa Rica
costa-rica-surfing-beach-guancaste-cover
10 grunner til at du vil elske Costa Rica
I tillegg til å være en tropisk favoritt i hjertet av Mellom-Amerika, tilbyr Costa Rica en ideell blanding av aktiviteter som surfing, dykking, snorkling, canyoneering og fotturer gjennom jungelen. Det er et flott ryggsekkreisemål på inngangsnivå. Og hvis du trenger mer overbevisende, her er ti grunner til at du vil bli forelsket i Costa Rica!
10 grunner til at du kommer til å elske Costa Rica

Fortsett gjennom den sørlige Stillehavskysten

Den sørlige Stillehavsregionen i Costa Rica ligger på den sørvestlige siden av landet, og grenser til Stillehavet. Som i resten av Costa Rica finner du uberørte strender, frodige regnskoger og ruvende fossefall. Her er noen av de beste severdighetene du ikke kan gå glipp av i Sør-Stillehavsregionen.

Small village near Drake Bay in the South Pacific region of Costa Rica

Corcovado National Park: Uberørt Villmark

Corcovado nasjonalpark er et av de mest biologisk mangfoldige stedene på planeten, med over 500 arter av trær, 140 arter av pattedyr og 400 arter av fugler. Du kan ta en guidet tur for å utforske regnskogen, se dyrelivet og svømme i den nærliggende fossen for å kjøle deg ned etter en lang dag med utforskning. Dyr du kan se her? Dovendyr, forskjellige typer aper, tukaner og til og med jaguarer hvis du tilfeldigvis er heldig!

Green lizard in Corcovado National Park

Sjekk ut den marine lekeplassen i Marino Ballena nasjonalpark

Marino Ballena nasjonalpark er en marin nasjonalpark som består av en sandformasjon av to strender som kolliderer inn i hverandre for å danne en ''Hvalhale''. Parken er hjemsted for et mangfold av marint liv, inkludert knølhvaler, delfiner og havskilpadder, samt imponerende mangrover. Du kan ta en båttur for å se dyrelivet på nært hold, eller bare slappe av på stranden og slikke sol mens du nyter de avsidesliggende omgivelsene.

Whale Tail beach in Marino Ballena National Park in Costa Rica

Uvita Waterfall: En Skjult Perle

Visste du at Costa Rica har over 300 fosser? De er ikke alle verdt et besøk, men Uvita-fossen er det. En fantastisk foss som ligger i nærheten av byen Uvita, hvorfra du kan ta en kort tur for å nå fossen. Når du er der: svøm i det kjølige, klare vannet ved bunnen og ta en velfortjent pause. Fossen er omgitt av frodig regnskog, og du kan se dyreliv som aper og tukaner langs turen for å komme dit. Vinn-vinn!

Uvita waterfalls and its lush green surroundings in Costa Rica

Vil du se mer av Costa Rica?

La oss vise deg! Snakk med våre inspirerende resiespesialister om drømmereisen din, og la dem hjelpe deg med å gjøre den til virkelighet. De vet hvor de skal dra og hva de skal unngå, samt insidertipsene du vil ha før du hopper på et fly til Mellom-Amerika. Skriv til oss via knappen nedenfor.

Get in touch!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...