{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 klasseturer med faglig fokus i Europa

Klasseturer med faglig fokus i Europa | KILROY

Ikke gå glipp av årets høydepunkt!

Ingenting er som å lære pensum utenfor klasserommet! På studietur får dere muligheten til å fordype dere i faget på en aktiv og spennende måte. I tillegg får dere felles opplevelser som kan skape et bedre klassemiljø. Vi kan skreddersy spennende studieturer med faglig og sosialt innhold over hele verden for alle klasser på ungdomsskolen og videregående skole!

Spør oss om klasseturer i Europa

1. Kunst og arkitektur

Klassetur til Roma

Europa har en rekke muligheter dersom dere er på jakt etter utrolige samlinger av monumenter, kirker og kunstverk på klassetur med kunst og arkitektur i fokus. Her er noen av våre favoritter:

 • La Sagrada Familia i Barcelona
 • Historisk rundtur med guide i Roma
 • Bærekraftig arkitektur i London

Få råd fra en reisespesialist

2. Medier og markedsføring

Klassetur med medier og markedsføring

Se hvordan mediebransjen fungerer og lær om markedets utvikling internasjonalt på en spennende studietur med medier og markedsføring i fokus. Her er noen kule aktiviteter som kan gjør studieturen enda mer interessant: 

 • BBC i Manchester
 • El Pais, landsdekkende avis i Madrid
 • Writers museum i Dublin

Få råd fra en reisespesialist

3. Sport og idrett

Studietur med rafting

Enten dere vil lære mer om internasjonal idrett eller selv ta fatt på en skikkelig aktiv studietur har vi mange muligheter! Sjekk for eksempel ut noen av disse kule aktivitetene: 

 • Omvisning på det olympiske området i Maroúsi, Athen
 • Fjellklatring, kajakkpadling og rafting på Malta
 • Real Madrid Fotballstadion i Madrid

Få råd fra en reisespesialist

4. Språk

Klassetur med språk

Føler dere fortsatt at det er vanskelig å mestre et nytt språk etter mange timer i klasserommet? Da er det på tide å dra på studietur for å virkelig sette fart på språkkunnskapene. Vi kan blant annet sette sammen et tilbud på studietur for dere som vil lære følgende språk: 

Få råd fra en reisespesialist

5. Samfunnsfag og politikk

Klassetur med politikk

Studieturen er en unik måte å oppleve de politiske forskjellene og likhetene mellom Norge og andre land. I tillegg får dere muligheten til å bli bedre kjent med et annet samfunn som kan gi nye og interessante diskusjoner når dere er tilbake i klasserommet etter studieturen. Sjekk for eksempel ut: 

Få råd fra en reisespesialist

6. Historie

Klassetur til Krakow

Ingenting setter like store inntrykk som å se historiene fra pensumbøkene med egne øyne. Utforsk viktige monumenter, historiske plasser og spektakulære bygninger som den dag i dag er sentrale når vi snakker om verdenshistorien. En studietur med historie i fokus kan for eksempel inneholde: 

 • Gammel arkitektur og konsentrasjonsleirer i Krakow
 • Middelalderbyen Hainburg i Østerrike
 • Aktiv by-safari med rebusløp i Berlin

Få råd fra en reisespesialist

På tide å bestille tidenes klassetur?

Vi vet at studieturen er en unik mulighet som byr på verdifulle erfaringer, i tillegg til å styrke studentene både faglig og sosialt. Vi har lang erfaring med planlegging av reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Vi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby et bredt spekter av faglig relevante turer for studenter og større grupper. Vi kan også sette sammen et komplett program for hele turen, skreddersydd for deres gruppe.

Kontakt oss for et gratis tilbud

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...